TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:35 Circle of Deception
Een kleine eilandgemeenschap staat op zijn kop wanneer een van de inwoners dood wordt aangetroffen.
«
»
09:05 The First 48 Presents Critical Minutes
Rechercheurs in Atlanta vinden het lichaam van een vrouw in een vuilnisbak. In Louisville verandert een huiselijk conflict in een moordonderzoek. In Birmingham kost het verlenen van een gunst aan een vriend een man zijn leven.
«
»
09:45 Social Media Murders
Een meeslepend maar waarschuwend inzicht in de ervaringen van jongeren die het slachtoffer zijn van verontrustende 21e-eeuwse misdaad. Het slachtoffer is het middelpunt van het verhaal.
«
»
10:50 Social Media Murders
Grace Millane is op reis en als vrienden geen contact krijgen, wordt de politie ingeschakeld. Ze blijkt een Tinderdate te hebben gehad. Beelden tonen dat zij meeging naar zijn huis. Wat gebeurde er?
«
»
11:50 Buried in the Backyard
Nadat een jonge vrouw uit haar buurt verdwijnt, raken rechercheurs uit North Carolina verstrikt in een web van bedrog. Ze ontdekken een wrede liefdesdriehoek wanneer ze naar bewijs zoeken.
«
»
12:45 Buried in the Backyard
Een jonge moeder in Newport Maine wordt vermist. Onderzoekers zoeken naar antwoorden, maar komen terecht in een dodelijk kat-en-muisspel in een rustieke achtertuin.
«
»
13:40 Buried in the Backyard
Onderzoekers ontdekken een gruwelijke waarheid nadat een aannemer een lichaam vindt in een graf in een achtertuin.
«
»
14:40 Buried in the Backyard
Het onderzoek naar een vermiste vader leidt naar een onthutsende waarheid en naar een onverwachte moordenaar.
«
»
15:35 Buried in the Backyard
Onderzoekers vrezen dat niemand veilig is in een slaperig stadje in South Carolina, wanneer ze wanhopig zoeken naar een moordenaar.
«
»
16:30 Fear Thy Neighbor
Een man die zijn hele leven in dezelfde wijk heeft gewoond raakt wanhopig als de buurt vervalt in criminaliteit. Vastbesloten om de wijk weer schoon te maken, richt hij zijn woede op de mensen die hij verantwoordelijk vindt, met tragische gevolgen.
«
»
17:30 Fear Thy Neighbor
Een true crime docureeks over conflicten tussen buren die vreselijk uit de hand lopen.
«
»
18:30 Cold Justice
Kelly en Abbey Abbondandolo onderzoeken de koelbloedige moord op een eigenaar van een sleepbedrijf. Tijdens hun onderzoek komen ze een duistere wereld tegen van vermeend misbruik, ontrouw en een mogelijk complot voor huurmoord.
«
»
19:30 Cold Justice
Kelly en Steve Spingola proberen de mysterieuze moord op te lossen van een vader die in zijn huis is doodgeslagen en neergeschoten, terwijl zijn zesjarige dochter vlakbij lag te slapen.
«
»
20:30 Witness to Murder: Digital Evidence
Onderzoekers die proberen vast te stellen wie een jonge moeder in Ohio heeft doodgeschoten, worden getipt door een verrassend stukje digitaal bewijs. Van daaruit ontrafelen ze een verdraaid verhaal van stalken en social media catfishing.
«
»
21:25 Witness to Murder: Digital Evidence
Rechercheurs in Aurora, Colorado verzamelen cruciale informatie over een dubbele moord via bewakingsbeelden uit de buurt. Ze zijn echter niet in staat om de moordenaar te identificeren en op te sporen totdat belangrijke gegevens aan het licht komen.
«
»
22:25 A Murder to Remember
Javier en Robin zijn een jaar getrouwd en gaan kamperen om dit te vieren. Hun uitstap loopt dramatisch af wanneer Javier om het leven komt en Robin dan alleen moet zien te overleven.
«
»
00:10 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team komen in contact met twee mannen die zijn bestolen door een jeugdvriend.
«
»
01:10 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees gaat in Italië en Centraal-Afrika op zoek naar een oplichter die websites van Nederlandse ondernemers kopieert en hen zo ernstig dupeert. De dader blijkt een zeer invloedrijke en beroemde Afrikaanse profeet die bescherming geniet van hogerhand.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers