TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 The Resident
Conrad brengt een patiënt mee het ziekenhuis in, die een veiligheidscrisis veroorzaakt. Bell en Raptor wedijveren om dezelfde positie in het ziekenhuis, en Leela krijgt een bezoek van haar zus.
«
»
11:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 La grande vadrouille
In Parijs in 1943, tijdens de Tweede Wereldoorlog, wordt een Engelse bommenwerper neergeschoten door de nazi's. De drie bemanningsleden ontsnappen op het nippertje aan de dood, maar belanden in het hart van de bezette stad.
«
»
16:25 The Goldbergs
Tot ergernis van Ball besluit een sentimentele Beverly meer betrokken te zijn bij Adams school.
«
»
16:50 The Goldbergs
Beverly vraagt Barry en Erica om hulp om Adam te leren assertiever te zijn. Murray wil een betere vriend zijn als hij hoort dat Vic niet het idee heeft dat hij hem in vertrouwen kan nemen.
«
»
17:20 The Goldbergs
Beverly is dolblij dat ze collega's heeft en wil ze allemaal voor haar in winnen. Geoff neemt deel aan een schoonheidswedstrijd om aan Erica te bewijzen dat andere vrouwen hem aantrekkelijk vinden.
«
»
17:45 The Goldbergs
Als Adams vriendin Brea een familielid bezoekt dat aan de Universiteit van Virginia studeert, overtuigt Beverly Adam ervan een groots gebaar te maken om te voorkomen dat Brea daar gaat studeren.
«
»
18:05 The Goldbergs
Als de spelers van de NFL staken, is Barry bang dat hij en Murray niets meer hebben om over te praten. Beverly besluit een voedingsmiddel te gaan verkopen van een louche bedrijf.
«
»
18:35 Te bepalen
«
»
18:40 Grown Ups
Vijf vrienden en voormalige teamgenoten leren dat wijsheid niet altijd met de jaren komt wanneer ze elkaar weer ontmoeten om hun vroegere basketballcoach te herdenken.
«
»
20:30 Fury
Gedurende de Tweede Wereldoorlog leidt sergeant Wardaddy de bemanning van een tank op een gevaarlijke missie naar het hart van nazi-Duitsland.
«
»
20:30 Te bepalen
«
»
22:55 9-1-1
Dramaserie. van Ryan Murphy met Angela Bassett in de hoofdrol, geeft een intense kijk in de chaotische wereld van de hulpdiensten. Als de meldkamer een bericht binnen krijgt, komen brandweer, politie en ambulancedienst waar nodig in actie.
«
»
00:00 Accused
Nadat een groep Navajo-vrienden is gearresteerd uit protest tegen de plaatselijke uraniummijn, bedenken ze een plan om de mijn voorgoed te sluiten.
«
»
00:40 Siren
Een oude vriend bezoekt Helen. Maddie komt achter de waarheid rond Ians dood, terwijl Ben vecht voor de behandelingen van zijn moeder. Xander wordt geïnspireerd om meer verantwoordelijkheid op zich te nemen.
«
»
00:55 Te bepalen
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers