TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Ring by Spring
Met nog maar zes maanden te gaan in het schooljaar, moeten Payton, Madison, Danielle en Noy nu hun toekomstige echtgenoten zien te vinden. Ze hopen vooral een aanzoek te ontvangen voordat ze afstuderen.
«
»
07:35 Ring by Spring
Er zijn nog maar vijf maanden te gaan in het schooljaar, en de studenten zijn wanhopig op zoek naar potentiŽle echtgenoten. Hun droom om zich te verloven voordat ze afstuderen dreigt door hun vingers te glippen.
«
»
08:20 The Block Australia
De deelnemers voelen de druk terwijl ze hun badkamers proberen af te krijgen. Na op het laatste moment aan de show te zijn toegevoegd, na het schokkende vertrek van Joel en Elle, zijn Rachel en Ryan nog steeds aan het wennen aan het Blok-leven.
«
»
09:15 Love It or List It
Diane en Merl waren eerst weg van hun grote privťterrein, maar nu overwegen ze om te downsizen. Diane zou graag naar een herenhuis willen verhuizen dat dichter bij haar werk ligt, maar Merl wil bewijzen dat hun huidige woning een privť-oase kan zijn.
«
»
10:10 Dr. Phil
Dr. Phil laat ouders de realiteit zien van wat veel tieners achter het stuur van hun auto doen. Een moeder zegt dat ze geen idee had dat haar zoon deel uitmaakte van de straatrace cultuur, totdat hij omkwam bij een ongeval.
«
»
10:55 Love Island
Nadat Rebecca en Jordan van het eiland zijn gedumpt, volgt een ander stel op de voet. Er is een nieuwe jongen in de Villa en hij neemt een paar meisjes mee op date.
«
»
11:50 Love Island
Demi bedankt Jamie voor de date. Jamie vindt Luke M een beetje paranoÔde. Nieuws Splash-uitdaging.
«
»
12:45 Paris in Love
Paris wordt geconfronteerd met de toenemende eisen van een aanstaande bruid en stort in, tot grote ontsteltenis en bezorgdheid van haar moeder en zus Nicky.
«
»
13:35 Paris in Love
Terug in Los Angeles zoekt Paris hulp met de steun van haar moeder en confronteert ze problemen uit het verleden die ze heeft vermeden.
«
»
14:25 Paris in Love
Paris en Carter zijn verrast wanneer Kathy een huis naast hen aan het strand huurt. Kathy doet een onverwachte bekentenis aan Paris, waardoor Paris eindelijk de bruiloft in handen neemt.
«
»
15:10 The Block Australia
Tijdens de beoordeling van de badkamers staat er een hoop op het spel, namelijk 250.000 dollar aan keukenapparatuur en nog eens 10.000 dollar aan prijzengeld.
«
»
16:30 Tattoo Fixers on Holiday
Boybandlid Ollie komt langs en Sketch ontwerpt een op muziek geÔnspireerde tattoo voor hem. Daarnaast krijgt Zoe een mooie make-over van Sketch en transformeert Glen Dave's slordige borrelglastatoeage.
«
»
17:25 Dr. Phil
De ouders van een tweejarig meisje vertellen het verhaal van mishandeling door een medewerker van het kinderdagverblijf. Een ander stel vermoedt dat hun driejarige kind slachtoffer is van kindermisbruik op de opvang.
«
»
18:15 MasterChef UK
In de kwartfinale nemen de vier beste koks van de week het weer tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de Knockout Week. Met hun gerechten moeten ze indruk zien te maken op de finalisten van 2014, 2015 en 2020.
«
»
18:50 Love It or List It
Een stel kocht een eeuwenoude triplex-woning, maar die is nu een bodemloze put geworden. Hilary wil hen helpen met de voltooiing van de verbouwing, maar David kent enkele woningen die over alle ruimte en functies beschikken die dit gezin nodig heeft.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland woont weer in Noordwijk, maar Martien en Erica zitten nog wel tussen de verhuisdozen in hun moderne villa. Gelukkig hoeft er nauwelijks verbouwd te worden en de kleine klusjes doen ze wel zelf.
«
»
20:35 The Marriage Pact
De beslissingsdag staat voor de deur. Nu de spanning toeneemt, kunnen de koppels wel een opkikker gebruiken. Shan bedenkt twee spannende activiteiten die de koppels dichter bij elkaar brengen.
«
»
21:35 The Marriage Pact
De koppels krijgen te maken met verleidingen. Ze gaan een avondje stappen in de stad zonder hun partners. Marcus sluipt weg voor een gesprek in het geheim met Alysha. De vrouwen worden meegenomen om trouwjurken te kopen.
«
»
22:40 The Real Housewives of Beverly Hills
Dorit vraagt zich af of Erika's garderobe defect opzettelijk was. Lisa Rinna begint aan een 24-uurs kleding-verkoop marathon. Erika verkent een toekomst als actrice met Eileen. Dorit gebruikt een riskante manoeuvre om Erika te confronteren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers