TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Bar Rescue
Jon Taffer probeert een echtpaar te helpen hun karaokebar in het centrum van Las Vegas van de ondergang te redden. Hij hoopt ze op het goede spoor te kunnen zetten zodat ze hun andere doel kunnen najagen: een gezin stichten.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Blood & Treasure
Een bezoek aan Simon in de gevangenis levert nieuwe informatie op over de laatste verblijfplaats van de Spirit Banner. Vervolgens vertrekt het team naar het verre en koude Rusland.
«
»
06:40 Blood & Treasure
Danny en Lexi sluiten zich aan bij Levchenko's bende als ze naar Mongolië reizen. Levchenko hoopt de Spirit Banner voor zichzelf te vinden, zelfs met de horde van de Grote Khan in de achtervolging.
«
»
07:20 Blood & Treasure
Op zoek naar de Spirit Banner probeert Simon een deal te sluiten, niet wetende dat Lexi, Danny en Shaw hem op de hielen zitten. Wat ze ontdekken leidt hen naar Hong Kong, terwijl Danny zich steeds meer zorgen maakt over Violet's controle over Lexi.
«
»
08:00 De Container Cup
Waterpoloër Niels Bus neemt het op tegen handballer Jeroen De Beule.
«
»
08:50 De Container Cup
Veldrijdster Lucinda Brand neemt het op tegen veldrijdster Sanne Cant.
«
»
09:35 De Container Cup
Duatleet Seppe Odeyn neemt het op tegen triatleet Jelle Geens.
«
»
10:20 De Container Cup
Minister van Jeugd Benjamin Dalle neemt het op tegen minister van Sport Ben Weyts.
«
»
11:10 Cops
Een vrouw neemt een slechte beslissing terwijl haar vriend aan de zijlijn staat. Een valse tag en een verwarrend verhaal doorstaan de snuffeltest van agenten niet. De politie grijpt in wanneer zij een vader en zoon passeren die ruzie maken.
«
»
11:40 Cops
Een agent confronteert een koppel bij een bushalte en de situatie escaleert snel. Een vrouw die is aangegeven voor rijden onder invloed zweert dat haar ex-man haar erin heeft geluisd.
«
»
12:10 Cops
De politie is verrast wanneer een verdachte van inbraak terugkeert om een andere crimineel te steunen. Agenten springen terug in hun auto wanneer een vreemde auto er zonder waarschuwing vandoor gaat.
«
»
12:40 Cops
De politie achtervolgt een man die er vandoor gaat op een brommer die niet harder kan dan zestig km per uur. Een vrouw beweert dat haar vorige relatie de schuld is van de inhoud van haar auto. Een wispelturige bestuurder zet agenten op hun hoede.
«
»
13:10 Cops
Nadat een achtervolging in het donker eindigt op een gazon, zoekt de politie naar aanwijzingen. Een gefrustreerde vrouw probeert een man tot rede te brengen die de realiteit niet onder ogen wil zien.
«
»
13:40 Formule 1
Verslag van de kwalificatie voor de GP van Azerbeidzjan in de Formule 1.
«
»
15:30 Cops
Een verdachte springt uit de auto van zijn vriend als agenten hem betrappen op een verdachte actie. Een nerveuze bestuurder ontkent dat zijn kleren van hem zijn. De beslissing van een man om wat kogels af te vuren zet zijn buren op scherp.
«
»
16:00 Pawn Stars
Een gesigneerde helm door de cast van de tv-serie 'Lost in Space', een paar sneakers gesigneerd door de gepensioneerde NBA-speler Robert Parish en een mysterieus object.
«
»
16:30 Pawn Stars
De Pawn Stars zien wederom de gemeenste voorwerpen die ooit in de winkel waren, zoals de kernkopplaat van een thermonucleair wapen, een percussiepistool uit de 19e eeuw en een massieve mortier die Rick omver werpt.
«
»
17:00 Pawn Stars
Rick en zijn team kijken terug op enkele van hun favoriete items, waaronder een originele Playboy Bunny-outfit, een Batphone en een set Jimi Hendrix-prints.
«
»
17:30 Pawn Stars
Compilatie van de duurste items waarvoor de Pawn Stars veel geld betaalden, zoals een Fender Stratocaster-gitaar uit 1961 en een ballon die Rick doet denken dat Corey vol gebakken lucht zit.
«
»
18:00 Pawn Stars
De beste items uit de jaren 70 komen voorbij, waaronder een gigantisch Richard Nixon-hoofd, een schoen die mogelijk door Secretariat werd gedragen, een Mattel elektronisch voetbalspel, een gesigneerd Star Wars-script en een vlag van Apollo 16.
«
»
18:30 Pawn Stars
Rick en zijn team bekijken een paar bijzondere items uit de jaren 80, waaronder een fakkel van de Olympische Spelen van 1984, een jaarboek en een gesigneerde brief van Ronald Reagan, een Apple IIGS en een DeLorean van Corey uit Back to the Future.
«
»
19:00 Pawn Stars
Rick en zijn team kijken terug op een aantal bijzondere items uit de jaren 90, waaronder een jasje van Pulp Fiction, een plectrum dat door Kurt Cobain zou zijn gebruikt, foto's van Michael Jackson en een juryvragenlijst van de OJ Simpson-rechtzaak.
«
»
19:25 Pawn Stars
Een terugblik op de meest unieke stukken Star Wars-memorabilia die de winkel binnenkwamen, waaronder een originele poster van `The Revenge of the Jedi' en een set Star Wars actiefiguren uit 1978.
«
»
19:55 Pawn Stars
Een klant biedt een munt aan van een cent uit 1944. Rick keurt een kalenderklok uit de jaren 1850. Het gaat er buitenaards aan toe wanneer er een litho van H.R. Giger uit de film 'Alien 3' binnenkomt. Chum ziet een Smokey the Bear-handpop.
«
»
20:25 Pawn Stars
Corey wil alleen voorin zitten als er een Wells Fargo Stagecoach komt binnenrijden. Later krijgt Chum het benauwd van een speelgoedleugendetector uit de jaren '50. Doet hij een eerlijk aanbod of komt hij niet door de test?
«
»
20:50 Hercules
Hercules, de Griekse halfgod, wordt door de Koning van Thracië gevraagd om een groot leger te leiden in een strijd tegen een machtige krijgsheer. Door een reeks morele dilemma's wordt Hercules, wederom, gedwongen om de held in zichzelf te vinden.
«
»
22:45 Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman ziet Superman als een dreiging en probeert hem uit de weg te ruimen. Lex Luthor heeft het echter ook gemunt op Superman.
«
»
01:30 MacGyver
Mac en Jack haasten zich naar Mexico om te helpen de leider van een drugskartel gevangen te nemen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers