TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Two and a Half Men
Alan komt er achter dat Charlie deel uitmaakt van een exclusieve mannengroep, hij smeekt zijn broer of hij zich ook bij het gezelschap mag voegen.
«
»
02:40 Two and a Half Men
Judith vindt een nieuwe liefde in de kinderarts van Jake, dit tot ongenoegen van Alan. Verder vraagt Evelyn aan Charlie waarom hij haar haat.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 See No Evil
In Danville leidt een overval op een pandjeshuis tot drie doden. Rechercheurs proberen de verdachte te identificeren met als enige aanwijzing een mysterieuze zilveren bestelwagen. Videobeelden zijn nu nog hun enige hoop om de dader te pakken.
«
»
07:40 See
Een overlevingsstrijd begint na een aanval van de Heksenzoekers op Alkenny.
«
»
08:35 See
Als de tweeling een speciaal cadeau ontvangt, ontstaat er spanning in de groep.
«
»
09:35 See
De tweeling probeert een geheim voor hun moeder verborgen te houden.
«
»
10:25 Cops
Een gepersonaliseerde sleutelhanger roept twijfel op over het verhaal van een man. Een fietser gooit iets weg als de politie komt aanrijden.
«
»
10:55 Cops
Een vermeende inbreker beweert dat zijn zak vol geld een geschenk is van zijn oma. De ontdekking van een roze bandana zorgt evoor dat de agenten het verhaal van een verdachte in twijfel te trekken.
«
»
11:25 Cops
Een agent ondervraagt een bestuurder waarom zijn kapotte auto eruit ziet alsof hij een ongeluk heeft gehad. Een obstakel weerhoudt een vrouw ervan haar gammele auto te repareren. Een jonge man op zoek naar een nieuwe start heeft het moeilijk.
«
»
11:55 Cops
Mannen die zich vreemd gedragen in een tankstation trekken de aandacht van een werknemer. Agenten arresteren een man voor het creëren van een onveilige omgeving voor zijn broer. Een moeder belt de politie als haar dochter water over haar heen gooit.
«
»
12:25 Cops
Het ruwe terrein bij een achtervolging blijkt zowel gevaarlijk als nuttig voor de agenten. De politie vindt meer dan een gestolen airconditioner in de kofferbak van een bestelwagen. Een verwarde man weet niet meer wat er in zijn zakken zit.
«
»
12:55 Cops
Een gevluchte motorrijder doet meerdere onhandige pogingen om weg te glippen van agenten. Een duister figuur heeft een rare methode om water te krijgen. Een jonge vrouw begint onverstandige keuzes te maken wanneer haar familie de stad verlaat.
«
»
13:25 Cops
Een man die in het bezit is van een gestolen auto legt zijn unieke bijnaam uit aan agenten. De politie gaat twee keer in een half uur naar hetzelfde huis om een echtelijke ruzie op te lossen. Een moeder met veroordelingen zit in de problemen.
«
»
13:55 Cops
Een agent probeert een man die al tien jaar worstelt met verslaving op het rechte pad te krijgen. Beveiligers van een aquarium waarschuwen agenten voor een man met een pistool. Een gemaskerde fietser probeert te vluchten.
«
»
14:25 Cops
Een langzame achtervolging eindigt met een verhitte discussie. De politie ontrafelt ondertussen de leugens van een vrouw. Een slecht voorteken blijkt geluk te brengen aan een koppel.
«
»
14:55 Cops
Een verkeerscontrole wordt gevaarlijk wanneer een bestuurder er vandoor gaat met een agent halverwege in het voertuig. Recente wetswijzigingen en een openhartige houding helpen een man een gevangenisstraf te vermijden.
«
»
15:25 Pawn Stars
Op een dag komen bij de Pawn Stars zeldzame Batman en Joker Bolin-gitaren de zaak binnen. Sluit Will Corey een deal als een superheld of wordt hij de kwaaie pier?
«
»
15:55 Pawn Stars
Een door Prince gedragen hoed wordt de winkel ingebracht. Hierna kruipt een Egyptische scarabee-ring de winkel in en komt er een kopvormige graskweker uit het WWII-tijdperk tevoorschijn.
«
»
16:25 Pawn Stars
Een uniek prototype van Star Wars-personage Boba Fett wordt de winkel binnengebracht. En Steve Grad maakt indruk op Rick met zijn gesigneerde poster van Star Wars en zijn enorme kaartenverzameling. Corey onderzoekt een Shelby-fiets uit de jaren '20.
«
»
16:50 Pawn Stars
Centraal staan een Colt-revolver uit de negentiende eeuw, een masker van Abraham Lincoln en een Playboy-tijdschrift dat in de film Forrest Gump werd gebruikt.
«
»
17:20 Pawn Stars
Mensen komen aanzetten met waardevolle voorwerpen waaronder een Rolex waterdichtheidstester, een tekening door musicus John Lennon, een in zilver gegraveerde menukaart van de Comstock zilvermijnen in Virginia en een Buddy Lee-pop uit de jaren '50.
«
»
17:50 Pawn Stars
Een editie uit 1547 van 'The Dance of Death' spookt rond in de winkel. Neemt Rick het boek mee in zijn graf of belanden de onderhandelingen op een dood spoor? De sfeer wordt grillig als twee opgezette dieren van Dr Seuss binnen worden gebracht.
«
»
18:20 Pawn Stars
De Pawn Stars gaan naar de schietbaan om een zeldzaam Nock-geweer te bekijken, dat nog is gebruikt door de koninklijke marine. Een klant brengt een ets van Joan Miró binnen. Daarna brengt iemand de eerste Amerikaanse pastamachine.
«
»
18:45 Pawn Stars
Een achttiende-eeuws Tryal of Witches-boek heeft bezit over de winkel. Dan komt er een vliegtuigjuk uit de twintigste eeuw voorbij en de jongens bekijken de gerestaureerde auto uit Wayne's World.
«
»
19:15 Pawn Stars
Rick maakt een proefrit in de beruchte OJ Bronco en eet met een zeldzaam zilveren bestek. Chumlee krijgt de kans om een 'Star Wars'-strip uit 1978 te kopen.
«
»
20:05 Pawn Stars
Er wordt een pistool in een houten been binnengebracht. Corey en Chum bekijken vier jaarboeken met de handtekening van James Dean ('Rebel Without a Cause').
«
»
20:35 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
23:05 Saw
Twee mannen worden geketend wakker in een smerige badkamer naast een lijk. Langzaam beseffen ze dat ze ten prooi zijn gevallen aan een sadistische seriemoordenaar die zijn slachtoffers dwingt zichzelf of de ander te doden.
«
»
01:05 MacGyver
Een internationale crimineel wil zich wel overgeven als hij daardoor naar de Verenigde Staten mag terugkeren om zijn dochter te zien trouwen. Mac en het team 'crashen' de bruiloft om ervoor te zorgen dat de crimineel niet wegloopt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers