TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Cold Case
Het team onderzoekt de moord op een vrouw die de krantenkoppen haalde toen ze verdween op Halloween 1938, de nacht van de radio-uitzending 'War of the Worlds' van Orson Welles, terwijl haar familie zich voorbereidde om te ontsnappen van Mars.
«
»
08:25 ER
Weaver staat voor een dilemma wanneer een invloedrijk politicus, John Bright, positief test op syfilis. Pratt houdt een oogje op zijn mentaal gehandicapte broer, die net een nieuwe baan heeft.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 CSI: Miami
Het CSI-team moet achterhalen wie het gemunt heeft op een visser die ternauwernood aan de dood ontsnapt is. Het onderzoek blijkt zeer ingewikkeld te zijn, en het team moet de leugens zien te doorzien.
«
»
10:30 FBI
Het team verwelkomt een nieuw lid, special agent Tiffany Wallace, terwijl ze zoeken naar moordenaars die een massale schietpartij op een mediabedrijf hebben georkestreerd. De persoonlijke band van OA met de zaak dreigt zijn oordeel te vertroebelen.
«
»
11:15 Castle
Castle en Beckett jagen op een moordenaar die een kostbaar kunstobject heeft gestolen. Er is een getuige, maar die laat niet zomaar het achterste van haar tong zien.
«
»
12:00 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een voormalig onderzoeksassistent van het NCIS. Ze ontdekken dat hij informatie doorgaf aan enkele criminelen die een pakhuis wilden overvallen. Een nieuwe speciaal agent komt bij het team.
«
»
12:45 Bones
Het team identificeert het lichaam van een man die tijdens de aanval op 11 september is omgekomen. Brennan probeert via basketbal de nieuwelingen tot een team om te toveren.
«
»
13:35 Younger
Liza gaat met Josh naar een muziekfestival en helpt Charles met een werkopdracht.
«
»
14:05 ER
Pratt weet zich geen raad wanneer zijn mentaal gehandicapte broer Leon thuis opduikt met een vriend die een ernstige kogelwond heeft opgelopen, tijdens een overval waar Leon aan meegeholpen heeft.
«
»
14:55 Neighbours: A New Chapter
Melanie en Krista worden geconfronteerd met hun fouten uit het verleden. Nicolette heeft een mysterieus cadeau gekregen. Terese wordt geconfronteerd met een emotionele waarheid.
«
»
15:25 Cold Case
Het team onderzoekt de zaak van een jongen die in een vriezer verschijnt en zijn wijsvinger mist. Ze ontdekken drie andere kinderen vermoord in dezelfde omstandigheden en de connectie die alle kinderen hebben is hun liefde voor hetzelfde videospel.
«
»
16:15 CSI: Miami
Het team moet vechten voor het leven van een zwangere vrouw nadat ze aangevallen wordt in haar auto. Het onderzoek wijst uit dat zij niet een willekeurig slachtoffer was, maar dat haar auto gesaboteerd is.
«
»
17:05 Castle
Detective Slaughter vraagt Castle om help bij een vooraanstaande overvalzaak. Al snel blijkt echter dat het bewijs in de richting van Slaughter wijst.
«
»
17:55 FBI
Het team haast zich om een seriemoordenaar te stoppen nadat drie vrouwen verzwaard op de bodem van een meer worden aangetroffen. Jubal onderzoekt een oudere opgeloste zaak nadat er meerdere overeenkomsten zijn met de recente slachtoffers.
«
»
18:45 Criminal Minds
Een aantal moorden in Manhattan lijken niets met elkaar te maken te hebben, maar dan begint de politie te vrezen dat een seriemoordenaar de beruchte 'Son of Sam' kopieert.
«
»
19:40 Bones
Een vreemde `capsule' met menselijke overblijfselen spoelt aan op het strand. Angela en Hodgins ontdekken een geheim over Cam.
«
»
20:35 The Wedding Planner
Huwelijksplanner Mary Fiore heeft een grote opdracht is binnengehaald, wanneer de charmante Steve haar het leven redt. Vrijwel meteen wordt ze verliefd op hem. Jammer genoeg is Steve de verloofde van de nieuwe klant van Mary.
«
»
22:40 Will & Grace
Grace is met Sam het bed ingedoken maar durft het niet tegen Will te zeggen omdat het eindelijk goed is gekomen tussen de twee broers. Uiteindelijk komt Will er toch achter en is het weer hommeles tussen de broers.
«
»
23:10 Will & Grace
Will en Grace krijgen een knappe maar seksueel ambigue buurman, en beginnen om zijn aandacht te vechten. De concurrentie wordt al snel zo hevig dat het hun eigen relatie bedreigt. Ondertussen krijgt Karen hulp van Grace om haar chauffeur te ontslaan.
«
»
23:40 Friends
Rachel heeft een gesprek in een restaurant met een potentiële nieuwe werkgever, maar merkt dan dat ze aan het tafeltje naast haar huidige baas zit. Intussen overweegt Phoebe nu ze getrouwd is om een exotischere achternaam te nemen.
«
»
00:15 Friends
Als Rachel een verrassende mededeling doet, probeert Ross haar oude baan voor haar terug te krijgen.
«
»
00:45 Neighbours: A New Chapter
Melanie en Krista worden geconfronteerd met hun fouten uit het verleden. Nicolette heeft een mysterieus cadeau gekregen. Terese wordt geconfronteerd met een emotionele waarheid.
«
»
01:15 ER
Pratt weet zich geen raad wanneer zijn mentaal gehandicapte broer Leon thuis opduikt met een vriend die een ernstige kogelwond heeft opgelopen, tijdens een overval waar Leon aan meegeholpen heeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers