TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Undercover Boss
Cary Findley, de zelfbenoemde 'redneck' en directeur van Restoration 1, gaat undercover om ervoor te zorgen dat er geen fouten zitten in het draaiboek van het bedrijf. Deze zouden de franchises namelijk negatief zou kunnen beïnvloeden.
«
»
02:20 UFO Cowboys
De cowboys ontmoeten een gerespecteerd stamlid dat hen videobeelden laat zien van onverklaarbare lichtbollen, evenals mogelijk bewijs van buitenaards contact. Het team ontdekt dat er iets verontrustends op de loer ligt in een oude krater.
«
»
02:40 UFO Cowboys
Twee boeren maken een melding, de cowboys gaan op onderzoek uit. Ze komen in steeds gevaarlijkere situaties terecht. Het onderzoek leidt onverwachts tot een verrassende ontdekking.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 NCIS: Los Angeles
Twee Irakezen eisen geldt van een ontslagen marinier die eerder als veligheidsaannemer werkte. Tijdens het onderzoek doet het team een aantal verrassende ontdekkingen.
«
»
07:45 Undercover Boss
Marine veteraan en directeur van het mobiele netwerk bedrijf UScellular, Laurent Therivel, gaat undercover om erachter te komen hoe het gaat met zijn inspanningen om het merk te laten groeien.
«
»
08:25 Lock Up
Een gevangene met ongelooflijke artistieke capaciteiten wordt beschuldigd van een tragische misdaad. De schijnbare obsessie van een andere gevangene met gevangenisvoedsel veroorzaakt problemen.
«
»
09:05 Blue Bloods
Jamie werkt samen met de FDNY om de brandstichter te vinden die verantwoordelijk is voor een enorme brand in een opslagplaats voor bewijsmateriaal van de NYPD. Eddie vraagt Frank om haar een aangepaste dienst te geven.
«
»
09:50 Blue Bloods
Frank is bang dat zijn oude vriend de ware reden voor zijn terugkeer naar de stad verbergt. Baez en haar dochter zijn het doelwit van een crimineel die Baez eerder arresteerde. Anthony wordt meegezogen in een ondergrondse misdaadbende.
«
»
10:30 Blue Bloods
Danny en Baez werken samen met Danny's oude partner om een copycat-moordenaar te vinden die de moorden van een crimineel uit een eerdere zaak nabootst. Frank en burgemeester Chase proberen het daklozenprobleem hoofd te bieden.
«
»
11:15 Heavy Rescue: 401
Als een brug instort in een rivier, staat het Ross-team voor de grootste en ingewikkeldste klus van het seizoen en het hele dorp komt kijken. En een van de jongste bergingsvoertuigbestuurders neemt te veel hooi op z'n vork.
«
»
12:10 Heavy Rescue: 401
Collin komt vast te zitten als vrachtwagens door gladde wegen in de greppel belanden. Zijn eerste soloberging heeft een vervelende verrassing in petto. Bubba vecht tegen een brandstoflek en een ontwrichte aanhanger.
«
»
13:05 Heavy Rescue: 401
Andrews zus komt bij het team voor haar eerste berging, maar een takelprobleem zorgt voor meer opwinding dan ze had verwacht. Eric werkt in een krappe ruimte om zijn jonge team te beschermen.
«
»
14:00 Heavy Rescue: 401
Als de teams worden getroffen door een ijsstorm in de lente, vecht Bubba tegen het koppige wrak. Sonny improviseert om een stapel zware stalen balken weg te krijgen.
«
»
14:55 Heavy Rescue: 401
Na dertig jaar op de snelweg is Eric Godard genoodzaakt zich aan te passen aan een nieuwe ploeg. Sonny komt in de problemen door een gure winterstorm. Een lekkage van vliegtuigbrandstof legt de hele 401 stil.
«
»
15:50 Bar Rescue
Jon gaat terug naar San Antonio in Texas, waar een feestbeest van een kroegbazin zowel haar zaak als haar huwelijk heeft verpest.
«
»
16:45 Bar Rescue
Twee uitgebluste rocksterren hebben in twee jaar tijd een verlies van 200.000 dollar gedraaid in hun bar. Ze moeten de realiteit onder ogen zien, voordat ze voorgoed de deuren moeten sluiten.
«
»
17:40 Bar Rescue
T-Pain en Jon Taffer reizen naar het historische Old Town Sacramento om een eigenaar te helpen die achtervolgd wordt door zijn eigen verleden. Is hij eigenlijk wel geschikt om een zaak te runnen?
«
»
18:35 Bar Rescue
Een gepensioneerde Vietnamveteraan heeft als eerbetoon aan zijn vader een bar met bowlingcentrum gekocht. De zaken lopen niet bepaald goed. Nu staat de naam van zijn familie op het spel en moet de zaak misschien wel dicht.
«
»
19:30 Bar Rescue
Een kroegeigenaar staat op het punt van instorten. Het geld op de spaarrekening van zijn zieke moeder heeft hij al opgemaakt, en nu dreigt over vier dagen ook nog eens sluiting van zijn droomkroeg.
«
»
20:25 Law Abiding Citizen
Clyde besluit het lot, nadat justitie hem in de steek heeft gelaten, in eigen handen te nemen en de mensen, die zijn gezin op brute wijze om het leven hebben gebracht, te wreken.
«
»
22:35 Source Code
A helikopterpiloot neemt deel aan een geheime overheidsmissie die hem in staat stelt om een identiteit over te nemen en de laatste paar minuten van iemands leven te ervaren.
«
»
00:25 Alien
Het ruimteschip Nostromo reageert op een noodsignaal, afkomstig van een onbekende planeet. Tijdens een verkenning ontdekt de bemanning een vreemd, neergestort ruimteschip. Als ze terugkeren bij de Nostromo, blijkt al gauw dat er iets mis is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers