TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Vermist
De dertienjarige Jona verdwijnt na een loopwedstrijd op het sportinternaat. Hij was daar niet gelukkig en had zijn autoritaire vader meerdere keren gevraagd om van school te veranderen. De Cel houdt er rekening mee dat Jona mogelijk is weggelopen.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 CSI: Miami
Tijdens een privéfeest wordt een man levend verbrand. De getroffene was al bekend bij de politie. Het onderzoek wijst uit dat een sadistische misdaadorganisatie gebruik maakt van de hoge prijzen van benzine.
«
»
08:40 CSI: Miami
Wanneer de zestienjarige dochter van Delko's psychologe vermoord wordt, moeten Horatio en het CSI-team de zaak oplossen voordat Delko's geheimen aan het licht komen.
«
»
09:25 CSI: Miami
Het CSI-team trekt naar The Everglades in Florida, waar een dubbele moord is gepleegd. Uit het onderzoek blijkt dat de twee slachtoffers lid waren bij dezelfde sportclub.
«
»
10:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 CSI: Miami
De zeventienjarige Kim Walderman komt om het leven bij een explosie in een chique boetiek. Het team komt ter plaatse om uit te zoeken wat de ontploffing heeft veroorzaakt.
«
»
11:30 CSI: Miami
Als een kraan op een flatgebouw neerstort, komt een belangrijke getuige om het leven. Het CSI-team vermoedt dat dit geen ongeluk was, en probeert de moordenaar te vinden, om zo de gevaarlijke onderwereldbaas Joey Salucci te kunnen veroordelen.
«
»
12:20 NCIS
NCIS werkt aan het oplossen van de moord op een marinier die lijkt te zijn vermoord omdat hij een Afghaanse vluchteling heeft geholpen. Jimmy worstelt met de druk die gepaard gaat met het opvoeden van zijn tienerdochter.
«
»
13:10 Bull
Izzy vraagt Bull om een verzoekschrift in te dienen bij de rechtbank om het lichaam van haar beste vriendin te laten opgraven. De zoon van de vrouw beweert dat ze is vermoord, ondanks dat haar dood als ongeluk is vastgesteld.
«
»
13:55 Bones
Brennan en Booth moeten van geheim agenten een specifieke set overblijfselen onderzoeken. Cam vermoedt dat Michelle iets voor haar geheim houdt.
«
»
14:40 Bones
Een menselijk skelet wordt gevonden in een loopgraaf uit de tijd van de Burgeroorlog. De broer van Booth keert terug met verrassend nieuws.
«
»
15:35 Bones
Brennan en Booth ontdekken een link tussen overblijfselen en Bijbelse teksten. Hun onderzoek leidt ze naar een sanatorium.
«
»
16:20 Bones
Een metro crasht door tienduizenden liters water en het lijk van een schrijver komt bovendrijven. Dr. Sweets dealt met een posttraumatische stressstoornis.
«
»
17:05 Criminal Minds
De gemummificeerde overblijfselen van talloze slachtoffers worden gevonden in de muren van een afgelegen huis van een ouder echtpaar in South Carolina. Rossi, J.J. and Simmons gaan achter een spoor van aanwijzingen.
«
»
18:00 Criminal Minds
Zes personen ontvingen elk een mysterieus pakje. Wat verbindt deze mensen? Simmons en zijn vrouw Kristy kennen problemen met hun zoon, die van school werd gestuurd.
«
»
18:45 Criminal Minds
Net als de BAU de politie helpt bij een moord, wordt er een tweede moord gepleegd op een soortgelijke manier. Prentiss maakt zich zorgen om Garcia's gedrag.
«
»
19:35 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een spookverhaal over een grote man wanneer twee mensen vermist worden. Een derde persoon verschijnt de volgende dag plotseling, maar kan weinig informatie bieden.
«
»
20:25 NCIS: Hawaii
Wanneer een deserteur van de marine per ongeluk zijn onderduikadres verlaat, wordt zijn gezin een doelwit. Het NCIS-team en Charlie 1 onderzoeken wie er achter hen aanzit. Lucy verrast het team met haar vroegtijdige terugkeer naar Hawaï.
«
»
21:15 NCIS: Hawaii
Het team onderzoekt een reeks kleine diefstallen binnen de marine en ontdekt dat hun verdachte de zoon is van een bevelhebber. Whistler worstelt met een onwillige informant. Alex onderzoekt zijn studiekeuze.
«
»
22:05 The Rookie
Agent Lucy Chen gaat undercover om te infiltreren in een illegale vuurwapenhandel. Rechercheur Harper en agent John Nolan werken samen om een mysterie op te lossen over afgehakte ledematen die in de stad zijn gevonden.
«
»
22:50 The Rookie
Nadat een van hen is neergeschoten, krijgt het team te maken met een reeks gevaarlijke voorvallen. Ze realiseren zich dat hun divisie wel eens het doelwit zou kunnen zijn van een groep gemaskerde aanvallers.
«
»
23:40 Bull
Izzy vraagt Bull om een verzoekschrift in te dienen bij de rechtbank om het lichaam van haar beste vriendin te laten opgraven. De zoon van de vrouw beweert dat ze is vermoord, ondanks dat haar dood als ongeluk is vastgesteld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers