TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Fire Down Below
Hoofdagent van de afdeling milieuzaken, Jack Taggart, onderzoekt de moord op zijn collega. Tijdens het onderzoek belandt Jack in een klein gehucht, waar de mijnschachten vol zitten met gedumpt gif. Jack probeert te achterhalen wie hierachter zit.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 MacGyver
MacGyver moet een bomaanslag stoppen en is van plan om een vredesconferentie van de VN te verstoren. Hij kan alleen een dopsleutel en een stuk touw gebruiken.
«
»
10:00 Hawaii Five-0
McGarrett sluit bij Junior en zijn team aan om een zeer riskante missie uit te voeren. Ondertussen duikt de rest van het team op een zaak aangaande kunst die gestolen is door de nazi's.
«
»
10:45 Go-Big Show
De halve finales staan voor de deur en de deelnemers nemen risico's met levende stieren, echte munitie en dodelijke spijkers om kans te maken op de prijs van 100.000 dollar.
«
»
11:25 Storage Wars
Deze keer laat Ivy in Ivoriair Ivy jr het werk doen. Kenny voelt zich uitgeput en mist scherpte. Mary, Shana en Edwina kunnen gewoon niets vasthouden, dus besluiten ze dat te accepteren en te doen waar ze goed in zijn.
«
»
11:50 Storage Wars
Het is voor Darrell een gedenkwaardige gelegenheid in Van Nuys en hij heeft er een hele goede tijd. Ivy begint zijn vrije dag met een onwelkome knal. Brandi en Jarrod blijven zich afvragen of hun opslag zonneschijn of donderwolken zal brengen.
«
»
12:10 Border Security: Canada's Front Line
De studieboeken van een reiziger leren hem een onverwachte les. Nog voordat zijn skivakantie begint, stuit een toerist op een obstakel. Agenten inspecteren een zending cosmetica. Het airside-team voert een grondig onderzoek uit in een 747.
«
»
12:35 Border Security: Canada's Front Line
Een reiziger met een derde been laat de officieren zijn feesttruc zien. Agenten hebben iets toe te voegen aan het lange strafblad van een vrouw. Er wordt een verdacht pakket uit MaleisiŽ gevonden.
«
»
13:00 Pawn Stars
Een verkoper komt de winkel binnen met een 'energy dome' hoed gemaakt voor de band DEVO.
«
»
13:45 Highway Thru Hell
Na een bijna fatale hartaanval te hebben overleefd, leidt Ken het team tijdens haar meest beangstigende herstel sinds jaren. Een beschadigde kiepwagen die zestig meter onder een bergweg vastzit in een boom, brengt Ken op de rand van een ramp.
«
»
14:40 Go-Big Show
Er zijn nog maar drie plaatsen te vergeven voor de halve finales. De openingsronde wordt afgesloten met deelnemers die de dood trotseren in een monstertruck, schieten met een katapult en stunts uitvoeren op een scooter.
«
»
15:25 Hawaii Five-0
McGarrett sluit bij Junior en zijn team aan om een zeer riskante missie uit te voeren. Ondertussen duikt de rest van het team op een zaak aangaande kunst die gestolen is door de nazi's.
«
»
16:15 Doomsday Caught On Camera
Een ontspannende boottocht langs de Italiaanse kust verandert in een vulkanische nachtmerrie. In Arkansas wordt de auto van een stel ingehaald door een krachtige tornado. En een lawine begraaft een gezin en hun vrachtwagen op een snelweg in Colorado.
«
»
17:10 Storage Wars
Mary en Ivy zijn overweldigd door het enorme aantal containers op de veiling in Rialto en gokken het er ieder op dat ze de containerprijzen beter kunnen voorspellen dan de ander. Rene en Tatianna halen een voorraad vintage sportartikelen binnen.
«
»
17:35 Storage Wars
Emily neemt haar moeder mee naar Walnut en Darrell verspilde geen tijd bij het vinden van een koopje. In Whittier krijgt Kenny advies van een muzieklegende, terwijl Shana en Edwina genoegen nemen met wat er voorhanden is.
«
»
18:05 Pawn Stars
Rick wordt rood als er een Rolex Submariner op de toonbank ligt. Corey wordt blij van een hockeystick gesigneerd door Paul Newman. Chum en Santos zijn dol op een set Mr. Softee-ruilkaarten.
«
»
18:50 Highway Thru Hell
De eerste sneeuwstorm van het seizoen legt alles stil op de Coquihalla Summit, waardoor Al Quiring en Gord Boyd samen de strijd aangaan. Jamie Davis en een nieuwe collega gaan aan de slag met een oplegger die zich in een gevaarlijke hoek bevindt.
«
»
19:40 Border Security: Canada's Front Line
Officieren zijn stomverbaasd door een backpacker die foto's van zijn criminele activiteiten bij zich heeft. Een Amerikaanse band wordt gearresteerd bij de douane.
«
»
20:05 Border Security: Canada's Front Line
De agenten gaan de confrontatie aan met een bange Amerikaanse soldaat en worden in de war gebracht door de trukendoos van een Engelse vrouw. Een voetballer kan de kans missen om prof te worden terwijl een acteur zijn test niet haalt.
«
»
20:35 Star Trek: Picard
Picard reist met Soji naar een planeet waar Picards oude vrienden, Will Riker en Deanna Troi, wonen. Ondertussen moeten Picards bemanningsleden Elnor en Hugh hun vaardigheden bewijzen voor Narissa.
«
»
21:40 Star Trek: Picard
Wanneer de waarheid achter de Mars-aanval wordt onthuld, realiseert Picard zich hoe ver velen zullen gaan om geheimen te bewaren. Narissa beveelt haar bewakers om Elnor te vangen, wat een kettingreactie veroorzaakt op de Borg-kubus.
«
»
22:45 Star Trek: Picard
Na een onconventionele en gevaarlijke transit arriveren Picard en de bemanning in Soji's thuiswereld Coppelius, maar hun aankomst brengt alleen maar meer gevaar met zich mee: de bemanning ontdekt meer dan verwacht over de bewoners van de planeet.
«
»
23:35 Star Trek: Picard
Een laatste confrontatie in de thuiswereld van de synths, Coppelius, plaatst Picard en zijn team tegen de Romulans, evenals de synths die hun bestaan koste wat kost willen veiligstellen.
«
»
00:35 Scorpion
Team Scorpion legt hun klus in het historisch museum in Los Angeles stil wanneer ze erachter komen dat er dieven bezig zijn met het stelen van een zeldzame parel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers