TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Cold Case
Lilly en haar team gaan op zoek naar de moordenaar van een zelfmoordslachtoffer uit 1962 nadat de kleindochter van de vrouw bewijs heeft geleverd dat de zelfmoordbrief niet in het handschrift van haar grootmoeder is geschreven.
«
»
08:35 ER
In navolging van zijn collega Kovac trekt Carter naar Kongo als lid van een internationale hulporganisatie. Hij wordt er geconfronteerd met de harde realiteit: een gebrek aan medicijnen en aan verplegend personeel, en een bouwvallig ziekenhuis.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 CSI: Miami
Bezorger Doug Govoli staat bekend als een echte Don Juan. Hoewel hij zeer populair was bij zijn vrouwelijke klanten wordt hij toch vermoord aangetroffen op een van zijn rondes.
«
»
10:35 FBI
Een man is gedood door een explosief pakket dat naar zijn huis is verzonden. Daarom probeert het team vervolgens de afzender te vinden en zijn nieuwe dodelijke pakket te onderscheppen.
«
»
11:25 Castle
Een docent van de politieacademie van New York wordt vermoord. Beckett en het team keren terug naar de grond waar het voor hun allemaal begon.
«
»
12:15 NCIS
Wanneer de huidige echtgenoot van de ex-vrouw van Gibbs en Fornell wordt ontvoerd, werkt het team samen met de FBI om de zaak te onderzoeken.
«
»
13:05 Bones
Het team onderzoekt de dood van een onschuldig ogende vijftienjarige jongen. Dan blijkt dat hij betrokken was bij illegale activiteiten.
«
»
13:50 Younger
Liza en Kelsey achtervolgen een erotica-auteur die onder een pseudoniem schrijft. Vervolgens raken ze in shock door hun bevindingen.
«
»
14:15 ER
Carter keert vrijwel onopgemerkt terug van zijn reis naar Afrika. Hij verontschuldigt zich bij Abby voor zijn overhaast vertrek, maar ze is niet onder de indruk van zijn excuses. Wanneer ze het proberen uit te praten, krijgt Carter vreselijk nieuws.
«
»
15:05 Neighbours: A New Chapter
Nicolette komt in een gevaarlijke situatie terecht. Aaron en David ondernemen speelse activiteiten.
«
»
15:30 Cold Case
Een ex-junkie, Priscilla Chapin, is net gearresteerd in een park waar ze een schandaal veroorzaakte. Ze beweert haar tweejarige zoontje Max in de menigte te hebben herkend. Het kind had dezelfde moedervlek op zijn arm.
«
»
16:20 CSI: Miami
Een ontsnapte gevangene wordt ervan verdacht dat hij opnieuw een moord heeft gepleegd, omdat de brute stijl van moorden op de zijne lijkt. Wanneer de verdachte Natalia gijzelt, begint zij te geloven dat hij wel eens onschuldig kan zijn.
«
»
17:05 Castle
De chauffeur van een gepantserde wagen wordt dood gevonden, en het geld uit de auto is gestolen. Als Beckett en Castle op onderzoek uitgaan blijkt de zaak veel weg heeft van één van Esposito's oude zaken.
«
»
17:55 FBI
Het team haast zich om twee artsen op te sporen die zijn ontvoerd door een wanhopige vader, die alles wil doen om zijn zoon te redden. Ondertussen heeft de onzekerheid in Jubals gezinsleven invloed op zijn werk.
«
»
18:45 Criminal Minds
Analisten vinden aanwijzingen die suggereren dat een reeks brute moorden op vrouwen mogelijk is gepleegd door twee moordenaars die als een team optraden. Na elke moord kregen de moeders van de slachtoffers een dvd met videobeelden van de dochters.
«
»
19:40 Bones
Brennan verwelkomt een intelligente maar excentrieke nieuweling. Hun eerste zaak draait om een tijdreiziger.
«
»
20:35 Man on Fire
In Mexico-Stad neemt John Creasy, bodyguard en voormalig huurmoordenaar, wraak op de ontvoerders van het dochtertje van de vermogende zakenman Samuel Ramos, Lupita Ramos.
«
»
23:15 CSI: Vegas
Een aanval op Jim Brass zet een vervelend complot in gang. Deze heeft als doelwit het Las Vegas-opsporingslaboratorium in een poging om het te sluiten. Zonder dit laboratorium kunnen misdadigers niet opgespoord worden en lopen ze vrij rond.
«
»
00:10 Harrow
Wanneer een jonge vrouw zelfmoord pleegt, vermoedt haar vader dat ze is vermoord, en forensisch patholoog dr. Daniel Harrow komt tussenbeide om de waarheid achter de verdachte zaak te achterhalen.
«
»
01:00 Neighbours: A New Chapter
Nicolette komt in een gevaarlijke situatie terecht. Aaron en David ondernemen speelse activiteiten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers