TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:55 Het herriehofje
Als Romy bij Asha gaat logeren krijgt ze 's avonds een raar gevoel in haar buik. Anando denkt dat ze last heeft van heimwee. Romy heeft een goede oplossing voor dit probleem.
«
»
08:05 Kindertijd
Len mag kijken hoe de trein door de wasstraat gaat en Olivia laat zich knippen voor een goed doel.
«
»
08:15 Trex
Simon bedenkt een combi-activiteit namelijk 'trampoline-basketbal'. Stem vindt het maar niks, want door zo'n combi-activiteit bereikt Simon wel erg snel het einde van de lijst en zal hij op zoek moeten naar een echte dinosauriër.
«
»
08:20 Studio Snugger
Onderwerpen: Fluitstenen, BMX-fiets, Land vol naakte dieren, Kippensoep en Knoppen in de cockpit.
«
»
08:40 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:00 Mees Kees langs de lijn
Mees Kees moet voor zijn moeder zorgen, waardoor Team 6B volledig ontspoort. Tobias moet iets bedenken om Mees Kees weer terug te krijgen. Ze helpen Mees Kees met zijn moeder en tijdens de voetbalfinale staat hij weer langs de lijn.
«
»
10:12 Dierendokter in het wild
Een vol programma voor dierenarts Maaike: ze onderzoekt het gewricht van een hyena, kijkt naar de ontstoken teen van een baviaan en controleert de gezondheid van drie jachtluipaarden.
«
»
10:35 Proefkonijnen
Jurre en Sahil onderzoeken of een bloedzuiger een blauwe plek weg krijgt. Ook ontrafelen ze het mysterie rondom stenen en mineralen. In 'Glijdt't?' hebben ze stroop op de glibberbaan.
«
»
11:00 Pokerface
De twee Bekende Nederlanders van deze week zijn Anna Gimbrère en Rosario Mussendijk.
«
»
11:25 De eerste keer
Kaj schept op over zijn nieuwe baard. Lena is voor het eerst ongesteld. Omar neemt zijn vader mee op date. Benjamin heeft een grote puist. Shirley heeft voor het eerst een behaatje gekocht.
«
»
11:35 Party Crew
Hoe organiseer je een knalfeest? Presentatoren Ayana, Esther, Madelief en Niels laten dit zien aan de hand van een thema. Een DIY, een partysnack en een coole game worden stap voor stap gemaakt. Daarna is het partytime.
«
»
11:55 Heel Holland Bakt Kids
Voor de technische opdracht worden er spekken gesneden in ruiten vormen. Lukt dat binnen de tijd? Als spektakelstuk maken de bakduo's een kleurrijke kermisattractietaart, met daarbij kermissnoep.
«
»
12:30 Rachel valt binnen
Bij de Koninklijke Marechaussee moet je onder hoge druk gefocust blijven. Rachel krijgt extreme stresstraining om dit te leren. In Nederland kun je naast een boete en een gevangenisstraf ook een werkstraf krijgen: wat moet je dan doen?
«
»
12:50 Vacant
Dagelijkse uitzendingen van deze publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland.
«
»
13:10 Silverpoint
Het nieuws van de vorige nacht houdt iedereen bezig wanneer een onverwachte gast in de faciliteit arriveert. In het kamp worden Meg en Kaz zich bewust van hun kracht als een verenigde eenheid.
«
»
13:35 Home Sweet Rome!
Lucy zoekt een beat voor haar eigen liedje en hoopt die te vinden op Charlotte's pyjama party. Nico wil zijn idool ontmoeten en werpt zich op als Francesca's assistent tijdens een talentenshow.
«
»
14:00 Summer Break
De 16-jarige vriendinnen Tess en Yasmin hebben de zomer van hun leven als ze een vakantiebaantje krijgen op het resort van Yasmin's oom in Turkije. Samen met de andere jongeren van het animatieteam worden ze een hechte vriendengroep.
«
»
14:15 A Kind of Spark
Addie verstoort de rust tijdens een dorpsfeest met haar inzamelingsactie. Mevrouw Murphy maakt handig gebruik van de situatie en laat zich benoemen tot voorzitter van de dorpsraad.
«
»
14:40 Brugklas marathon
Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:30 Wild Heart
Wanneer de elfjarige Anni van de stad naar het platteland verhuist, heeft ze moeite om zich thuis te voelen, totdat ze een ongetemd paard tegenkomt met wie ze een bijna magische band voelt.
«
»
17:05 Je Zal Het Maar Hebben Junior
Signe heeft een spierziekte waardoor ze afhankelijk is van een rolstoel. Signe hockeyt erin en gaat er ook mee naar de bergen. Lars heeft een taaislijmziekte. Hierdoor krijgt hij veel minder lucht binnen.
«
»
17:25 Hallo, ik heb een eetstoornis
Anne-Mar Zwart volgt vier tieners, Jinthe, Clément, Christel en Thijs, met een eetstoornis.
«
»
17:50 Topdoks
Kan je niezen met je ogen open? Elbert probeert het uit. En hij springt heen en weer in de tijd: wat is het verschil tussen de ambulance in de hippietijd en die van ons nu?
«
»
18:15 Vlogmania
Ans en Johan hebben veel lol met hun nieuwste challenge, totdat Ans ontdekt dat Johan vals speelt. Vlogmeisje Jaylinn beantwoordt vragen van fans, die ze zelf bedacht heeft. Juf Harda maakt een vlog over bruggen en betrapt iemand die graffiti spuit.
«
»
18:35 Escape from Albatros
Jayson en Maud bedenken samen met opa Robert en oma Debby een ontsnappingsplan dat bijna mislukt, maar toch weten de vier weg te varen van het eiland Albatros.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Mensenbieb
Renée heeft een zus die meervoudig beperkt is en wil weten hoe het is om daarmee te leven, want haar zus begrijpt die vraag niet. Zayvièn wil meer leren over dromen. Want waarom dromen we eigenlijk?
«
»
19:40 3 Op Reis
Nienke vervolgt haar reis door Engeland en Wales. In Manchester leert ze over de Industriële Revolutie en in Wales slaapt ze op een bijzondere plek. Ook reist ze naar Bardsey: een piepklein eilandje.
«
»
20:15 Sergio Over De Grens
Een bestemming kiezen voor een wereldreiziger zoals Tom Waes is echt niet simpel. In Zuid-Afrika is hij echter nog nooit geweest. De ideale reden dus voor Sergio om Tom op sleeptouw te nemen door dit fantastische land.
«
»
21:20 Nieuw Zeer
De leesclub, Hymke vlogt op 4 mei om acht uur, De foute mop, Andries en Andrea gaan naar de Ikea, Wat hebben jullie in je karretje? en De donor.
«
»
21:55 Boerderij van Dorst
Sanne Hans (Miss Montreal) en rapper Donnie helpen mee met het klaarmaken van het land.
«
»
22:55 Van Roosmalen op Reportage
Marcel van Roosmalen gaat op reportage en schetst een beeld van mensen en plekken in Nederland. Marcel bezoekt een belangrijke training van Vitesse en het Oorlogsmuseum in Arnhem.
«
»
00:20 3 Op Reis
Nienke vervolgt haar reis door Engeland en Wales. In Manchester leert ze over de Industriële Revolutie en in Wales slaapt ze op een bijzondere plek. Ook reist ze naar Bardsey: een piepklein eilandje.
«
»
00:55 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:00 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers