TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Er wordt een regenboog en een bloem van origami ontdekt. Boeken-jongen bedenkt een ontwerp voor een tent en gebruikt magie om die op te zetten.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Er ligt overal sneeuw deze ochtend. Vader brengt Simon dus naar school op een slee. Het is een grappig avontuur voor vader en zoon, maar het is ook erg glipperig.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Kaatje niet kan slapen, probeert Kamiel haar te helpen maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Amadala heeft een goed trucje om snel in slaap te vallen.
«
»
06:30 Odo
Het is tijd voor het jaarlijkse Appel Festival, maar alles gaat mis en Reggie de Vos krijgt de schuld. Odo wil bewijzen dat zijn vriend eigenlijk onschuldig is.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Elodie maakt Lu van streek als ze haar belofte vergeet om haar te duwen op de schommel.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu is van slag omdat haar knuffeldeken gekrompen is in de was. De anderen gebruiken het om een patchwork-quilt en een nieuwe knuffel voor Lulu te maken.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy gaan op zoek naar de ouders van een babyvogeltje dat uit het nest valt.
«
»
07:00 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Technisch gezien is Karen maar een steen, maar voor Cory is Karen ook zijn beste vriendin. Dus als ze vermist is en niemand haar kan vinden, is Cory vastbesloten haar overal te zoeken.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia repareert een speelgoedrobot. Robots kunnen alles, denken Saïd en Anna. Ze maken van kartonnen dozen een robotpak en lopen als echte robots door de Repair Shop, maar kunnen ze ook alles?
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil indruk maken op een slimme jongen en heeft ergens gelezen dat mensen die een bril dragen er meteen een pak slimmer uitzien. Ze heeft een oude bril van Van Leemhuyzen gekregen en zal die opzetten. Maar dat blijkt toch niet zo slim.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie fopt Samson met een knuffelpapegaai. Die denkt dat het een echte papegaai is die kan praten. Marie probeert dit ook eens bij Bill. Bill gelooft het en ziet in hem een nieuwe vriend. Wanneer de papegaai weg is, is Bill in alle staten.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella en Slippy doen allebei heel koppig en gaan in volle vaart op een hevige ontploffing van twee sterren af. Maar er is ook een ontploffing tussen twee vrienden.
«
»
07:45 De Smurfen
Er is een ongeluk in het laboratorium van Grote Smurf, waardoor hij van lichaam wisselt.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Wie heeft er ingebroken in de kamer van Vince kamer en stiekem in zijn geheime codeboek gelezen? Iedereen is verdacht tot hun onschuld bewezen is.
«
»
08:10 Wannabe's
Voor een nieuwe vlog doet Shoana de 'waarheid, durven of doen'-challenge. Alle vrienden van Video King doen mee. Said wordt uitgedaagd om een hartje te sturen naar de laatste persoon met wie hij sms'te. Toevallig is dat een meisje met wie hij gamet.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht op een zaalvoetbalveld en een looppiste in twee identieke sporthallen. Een van hen moet voetballen. De andere moet lopen. Maar als de voetballer een fout maakt, heeft dit fatale gevolgen voor de loper.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
09:45 Goed gezien!
Charlotte, Jelle, Sarah en Maureen reizen de wereld rond op zoek naar de gekste uitvindingen in verre landen.
«
»
10:10 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya besluit zich te vermaken door haar oom te imiteren. Oggy vindt dit natuurlijk erg schattig. Vervolgens helpt hij het jonge olifantje om een voorbeeldig katje te worden.
«
»
10:30 Tik Tak
Ontdek ballonnen gemaakt van een bolletje wol en een sponsbeertje dat zichzelf kleur geeft. Boekenmeisje maakt een ballon met magie.
«
»
10:35 Bumba
Bumba speelt biljart, maar de ballen gaan wel heel gek doen.
«
»
10:40 Simon
Het is Ferdinands verjaardag, dus mag hij kiezen wat hij vandaag wil doen. Simon en Lou vinden echter dat het wat te ver gaat.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in bad, omdat hij water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan haar kameraadjes Nathan en Tristan Hauben, zij laten zien dat het heel leuk is om in bad te spelen.
«
»
11:00 Odo
Als de toekans Doedel per ongeluk verwonden, vragen ze Odo hen te leren hoe ze verstandig moeten zijn. De toekans leren dat gek zijn soms goed kan zijn, zolang ze niet te ver gaan.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu vindt het erg moeilijk om afscheid te nemen van Lorcan omdat hij haar lievelingsoom is.
«
»
11:10 Monty & Co
Scraps praat door te piepen en wil duidelijker verstaanbaar zijn. Gabriella leert hem een paar nieuwe geluiden. Sam probeert een paar kapotte instrumenten te bespelen. Lulu hoort ze en denkt dat er een monster in de werkplaats is.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Iedereen haalt zijn schatten tevoorschijn om te ruilen op ruilhandeldag, behalve Lucy, die niet geïnteresseerd is. Edmond vindt een prachtige vuursteen die Lucy kan gebruiken voor haar speerpunt.
«
»
11:30 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Op oudejaarsavond moeten Cory en Freddie naar bed. Ze doen hun uiterste zo lang mogelijk op te blijven om met middernacht de grote nieuwjaarsdiscobal te zien vallen op televisie en iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen.
«
»
11:45 Casper en Emma
Casper en Emma schommelen op het schoolplein, maar Emma springt van de schommel af en zegt tegen Casper dat hij dat ook moet doen. Wanneer Casper valt en daarbij gewond raakt, wordt hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
«
»
11:55 Samson en Marie
Marie wil meedoen aan de Miss Dorp verkiezing. Ze gaat er van uit dat ze de wedstrijd nu al gewonnen heeft. Ze oefent op de catwalk en op haar overwinningsspeech. Maar dan komt ze voor een verrassing te staan.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn aan het wandelen door de savanne wanneer een vulkaan plotseling herrie begint te maken. Ervan overtuigd dat de vulkaan op uitbarsten staat, proberen de vrienden de dieren te waarschuwen, maar die willen hen niet volgen.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Priya maakt voor school een vlog over Mars. Ella en Slippy laten haar allerlei nieuwe en spannende dingen zien, maar het wordt Priya allemaal een beetje te veel.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella is vastbesloten een wedstrijd te winnen die haar moeder ook vaak heeft gewonnen. Maar vlak voor de eindstreep moet ze de keuze maken of ze iemand helpt of voor de overwinning gaat.
«
»
12:30 De Smurfen
Smurfin en haar Smurf-Fu studenten denken dat Baby Smurf hun goeroe is in Smurf-Fu.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
De grootschalige productie van een parfum voor de Romeinse legioenen bedreigt alle maretakken in de streek. Met behulp van de kleine Vitamine probeert Idefix generaal Labienus van het parfum af te krijgen.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina en Sharko doen mee aan een eierzoektocht op het eiland. Zig maakt van de gelegenheid gebruik om Marina te lokken met een groot gouden ei. Sharko beseft dit en probeert het ei te vangen voor Marina.
«
»
13:00 Mega Mindy
Iemand probeert een beroemde diamant, die in de kluis van het politiebureau ligt, te stelen. De commissaris, die er zeker van was dat de diamant daar veilig zou zijn, is zeer verbaasd als er toch ingebroken wordt.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Los Bando
Rockband Los Bando bestaat uit de tieners Grim en Aksel, en de achtjarige Thilda, virtuoos op de cello. Ze trekken in een 'geleende' camper naar een prestigieus nationaal muziekconcours.
«
»
15:00 Rox
Op de luchthaven wordt een kist met vierentwintig mosterdgasbommen onderschept die verstopt zaten in een vliegtuig met als bestemming Afrika. Team Rox moet van de kolonel uitzoeken waar deze gevaarlijke wapens vandaan komen en de wapenhandel stoppen.
«
»
15:30 Wannabe's
Mike en Shoana proberen de bekende modeontwerpster Davina Divani warm te maken voor een kledinglijn van 'So Shoana'. Maar ze voelt niet meteen een klik. Ook al is Davina erg arrogant, toch toch willen Mike en Shoana vrienden worden met haar.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu leiden een aangenaam en rustig leven in de beschutting van een boom. Maar op een dag stort een mammoet tegen hun boom aan, waardoor die met een verschrikkelijke herrie omvalt. De twee maken zich hierdoor grote zorgen.
«
»
15:55 Zouk
Oma Zak is op weg om haar dochter en kleindochter te bezoeken en de ontvangst moet volgens traditie zijn: geef haar bij aankomst een spreuk cadeau.
«
»
16:05 Abraca
Firmin wil dat Abraca begrijpt hoe belangrijk het is om geen afval achter te laten.
«
»
16:30 Presto's magische school
Drakentand bezoekt het landhuis en hoopt op wat gastvrijheid. Lisa en Dylan vertrouwen hem echter niet. Ze denken dat het grote boek in gevaar is. Ondanks de rivaliteit tussen de Schoppen Azen en de Presto Kinderen, raakt Nica bevriend met Otto.
«
»
16:45 Coop Troep
Sam belt de troep omdat een van haar puppy's zijn speeltje kwijt is. Maggie en Flo gaan op zoek naar het speeltje en volgen de route van Sam en de puppy's. Ondertussen voeren Clive, Billy en Jo een goochelshow op om de pups te vermaken.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Het is tijd voor de jaarlijkse hondenshow. De boer is ervan overtuigd dat Bitzer dit jaar een kans heeft om te winnen. Wanneer dingen niet lopen zoals gepland, bedenkt de boer een ingenieus idee.
«
»
17:00 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
17:15 Het kind van de Gruffalo
Op een nacht gaat de dochter van de Gruffalo op zoek naar de Grote Gevaarlijke Muis in het bos en in de sneeuw, ondanks de waarschuwingen van haar vader. Ze ontmoet Uil, Vos en Slang en vraagt zich af of de legendarische Muis wel bestaat.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat hij Olivia een romantische wandeling en Piya een boomklimtocht heeft beloofd, realiseert Oggy zich dat beide activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. Hij durft zijn blunder niet toe te geven en probeert de twee te combineren.
«
»
17:50 Helden
Raceparcours & Lange Snorkel.
«
»
18:00 Ket & Doc
Kinderen kunnen hierin over de dood praten. Vragen van kinderen worden beantwoord door de levensverhalen van ouderen. Er wordt gepraat over wat er gebeurt als iemand doodgaat en met welke gevoelens mensen achterblijven.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:25 Wannabe's
Olly wil niet meer stappen, want dat is supersaai. Hij laat zijn oog vallen op een rode scooter van het merk Poema. Maar die is veel te duur.
«
»
18:44 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht op een zaalvoetbalveld en een looppiste in twee identieke sporthallen. Een van hen moet voetballen. De andere moet lopen. Maar als de voetballer een fout maakt, heeft dit fatale gevolgen voor de loper.
«
»
19:29 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 KIES24
Verkiezingsshow n.a.v. de Europese, federale en regionale verkiezingen.
«
»
23:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers