TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
07:45 Next Level Chef
De chef-koks wordt gevraagd een oude klassieker opnieuw uit te vinden: surf en turf. De overige deelnemers worden beoordeeld op hun interpretatie van een land- en zeedier dat een nieuwe, opwindende draai geeft aan een bekende favoriet.
«
»
08:30 Next Level Chef
Elke chef-kok moet twee verschillende dozen selecteren, die elk een staat en de lokale ingrediënten vertegenwoordigen, om daar vervolgens één inventief fusiongerecht mee te creëren.
«
»
09:15 Next Level Chef
De laatste drie chef-koks moeten in slechts 90 minuten op elk niveau één gerecht creëren.
«
»
10:00 The Block NZ
Door een schokkende wending spelen de teams het spel strategischer. De teams halen alles uit de kast met hun woonkamers.
«
»
11:15 Love It or List It
LaShawn wil een huis met meer ruimte voor haar familie, maar haar moeder Lola wil niet verhuizen.
«
»
12:10 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de populariteit van online uitdagingen en hoe deze steeds onveiliger en in sommige gevallen dodelijk zijn geworden. Gezinnen die kinderen hebben verloren door het verstikkingsspel 'de blackout-challenge' vertellen hun verhaal.
«
»
12:55 Love Island
Molly-Mae en Tommy zijn weer op het goede spoor en kussen voor de eerste keer. Yewande heeft twijfels over Danny en haarzelf, omdat ze van mening is dat ze niet zoveel vooruitgang hebben geboekt als alle anderen.
«
»
13:45 Space Invaders
De alleenstaande moeder Faye worstelt om haar hoofd boven water te houden na een huwelijk van dertig jaar. Haar dochter Maddison heeft de hulp van het team ingeschakeld om de grote hoeveelheden rommel in huis aan te pakken.
«
»
14:30 Space Invaders
Weduwnaar Bill woont samen met zijn dochter Fiona en de poppencollectie van zijn overleden vrouw. Het team doet zijn best om Bills rommelige huis op te ruimen en te renoveren.
«
»
15:20 The Block NZ
De teams pakken twee van de meest cruciale ruimtes van hun huis aan: de keuken en de eetkamer. De teams gaan tot het uiterste met gedurfde herontwerpen.
«
»
16:10 Obsessive Compulsive Cleaners
Obsessieve schoonmaker Michelle gaat op bezoek bij Susanne, in een huis dat vol staat met spullen, stapels papieren en kerstversieringen die al vijf jaar niet gebruikt zijn.
«
»
17:05 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de onevenredige behandeling van zwarte Amerikanen bij arrestaties, schietpartijen en moorden. Wat de 'defund the police'-beweging betekent en of de slogan misleidend is.
«
»
17:50 MasterChef UK
Negen thuiskoks arriveren voor de tweede week van de heats. Hun eerste test is de auditieronde, elk moet een kenmerkend gerecht koken, dat John en Gregg uitsluitend op smaak beoordelen. Wie als beste uit de bus komt verdient een MasterChef-schort.
«
»
18:55 Love It or List It
Terwijl Kathy worstelt met de functionaliteit van hun oude huis en wil verhuizen, is John juist vastbesloten om te renoveren, zodat ze het huis kunnen behouden zoals ze het nodig hebben.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Feest bij de familie Meiland: kleine Claire is jarig. Als echte driejarige zit Claire midden in de peuterpuberteit, dus niets is leuk en alles is 'nee'. Ook het antwoord op de vraag of ze blij is met haar nieuwe reuzetrampoline.
«
»
20:35 Interior Design Masters
Tien ambitieuze interieurontwerpers strijden in de competitie aan waarbij ze showwoningen in Oxfordshire opnieuw mogen inrichten. Gepresenteerd door Alan Carr met als jury Michelle Ogundehin.
«
»
21:45 Interior Design Masters
De negen overgebleven interieurontwerpers nemen deel aan een commerciële ontwerpwedstrijd en transformeren een aantal kantoren in Londen. Gepresenteerd door Alan Carr met als jury Michelle Ogundehin.
«
»
23:00 The Real Housewives of Beverly Hills
Wanneer Kyle terugkomt van haar Europese vakantie, krijgt ze slecht nieuws over haar zus. Kim, Lisa Rinna en Lisa Vanderpump gaan in een privéjet op zoek naar een minipaard voor Kens verjaardagscadeau. Een nieuwe huisvrouw leidt een dubbelleven.
«
»
23:50 Love Island
Lucie is geschokt wanneer ze hoort dat zij en Joe zijn uitgeroepen tot het minst verenigbare stel. Daarnaast verlaten Joe en Elma de villa.
«
»
00:50 Yummy Mummies
Lorinska's babyshower wordt een hoogtepunt van drama wanneer Maria en Margherita komen opdagen en teleurgesteld zijn. Rachel belt de meiden op met groot nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers