TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 CSI: Crime Scene Investigation
Het team schrikt als Warrick beschuldigd wordt van moord op een beroemde gangster uit Las Vegas. Hijzelf is ook niet overtuigd van zijn onschuld.
«
»
08:50 CSI: Crime Scene Investigation
CSI-er Warrick Brow wordt doodgeschoten in een steeg en het hele team treurt om hen. De verdenkingen vallen onmiddellijk op de politieagent die Brown vals beschuldigde van moord.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 CSI: Crime Scene Investigation
Nick en Catherine onderzoeken waarom een vrouw die ging trouwen, een duik nam vanaf haar balkon. Ondertussen onderzoekt Grissom de brute moord op een vrouw die haar kleine kind bij zich had, toen ze werd vermoord.
«
»
10:50 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt een aantal moorden waarbij de lichamen hadden geposeerd. Een kunstenaar wordt verdachte wanneer het team ontdekt dat hij zijn modellen als dode lichamen liet poseren. Ecklie huurt een nieuw teamlid in.
«
»
11:45 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de dood van een jonge vrouw die de dochter van een grote drugsbaron blijkt te zijn. De drugsbaron wordt gezocht door de FBI, de CIA en de DEA.
«
»
12:30 NCIS
Een marine officier wordt dood aangetroffen op een landweggetje en het team onderzoekt of hij is vermoord omdat hij teveel wist van de aanval op een collega.
«
»
13:20 Bones
Het team onderzoekt de dood van een controversiële professor psychologie. Brennan werkt samen met Aubrey.
«
»
14:05 Bones
Hollywood in de jaren vijftig. Brennan is een detective bij de LAPD. Booth is een beruchte juwelendief die onterecht voor moord opdraait.
«
»
14:50 Bones
Het team onderzoekt de vreemde dood van een helderziende en krijgen hulp van Avalon, de helderziende-vriend van Angela. Booth en Brennan discussiëren over de voor- en nadelen van Christine's denkbeeldige vriend.
«
»
15:30 Bones
Het team onderzoekt de vreemde dood van een rijke leraar die in een boekenwinkel is gevonden. Een van Brennan's stagelopers leert haar hoe ze Twitter moet gebruiken.
«
»
16:15 Bones
Het team gaat naar een bakkerij waar een in stukken gehakte ex-crimineel is gevonden. Arastoo overweegt om zijn stervende broer in Iran te bezoeken.
«
»
17:00 Criminal Minds
In West Bune, een klein stadje in Texas, worden een hoop jonge mensen vermoord. Het team reist af naar het zuiden van de Verenigde Staten om deze gevaarlijke gek, verantwoordelijk voor deze gruwelijke daden, op te sporen.
«
»
17:50 Criminal Minds
Het reist af naar Miami, waar ze nodig zijn bij het onderzoek naar een seriemoordenaar. Intussen wordt J.J.'s geheim onthuld.
«
»
18:40 Criminal Minds
Morgan, Prentiss en J.J. proberen te voorkomen dat een stalker zijn mikpunt bereikt. Verder doen Hotch en Rossi onderzoek naar de mogelijke beweegredenen achter een moord.
«
»
19:35 Criminal Minds
Een man die verdacht wordt van een serie moorden ontwaakt uit zijn vier jaar durende coma, alleen kan hij zich niks van deze misdaden herinneren.
«
»
20:25 Law & Order: Special Victims Unit
Wanneer een onderzoek naar aanranding maandenlang geen vooruitgang boekt, plaatst een vrouw haar beschuldigingen tegen een populaire atleet op een billboard. De onderzoekers van de SVU moeten beslissen hoe ze op deze provocatie reageren.
«
»
21:15 Law & Order: Special Victims Unit
Benson gaat op onderzoek uit wanneer een politieagent beschuldigingen doet van aanranding. Het afscheidsfeest van de vertrekkende hoofdinspecteur Tucker eindigt in een verschrikkelijk drama.
«
»
22:05 Elsbeth
Wanneer een theaterstudent op mysterieuze wijze sterft, vermoedt Elsbeth dat de theaterregisseur Alex Modarian kwaad in de zin heeft. Ze neemt het tegen hem op, in de overtuiging dat hij betrokken is bij de dood van de student.
«
»
22:50 Elsbeth
Nadat een bestuursvoorzitter van haar balkon valt en overlijdt, worden Elsbeth en Kaya naar de plek geroepen om naar een aanknopingspunt te zoeken. Daar ontmoeten ze Joann, een invloedrijke vastgoedmakelaar met grote klanten en nog grotere geheimen.
«
»
23:45 NCIS: Los Angeles
NCIS bemachtigt een harde schijf met een deepfake van een overleden terrorist, en moet de gevaarlijke technologie erachter zien te achterhalen. De communicatie wordt tijdens de missie gekaapt.
«
»
00:40 Big Sky
Cassie en Jenny laten de Kleinsassers hun eigen weg gaan, verlossen zich van hun ranchproblemen en gaan terug naar huis. Ronald volgt met het team een dwaalspoor en loopt recht in de armen van het syndicaat.
«
»
01:20 Big Sky
Na Ronalds ontsnapping leidt Cassie zichzelf af met haar werk. Jenny, die bijkomt van haar bijna-doodervaring, besluit Sheriff Tubb op zijn aanbod in te gaan om haar weer bij de politie te voegen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers