TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 The Block NZ: On Point
Ben en Tom hebben opnieuw moeite hun tijd te verdelen. Het is voor hen geen gemakkelijke opgave om de hoofdslaapkamer en de kamer en suite aan te pakken. Agni heeft het aan de stok gekregen met Peter.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 The Block NZ
Nu de veiling voor de deur staat, gaan de teams door met de wensenlijstjes van de juryleden. Mark roept de teams bijeen voor een speciale filmavond en de makelaars geven hun mening over de appartementen.
«
»
08:15 The Block NZ
Voordat de teams afscheid nemen van hun appartementen, heeft Mark een uitdaging voor ze die de veilingvolgorde op de veilingavond zal beslissen.
«
»
09:05 The Block NZ
Na twaalf weken zweten, zwoegen en klussen hebben de deelnemers buitengewone woningen gecreëerd die nu worden verkocht. De veiling zal uitmaken wie de meeste winst behaalt en er met de prijs van honderdduizend dollar vandoor gaat.
«
»
10:20 The Block NZ
Vier nieuwe deelnemers beginnen aan het nieuwe blok, dat gesitueerd is in de buitenwijk Point Chevalier in Auckland. Ze wagen een poging het beste huis te bouwen en 100.000 dollar te winnen.
«
»
11:15 The Block NZ
De wedstrijd begint als de teams gastenkamers in de twee achterhuizen renoveren, in de strijd om de kans om als eerste uit de huizen te mogen kiezen.
«
»
12:00 Masterchef USA
Daphne Oz is het gastjurylid terwijl chef-koks uit het noordoosten hun kenmerkende gerechten bereiden. Vijf thuiskoks ontvangen een felbegeerd wit schort en gaan door in de hoop de volgende MasterChef te worden.
«
»
12:45 Masterchef USA
De audities gaan door. Dit keer strijden de chef-koks uit het Midwesten om een felbegeerde plek in de top twintig. Elke deelnemer heeft 45 minuten de tijd om een kenmerkend gerecht te bereiden dat indruk maakt op de jury.
«
»
13:30 Masterchef USA
De chefs uit het westen zijn aan de beurt in de auditieronde, waarbij ze een kenmerkend gerecht moeten maken. Susan Feniger, genomineerd voor een James Beard Award, is gastjurylid.
«
»
14:20 Masterchef USA
De audities worden afgesloten met chef-koks uit het zuiden. Elke deelnemer heeft 45 minuten de tijd om een kenmerkend gerecht te bereiden. Tiffany Derry treedt aan als gastjurylid.
«
»
15:05 Masterchef USA
Twintig chef-koks betreden de keuken voor hun eerste uitdaging: het maken van een gerecht dat geïnspireerd is op hun eigen lokale kermis. Maar er zit een addertje onder het gras: wie de uitdaging wint, wint immuniteit voor de rest van zijn regio.
«
»
15:55 Obsessive Compulsive Cleaners
De Londense kapper Claire, die 22 uur per week besteedt aan het onberispelijk houden van haar appartement met één slaapkamer, helpt de 67-jarige ex-vuilnisman Charlie uit Hemel Hempstead, die nog aan zijn laatste schone theelepel zit.
«
»
16:55 Obsessive Compulsive Cleaners
Gemma verbruikt jaarlijks twee stofzuigers, omdat ze twaalf uur per week haar huis schoonmaakt.
«
»
17:50 Obsessive Compulsive Cleaners
Caren uit Warrington maakt minimaal vier uur per dag schoon en haar kat mag alleen aangelijnd naar buiten. Caren ontmoet Linda en haar zoon Matt, die al negen jaar tussen het vuil leven en voedsel over de datum uit de jaren negentig eten.
«
»
18:40 Obsessive Compulsive Cleaners
Claire, een 37-jarige financiële ondersteuningsfunctionaris uit Burnley, kan niet tegen vuil en wil haar fornuis niet gebruiken om te koken. Claire ontmoet ook Sue en Roger, twee gepensioneerden uit Hertfordshire.
«
»
19:40 Body Shockers
Katie ontmoet Jo, die zichzelf pijn doet in een extreme en onomkeerbare procedure, die bekend staat als scarification. Er is ook het meisje uit Brighton dat de operatie in eigen handen heeft genomen en haar linkeroorlel heeft verwijderd.
«
»
20:35 Body Shockers
Barman Lewis komt terug op zijn tattoo, vlak boven zijn geslachtsdeel. Striptekenaar Louis heeft een diep verlangen om zijn laatste design te laten tatoeëren en Ruth wil een gênante tatoeage uit haar verleden laten verwijderen.
«
»
21:35 Naked Attraction
Student Charles uit Sheffield hoopt dat hij zijn rampzalige liefdesleven weer nieuw leven in kan blazen, en Lee staat open voor beide geslachten zolang ze haar maar accepteren zoals ze is.
«
»
22:30 Naked Attraction
De 24-jarige Zoe werkt als kokkin in Londen. Zij is dol op een natuurlijke look en is dan ook op zoek naar iemand die haar voorkeur deelt. Derry denkt dat zijn jet-set levensstijl hem verhindert de ware te vinden.
«
»
23:30 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van tattooverzamelaar Lewis, die met een lelijke tatoeage op zijn kont achterbleef na een vakantie in Thailand. Ook clubvertegenwoordiger Jamiee komt langs, wiens klungelige borstingreep een lift krijgt.
«
»
00:30 The Block NZ: On Point
De teams staan voor een enorme hindernis voordat de kamers worden onthuld. En Ben en Tom hebben wederom een eindeloze to-do-lijst. De winnaar krijgt de grote geldprijs van twaalfduizend dollar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers