TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Neighbours: A New Chapter
Er komen nieuwe geheimen aan het licht wanneer een onopvallende inwoner van Ramsay Street naar voren stapt om zijn aandeel in de verontrustende geheimen van het verleden op te biechten.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Cold Case
Een voormalige junkie geeft nieuwe informatie over de moord op een arts in 1984, die werd toegeschreven aan een dakloze zwarte man. De vrouw beweert getuige te zijn geweest van een blanke man die het slachtoffer neerschoot.
«
»
08:30 ER
Nadat er tijdens een rockconcert rellen zijn ontstaan, wordt de dienst spoedgevallen overweldigd met slachtoffers. Vooral Carter heeft zijn handen vol. Een ex-vriendin van Benton komt om tijdens een auto-ongeval.
«
»
09:15 Neighbours: A New Chapter
Terwijl het web van geheimen zich blijft ontrafelen, komen er verrassende nieuwe spelers bij.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 CSI: Miami
Horatio wordt geconfronteerd met informant Ron Saris. Rons huisgenoot Jimmy Castigan viel in een zwembad gevuld met zuur en loste in een oogwenk op. Saris beweert echter niets te hebben gezien.
«
»
11:00 FBI
Een handelaar in illegale wapens, die voor de FBI werkte als informant, wordt vermoord. O.A., de enige agent die voor het slachtoffer kan doorgaan, neemt zijn identiteit over.
«
»
11:45 Castle
Een beurshandelaar wordt vermoord. Tijdens het onderzoek naar de zaak doen Castle en Beckett een schokkende ontdekking, het slachtoffer blijkt een informant.
«
»
12:30 NCIS
Trent Kort, een CIA-agent, neemt contact op met Gibbs en spreekt met hem af in een verlaten pakhuis. Ter plekke treft Gibbs Kort aan met twee lijken naast zich. Gibbs en Kort werken onwillig samen om een belangrijke crimineel op te pakken.
«
»
13:15 Bones
Het team gaat op onderzoek uit als blijkt dat de Gravedigger vermoord is door een sluipschutter. Het team moet de precieze locatie van de schutter vaststellen.
«
»
14:00 Younger
Charles is nerveus als hij besluit dat hij de volgende stap wil zetten met Liza. Bovendien neemt Millennial deel aan een debutantenbal voor beginnende auteurs.
«
»
14:25 ER
De dochter van Dr. Greene verschijnt in het ziekenhuis nadat hij is weggelopen van zijn ex-vrouw. Dr. Carter en Abby vormen een hechtere band, Dr. Chen worstelt om een verlaten baby te redden en Dr. Malucci zit vast in een lift met een zieke patiënt.
«
»
15:15 Neighbours: A New Chapter
Het verleden haalt de toekomst in terwijl spanningen en geheimen tot een hoogtepunt komen.
«
»
15:45 Cold Case
Lilly vormt een vreemde connectie als ze de moord onderzoekt op een man die in een afkickkliniek werkte. De moord vond plaats enkele weken voordat het slachtoffer moest getuigen over een moord.
«
»
16:30 CSI: Miami
Ivan Sarnoff slaagt erin om uit de gevangenis te ontsnappen na een gedurfde en dodelijke operatie. Het lijkt erop dat Alex, de vader van Eric, betrokken was bij de overval. Horatio probeert Yelina te redden.
«
»
17:15 Castle
Het lichaam van een al jarenlang vermiste maffioso wordt gevonden door bouwvakkers. Castle en Beckett zijn op zoek naar iemand die 35 jaar geleden getuige was van de moord.
«
»
18:05 FBI
Maggie en Zidan onderzoeken de moord op een rechter en haar dochter, nadat de vrouw een crimineel tot levenslang had veroordeeld.
«
»
18:50 Criminal Minds
JJ ligt zwaargewond in het ziekenhuis sinds een gevaarlijke missie waarbij ze werd neergeschoten. Spencer wijkt niet van haar zijde. Ondertussen jagen de profilers op de crimineel Everett en zijn dochter.
«
»
19:40 Bones
Een lijk vermomd als vogelverschrikker wordt met een kogelwond gevonden in een korenveld. Booth en Brennan ondervragen de drie vrouwen van het slachtoffer.
«
»
20:35 Life of the Party
Deanna is haar hele leven huisvrouw geweest, maar wanneer haar man Dan haar verlaat, besluit ze haar universitaire studie af te maken. Dit betekent echter dat ze aan dezelfde universiteit gaat studeren als haar dochter Maddie.
«
»
22:30 Oogappels
Marcel is boos over Carola's overspel. Fabie probeert een project op te zetten om het aanbod in de schoolkantine gezonder te maken.
«
»
23:35 Friends
Rachel en Joey beginnen elkaar anders te zien als ze een avondje uitgaan om Joey voor te bereiden op zijn grote date de volgende avond. Intussen strijden Chandler en Phoebe om de hoogste score bij Monica's nieuwe Ms. Pac-Man-game.
«
»
00:05 Friends
Monica denkt ten onrechte dat Joey verliefd is op Phoebe. Intussen kijkt Rachel stiekem in het dossier van de arts nadat ze met Ross had afgesproken dat ze het geslacht van de baby niet willen weten. Chandler gaat in bad en krijgt de smaak te pakken.
«
»
00:30 Neighbours: A New Chapter
Het verleden haalt de toekomst in terwijl spanningen en geheimen tot een hoogtepunt komen.
«
»
00:55 ER
De dochter van Dr. Greene verschijnt in het ziekenhuis nadat hij is weggelopen van zijn ex-vrouw. Dr. Carter en Abby vormen een hechtere band, Dr. Chen worstelt om een verlaten baby te redden en Dr. Malucci zit vast in een lift met een zieke patiënt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers