TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het gemunt heeft op machtige zakenlui. De vrouw in kwestie verleidt haar slachtoffers in een vermomming als luxe callgirl.
«
»
08:10 Criminal Minds
Het team doet onderzoek naar een reeks moorden met een duivelse inslag. Agent Prentiss raakt, door een connectie met een slachtoffer, persoonlijk betrokken bij de zaak.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Criminal Minds
Het team reist af naar Boston, om te zoeken naar één van de meest beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis New England.
«
»
10:30 Criminal Minds
Een pyromaan slaat genadeloos toe in het dorpje Royal in Indiana. Wanneer het dodental oploopt tot 31, wordt de hulp van het team ingeroepen.
«
»
11:20 NCIS
In Soedan vallen rebellen een groep vrijwillige artsen aan. Ook de man van DiNozzo's ex-vriendin, Jeanne Benoit, wordt aangevallen.
«
»
12:15 NCIS
De zaak van een onderofficier wordt voor de rechter ongeldig verklaard vanwege een ongeldige machtiging. De officier wil zijn naam zuiveren en vraagt het NCIS-team om zijn zaak, de moord op zijn ex-vriendin, te onderzoeken.
«
»
13:10 NCIS
Het team wordt ingeschakeld om een matroos met leukemie te helpen in zijn zoektocht naar een geschikte beenmergdonor.
«
»
14:05 NCIS
Ducky wordt aangevallen door een man die beweert informatie te hebben over zijn halfbroer die tientallen jaren geleden overleed. Het team gaat op zoek naar de dader, het persoonlijke tintje maakt de zaak voor Ducky extra zwaar.
«
»
15:05 NCIS
De passagiers en bemanning van een privévliegtuig, onderweg van New Orleans naar Washington D.C. worden vergiftigd. Al het bewijsmateriaal wijzt in de richting van de vermiste chefkok, Luca, de broer van Abby.
«
»
16:00 NCIS
Na de moord op een marinier, die zou getuigen voor een jury, komt het NCIS-team internationale mensenhandel op het spoor.
«
»
16:55 NCIS
Het team doet op een ongewone manier onderzoek wanneer het lichaam van een vermoorde diepzeeduiker wordt gevonden. Zijn verdachte collega's moeten vier dagen in een decompressietank verblijven.
«
»
17:45 NCIS
De dochter van secretaresse Sarah Porter is ontvoerd. Om haar te vinden werkt het NCIS-team samen met de FBI. Een oude jeugdvriendin van McGee, Special Agent Valerie Page, helpt het team met geavanceerde tactieken.
«
»
18:35 NCIS
Dokter Cyril Taft ondergaat de hectiek van NCIS wanneer hij een verdachte van Gibb opereert en belangrijk bewijs vindt. DiNozzo bezoekt Jeanne Benoit als hij een zaak onderzoekt waarbij Soedanese dokters betrokken zijn.
«
»
19:30 NCIS
De privéplannen van het NCIS-team vallen in het water wanneer er fouten worden gevonden in een afgesloten zaak. McGee en Delilah discussiëren over het scheiden van werk en privé.
«
»
20:20 NCIS
Een Amerikaans koppel wordt aangevallen in Irak. Gibbs neemt contact op met een Amerikaanse soldaat die een aantal maanden eerder in precies hetzelfde gebied is beschoten.
«
»
21:15 NCIS
Een marinier wordt dood gevonden. Zijn vrouw en zijn minnares beschuldigen elkaar van de moord, het team moet uitzoeken wie van de twee de waarheid spreekt.
«
»
22:05 NCIS
Een senator zegt dat hij wordt gechanteerd door DiNozzo en uit een daaropvolgend onderzoek blijkt dat nog twee senatoren hetzelfde zeggen. Het team moet onderzoeken wie de identiteit van DiNozzo heeft aangenomen en waarom.
«
»
23:00 NCIS
Gibbs en Senior FBI Agent TC Fornell trekken samen op nadat twee Britse gevangenen, waaronder een voormalige spion, ontsnappen. In een container vol doodskisten wordt een Britse cipier dood aangetroffen.
«
»
23:55 RFDS
Wanneer Eliza Harrod voor het eerst als arts meegaat met de RFDS, vraagt de rest van het team zich af of ze het aankan.
«
»
00:55 RFDS
Eliza twijfelt aan haar beslissing om naar Australië te verhuizen. Pete's wrok jegens haar bereikt een hoogtepunt tijdens een gespannen bevalling in de lucht.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers