TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Walker, Texas Ranger
Een verdwenen marinier wordt vergezeld door zijn jongere broers en zussen in een wraakzuchtige zoektocht om de man te doden die hun oudere zus vermoordde.
«
»
14:50 Walker, Texas Ranger
Walker krijgt ex-bajesklant Charlie Brooks zo ver dat hij zich voordoet als een misdaadbaas in ruil voor amnestie.
«
»
15:45 Columbo
Een Hollywood-regisseur probeert detective Colombo, die een sterfgeval op zijn filmset onderzoekt, uit de weg te ruimen.
«
»
17:30 'Allo 'Allo!
René vermomt zich als zijn tweelingbroer om zijn eigen begrafenis te arrangeren. Flick staat erop dat zowel de kolonel als de kapitein naar de begrafenis gaan om erachter te komen wie er allemaal in het verzet zitten.
«
»
18:05 'Allo 'Allo!
René organiseert een verjaardagsfeestje voor kolonel Von Strohm. Het communistische verzet pakt kolonel Von Strohm en kapitein Gerring op. Het waardevolle schilderij wordt teruggestuurd met het vervalste exemplaar.
«
»
18:40 'Allo 'Allo!
Kapitein Geering en kolonel Von Strohm geven een feest om het verbranden van de Reichstag te vieren, zodat het vervalste schilderij naar het Duitse hoofdkwartier gesmokkeld kan worden.
«
»
19:15 'Allo 'Allo!
De Britse soldaten keren terug naar het café, vermomd als een groep nonnen. René's vrouw maakt gebruik van de zogenaamde dood van haar man door op zoek te gaan naar zijn testament.
«
»
19:55 'Allo 'Allo!
Herr Flick vraagt of René een schilderij van de madonna wil verstoppen in zijn keuken en het niet aan Hitler wil geven. Edith zoekt ondertussen in het dorp naar een nieuwe man.
«
»
20:35 Te bepalen
«
»
20:35 Jaws III
Een ingenieur en een bioloog nemen het op tegen een witte haai in zeedierenpark `Seaworld'. De witte haai is op zoek naar haar jong en jaagt de toeristen de stuipen op het lijf door onophoudelijke aanvallen op de onderwatertunnels.
«
»
22:30 Cheers
Sam en Diane regelen voor elkaar een perfecte date met een ideale partner. Terwijl Diane haar opdracht serieus neemt en voor een prachtige dame zorgt, gelooft Sam dat Diane een spelletje speelt en nodigt hij een vreemdeling uit om haar date te zijn.
«
»
22:55 Cheers
Sam schrijft Diane, zonder haar medeweten, in voor de Miss Boston Barmaidverkiezing. Diane is woedend en besluit om dan maar tijdens de verkiezing uiting te gevan aan haar feministische ideeën.
«
»
23:30 Police Interceptors
Na een overval op een tramhalte in Bulwell wordt de jacht geopend op twee verdachten die gewapend zijn met een pistool. Dan Machin en Jim Campin zien een paar dat aan de beschrijving voldoet, maar de verdachten verdwijnen over een spoorbrug.
«
»
00:25 Parking Wars
In Detroit achtervolgt een woedende vrouw Norman terwijl hij boetes probeert uit te schrijven voor het negeren van een parkeerverbod vanwege een geplande straatveegactie.
«
»
00:55 Court Cam
Een verdachte springt over een balkon in een levensgevaarlijke ontsnappingspoging, een man die wordt beschuldigd van moord op de vierjarige zoon van zijn vriendin heeft een onwaarschijnlijke verdediger, en een negentienjarige verdachte ontsnapt.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers