TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Nobody
Hutch Mansell is een onopvallend vaderfiguur. Waar hij ook komt en wie hij ook ontmoet, hij laat geen enkele indruk achter. Hij kan eindelijk zijn opgekropte woede kwijt wanneer twee dieven in zijn huis inbreken.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Hotter Than My Daughter
Dochter Ruby en bonusdochter Donna vinden dat hun moeder, de 54-jarige Annemiek, zich te jong kleedt. Annemiek was vroeger beenmodel, en nog steeds draagt zij korte rokjes om haar benen te showen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 The Motorway
Op een afrit wordt een tragedie maar nipt vermeden. Bij Leeds is een melding van zelfmoordpoging.
«
»
14:30 Labor of Love
Kristy en haar mannen doen een spelletjesavond. Hierbij wordt het een en ander duidelijk over hoe de mannen denken over relaties en kinderen. Ook moet Kristy helpen bij een kinderfeestje, samen met een man die eigenlijk op een date had gehoopt.
«
»
15:30 Picture Perfect Lies
Rachel Collins leidt een perfect leven als ze op het punt staat haar zestiende verjaardag te vieren. Maar wanneer een moord op haar feest een duister web van leugens in haar familie ontrafelt, trekt Rachel alles in twijfel wat ze ooit heeft geweten.
«
»
17:20 Familie Gillis: massa is kassa
Het vakantieseizoen begint ten einde te komen en dat betekent dat de tien vakantieparken van Peter Gillis gaan sluiten. Hierdoor heeft Peter tijd om een rondje te karten met het hele gezin.
«
»
18:15 Erfgenaam gezocht NL
Een erfenis met drie erflaters. De vraag is wat er gebeurd is. Voor deze zaak trekt Ruben naar het noorden van Nederland. Er duiken Friese namen op en een tragisch ongeluk.
«
»
19:10 Een Echte Job NL
Caroline van der Plas draait een volledige dienst op de afgesloten Covid-afdeling in het Groene Hart Ziekenhuis, en dat is erg intensief. Natasja Froger ondersteunt een grondwerker die door een ongeluk zijn vingertopje moet missen.
«
»
20:05 Steenrijk, Straatarm
Op het eiland Aruba wonen Ghislaine en Diederik Kemmerling, samen met hun zoontje Dan. Ze ruilen met de familie Knigge uit Emmen, waar moeder Carolien de zorg over het hele gezin heeft, doordat vader Richard een hersenbeschadiging heeft.
«
»
21:00 Darts
De wereldtop in het darts verzamelt voor een nieuw rondje darts op topniveau. Vanavond staat in Leicester de finale (best of 9 sets) op het programma.
«
»
23:05 Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
TE:9 Voetjes onder tafel en eten wat de pot schaft. Niemand doet het zo goed als Bockie De Repper. Hij trekt op een culinaire queeste door Vlaanderen om te achterhalen wat er bij de gewone Vlaming dagelijks op de eettafel verschijnt.
«
»
00:10 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
Op Heathrow proberen Alex en KC geld terug te vorderen van een luchtvaartmaatschappij.
«
»
00:10 Te bepalen
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers