TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Why Women Kill
Alma neemt het heft in eigen handen nadat ze Bertram heeft overgehaald om het lijden van Carlo te verzachten. Rita verstrikt Scooter in haar complot om Catherine te chanteren. Verns gevoelens voor Dee groeien.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Cold Case
Lilly en haar team van hardnekkige rechercheurs heropenen de moord op een pin-up girl uit 1953 wanneer er nieuw bewijsmateriaal naar boven komt en onderzoeken of de zaak kan worden gesloten.
«
»
08:40 ER
Terwijl de dokters op de spoedafdeling zich klaarmaken voor hun dienst op kerstavond, probeert Carter hetzelfde te doen in een Congolese kliniek. Hij gaat tot het uiterste om zo veel mogelijk patiŽnten te behandelen.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 CSI: Miami
De man van sheriff Anita Torres komt om het leven bij een explosie. Ze vermoedt dat de bende Mala Noche achter de aanslag zit en dat Memmo Fierro de opdrachtgever was. Fierro zit echter nog steeds in de gevangenis en beweert onschuldig te zijn.
«
»
10:40 FBI
Het team moet een schutter opsporen die zich richt op rechercheurs uit hetzelfde district en dezelfde eenheid, terwijl de spanning bij de NYPD toeneemt. Tiffany merkt dat haar verleden bij de NYPD haar kijk op de situatie beÔnvloedt.
«
»
11:30 Unforgettable
Een hoge bons uit de farmaceutische industrie wordt doodgeknuppeld gevonden in zijn hotelkamer. Hoofdverdachte is de dienstmeid. Zij beweert dat de gast haar probeerde te verkrachten. Carrie besluit het heft in eigen hand te nemen.
«
»
12:15 NCIS
Het team werkt samen met de politie van Baltimore en onderzoekt een magazijnbrand, waarbij belangrijke documenten in de openbaarheid zijn gekomen. Het onderzoek herenigt Tony met iemand uit zijn verleden.
«
»
13:00 Bones
Het team onderzoekt de dood van een man wiens lichaam is opgegeten door bobcats. Booth en Brennan gaan undercover.
«
»
13:45 Younger
Liza wordt gepromoveerd, maar moet nog steeds haar oude werk doen, omdat de uitgever geen extra werknemers kan betalen. Een van de meest succesvolle auteurs van de uitgeverij overlijdt en de medewerkers van de uitgeverij wonen de begrafenis bij.
«
»
14:15 ER
Dr. Carter komt terug uit Afrika vergezeld met zijn nieuwe liefde, Makemba. Drs. Pratt en Gallant maken ruzie over een persoonlijke kwestie.
«
»
15:00 Neighbours: A New Chapter
Chelsea richt zich op haar doel. Paul doet een voorstel. Terese worstelt met haar morele kompas.
«
»
15:25 Cold Case
Het team heropent een moordzaak uit 2005. Een jonge lokale politicus werd doodgeschoten tijdens een verkiezingscampagne. Nu is het moordwapen verschenen. Het onderzoek brengt de corrupte omgang van de lokale politiek aan het licht.
«
»
16:20 CSI: Miami
Horatio en zijn team onderzoeken een moord op Halloween, wanneer ze naar het afgelegen huis van een bekende schrijver van vampierverhalen worden geroepen. Het lichaam van de jonge huishoudster hangt bloedeloos en met beten in haar nek, aan een lamp.
«
»
17:05 Unforgettable
Al en Carrie bevinden zich in de woning van de vermoorde effectenmakelaar Peter Forrest om daar onderzoek te verrichten. Een gaslek zorgt ervoor dat ze de woning moeten ontvluchten, voordat de boel explodeert.
«
»
17:55 FBI
Nadat een jong meisje is ontvoerd, moet het team haar ouders helpen een schuld af te lossen bij een gevaarlijke bende in hun buurt. Maggie heeft moeite om zich op de zaak te concentreren, omdat haar zus Erin terugkomt van de afkickkliniek.
«
»
18:45 Criminal Minds
Dr Spencer Reid vermoedt dat een jonge man die hem om hulp heeft gevraagd, een seriemoordenaar kan zijn wanneer hij zijn fantasieŽn over het vermoorden van prostituees uitdrukt.
«
»
19:35 Bones
Het team onderzoekt de dood van een bendelid wiens lichaam is gevonden in een verbrande wagen. Sweets helpt een jongen als hij ontdekt dat die de zoon van een bendelid is.
«
»
20:35 State of Play
Onderzoeksjournalist Cal McAffrey tracht de zaak omtrent de dood van de minnares van een congreslid te ontrafelen, tijdens de speurtocht komt echter een steeds groter obstakel bovendrijven.
«
»
22:55 CSI: Vegas
De spanning rondom Grissom en Sara's onderzoek naar de aanklachten tegen David Hodges loopt op. Het lichaam van een videogame-ontwikkelaar wordt drijvend in een fontein gevonden vlak voor een toernooi.
«
»
23:50 Harrow
Harrow wordt gedwongen na te denken over zijn eigen misdaad na een verdacht overlijden in een verpleeghuis. Het onderzoek naar de moord op Robert Quinn komt in een stroomversnelling.
«
»
00:50 Neighbours: A New Chapter
Chelsea richt zich op haar doel. Paul doet een voorstel. Terese worstelt met haar morele kompas.
«
»
01:25 ER
Dr. Carter komt terug uit Afrika vergezeld met zijn nieuwe liefde, Makemba. Drs. Pratt en Gallant maken ruzie over een persoonlijke kwestie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers