TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:55 Shark Tank
Een ondernemer uit Atlanta introduceert een slim apparaat dat speciaal is ontworpen om pakketten te beschermen tegen pakketdieven. Een ondernemer uit Dalton heeft een niet-giftige en niet-permanente lijm uitgevonden.
«
»
08:55 Shark Tank
Broers uit Californië, introduceren een product dat het probleem van het verharen van huisdieren oplost. Een ondernemer uit Arizona, gelooft dat hij een betere manier heeft uitgevonden om een autostoeltje te dragen.
«
»
09:50 Shark Tank
Een moeder en dochter presenteren hun gezonde vegan-soep. Kinderen presenteren het product van hun vader, een brandweerman die overleed voordat hij zijn product kon pitchen in 'the Tank'.
«
»
10:50 American Pickers
Op hun zoektocht naar vreemde, wilde werelden, vinden Mike en Frank een gigantisch kasteel en een verborgen ruimteschip in een achtertuin.
«
»
11:45 American Pickers
Mike en Frank gaan naar Californië met een klassieke Indiaanse motor. Ze willen een deal sluiten met Bobby Green, de eigenaar van een geweldige motorzaak in Los Angeles.
«
»
12:40 American Pickers
Mike en zijn jongere broer Robbie kijken rond op een bergingswerf in Idaho in de hoop te bewijzen dat twee Wolfes beter zijn dan één. Ze graven door bergen rommel om een Rolex en een bord van General Tire te vinden.
«
»
13:35 American Pickers
Frank is verzot op een zeldzame Harley Davidson die hij vindt in een verborgen pand in Californië.
«
»
14:35 American Pickers
Mike en Frank zijn op jacht naar bijzondere objecten in Texas. Tijdens hun reizen ontdekken de jongens een Gilley's piano, een gigantisch bord en enkele zeldzame colaflesjes die waardevol zouden kunnen zijn.
«
»
15:30 Storage Wars
Rene en Casey gaan terug naar de veilig om te zien wat er te halen valt. Dave ontdekt een stukje geschiedenis van een bordspel. Jarrod en Brandi proberen een kluisje te bemachtigen en Darrell en Brandon laten hun moves zien.
«
»
15:55 Storage Wars
Darrell en Brandon keren terug naar de veiling in Montebello in Californië, de plek waar ze hun grootste succes hebben behaald. Rene en Casey eindigen de dag met een mooie score. Jarrod en Brandi doen een vondst die hen naar de 'Herbmeister' leidt.
«
»
16:25 Storage Wars
De kopers bevinden zich op Rene's thuisbasis in Oceanside, in het zuiden van Californië. Darrell en Brandon vechten om een opslagruimte met een stukje filmgeschiedenis. Jarrod en Brandi ontdekken de winstgevende voordelen van vriendschap.
«
»
16:50 Storage Wars
Dave hoopt koopwaar van topkwaliteit te scoren op de veiling in Koreatown in Los Angeles. Darrell is hier nog nooit geweest, en wil zich graag bewijzen. Mary bemachtigt een opslagruimte tegen een hoge prijs. Brandi ergert zich aan Jarrods capriolen.
«
»
17:20 Storage Wars
Darrell en Brandon begeven zich op bekend terrein tijdens de veiling in San Marcos, Californië. Mary ontdekt een manier om hoge prijzen te ontwijken. Jarrod en Brandi kopen een vintage object. Ivy doet een vondst die hem aan een liedje doet denken.
«
»
17:45 Storage Wars
Tijdens een containerveiling in de buurt van North Hollywood krijgen Dan en Laura te maken met zware concurrentie. Dave's container zou wel eens een succes kunnen zijn. Mary heeft twee objecten op het oog die perfect bij elkaar passen.
«
»
18:10 Storage Wars
Dave schakelt versterking in tijdens een kluisveiling in Huntington Beach, Californië. Mary probeert te verbergen dat ze weinig ervaring heeft. Rene doet een moeilijke ontdekking.
«
»
18:35 Storage Wars
De kopers beproeven hun geluk in Mission Hills, Californië. Ivy is op zoek naar verzamelobjecten, terwijl Rene iets groots wil kopen. Mary zoekt koopwaar dat snel doorverkoopt. Darrell roept een vriend om hulp nadat hij is getest door lokale kopers.
«
»
19:05 Storage Wars
De kopers bezoeken een veiling in Palm Springs waar veel waardevolle goederen wachten. Mary voelt zich niet op haar gemak en is bang dat haar tegenstander te voornaam voor haar is. Ivy zoekt naar vintage goederen en Darrell strijdt met Rene.
«
»
19:30 Storage Wars
De kopers keren terug naar Riverside, Californië, waar Jarrod moeite heeft om zijn ritme te vinden. Dave raakt in de war van een object. Ivy probeert een bijzondere strategie, en Mary ontdekt de romantische kant van het opkopen van opslagruimtes.
«
»
20:00 Below Deck Down Under
Magda verrast de gasten door een show op te voeren. Aesha leert dat barista zijn niet makkelijk is. Ryan worstelt om aan de eisen van de gasten te voldoen. Een extra fooi maakt Brittini emotioneel.
«
»
20:55 Below Deck Down Under
Jamie en kapitein Jason zijn het niet eens over de veiligheid aan dek.
«
»
21:50 NCIS: New Orleans
Tammy moet een tiener beschermen wanneer haar vader blijkt te zijn doodgeschoten. De rest van het team zoekt naar de dader.
«
»
22:45 NCIS: New Orleans
Een man imiteert Lasalle om een jonge vrouw uit de gevangenis te krijgen. Het team onderzoekt zowel de bedrieger als de gevangene.
«
»
23:40 NCIS
Officier Manda King wordt dood aangetroffen in het bed van een barkeeper. De man is onschuldig en de sporen voeren naar de zus van de vrouw.
«
»
00:35 NCIS
Een korporaal ontvangt per ongeluk een pakje met twee oogballen. Tijdens het onderzoek pleegt de korporaal zelfmoord. Dat leidt het team naar een van zijn trainers, die werkzaam is voor de CIA in Paraguay.
«
»
01:35 The Walking Dead
Alles wat Rick en zijn groep tot nu toe hebben gedaan wordt op de proef gesteld. Kan Rick blijven vechten? Of is hij de wil kwijt?
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers