TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de afgezonderde wereld van Midsomer Priory als er een non wordt gevonden die blijkt te zijn gewurgd.
«
»
02:50 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de afgezonderde wereld van Midsomer Priory als er een non wordt gevonden die blijkt te zijn gewurgd.
«
»
03:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als er zich een tragedie voordoet tijdens de goochelshow van goochelaar Lawrence Pross, roept deze de hulp in van Frank en Lu om te bewijzen dat zijn act was gesaboteerd door zijn aartsvijand Anton.
«
»
04:20 Unforgotten
De verdenking tegen maatschappelijk werker Karol, die Precious begeleidde, wordt nog groter wanneer blijkt dat hij in het verleden voyeuristische foto's van vrouwen heeft gemaakt. De moeder van Precious is eindelijk eerlijk over haar verleden.
«
»
05:10 Unforgotten
Nadat in een flat die eigendom is van Ebele opnieuw een lichaam wordt aangetroffen, komt het team meer te weten over het gecompliceerde leven van de vermoorde Precious en haar zoons.
«
»
06:00 Death in Paradise
Een entrepreneur wordt vermoord. Een verdachte komt met een verrassende onthulling waardoor het onderzoek dreigt te ontsporen.
«
»
07:05 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een rijke filantroop die dood op zijn eigen jacht is gevonden. Het probleem met het onderzoek is dat de enige verdachten op het tijdstip van de moord op het rif eronder aan het duiken waren.
«
»
08:10 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op de gouverneur van Saint-Marie. Daarvoor duikt het team de dubieuze wereld van eilandpolitiek in, terwijl detective Goodman zich stort op de eigenaardigheden van online daten.
«
»
09:15 Call the Midwife
De vroedvrouwen bereiden zich voor op hun eindexamen terwijl twee broertjes worden achtergelaten.
«
»
10:20 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface van het St. Vincentklooster in het Engelse plaatsje Great Slaughter rijdt op een scooter en maakt zelf wijn. Daarnaast geeft ze de politie gevraagd en ongevraagd advies in moordzaken.
«
»
11:15 Midsomer Murders
Causton bruist bij de opening van een nieuwe brouwerij op het terrein van een ooit vervloekte Abbey. Maar de opwinding slaat om in angst als een man doodgekookt wordt gevonden. Barnaby en Winter gaan op onderzoek uit.
«
»
12:10 Midsomer Murders
DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey.
«
»
13:05 Midsomer Murders
Als een man vastgepind aan een muur wordt aangetroffen op dezelfde manier als zijn vlinderverzameling krijgen DCI Barnaby en DS Winter te maken met een misdaad die behalve van invloed is op hun gemeenschap ook van internationale invloed is.
«
»
14:00 Midsomer Murders
Als een man vastgepind aan een muur wordt aangetroffen op dezelfde manier als zijn vlinderverzameling krijgen DCI Barnaby en DS Winter te maken met een misdaad die behalve van invloed is op hun gemeenschap ook van internationale invloed is.
«
»
15:00 Antiques Roadshow
Het team is terug in Portchester Castle in Hampshire. Onder de meegebrachte schatten onder andere een Victoria Cross-medaille, een brief die is meegereisd op de Titanic en een verloren gedicht door Siegfried Sassoon.
«
»
16:05 Joanna Lumley's Japan
Joanna's epische reis eindigt op de idyllische stranden van Kohama, een afgelegen eiland van Japan in de Stille Zuidzee, en de thuisbasis van een meidengroep met een gemiddelde leeftijd van 84 jaar.
«
»
17:05 Murdoch Mysteries
Murdoch moet een geheim ruimteprogramma stoppen dat tot een oorlog in Noord Amerika kan leiden.
«
»
18:00 Murdoch Mysteries
Murdoch moet de dood onderzoeken van een anti-drooglegging-politicus die vergiftigd werd. Margaret Brackenreid krijgt bezoek van de radicale advocate en geheelonthouder Carrie Nation.
«
»
19:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als Frank en Lu worden ingehuurd om een oude bingohal te sluiten, ontdekt Frank tot zijn verrassing dat er een oude aartsvijand aan het werk is.
«
»
20:00 Catch Me a Killer
In Pretoria maakt Micki kennis met brigadier Brink, die haar op een nieuwe zaak zet; bij de mijnstort van Cleveland is nog een lichaam gevonden.
«
»
21:00 The Jetty
«
»
22:10 Hope Street
De plotselinge komst van rechercheur Leila Hussain brengt het slaperige Port Devine in rep en roer.
«
»
23:10 Grantchester
Het is weer tijd voor het jaarlijkse studentenbal. Hoewel dat altijd de nodige onrust in de stad oplevert, is het nu echt uit de hand gelopen. Er wordt een jonge studente dood aangetroffen en Geordie vraagt Will om hulp bij het oplossen van de zaak.
«
»
00:10 Grantchester
Er wordt voor Wills ogen iemand opzettelijk doodgereden. Samen met Geordie gaat hij op onderzoek uit om erachter te komen wie het slachtoffer, financieel adviseur Dickie Astor, zo graag dood wilde hebben.
«
»
01:00 Grantchester
Wills avondje uit naar de bioscoop loopt heel anders dan verwacht als een Amerikaanse bioscoopmedewerker dood naast de projectoren wordt aangetroffen.
«
»
01:45 Friday Night Dinner
Pa zat vroeger op de universiteit met twee mannen die allebei Tony heetten en een van hen was heel vervelend. Pa nodigt deze Tony per ongeluk uit voor het avondeten. Hij gaat op zoek naar een manier om weer van hem af te komen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers