TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Open Vuur
Pitmaster Jord blijft een hele nacht op voor een slow, smoked varkentje in een zelfgebouwde brick pit. Tom en Dominique maken ondertussen een schnitzel klaar en knutselen met krab en klei. Sarah daagt Jord uit voor een spelletje petanque.
«
»
09:35 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
09:45 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een veggieburger.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 The Simpsons
Mr. Burns gaat als 'Fred' undercover bij de kerncentrale en raakt bevriend met Homer en de groep. Burns wil het leven van zijn werknemers veraangenamen, maar een jaloerse Smithers probeert de oude, verbitterde Burns terug te krijgen.
«
»
13:10 The Simpsons
Marge en Homer krijgen ruzie over zijn gebrek aan ambitie tijdens een tentoonstelling over het Oude Rome. Ze stellen zich een Romeinse versie voor van wat er zou gebeuren als Homer meer op zijn carrière gericht zou zijn.
«
»
13:30 Man With a Plan
Andi's arts adviseert haar te stoppen met de pil. Adam en Andi zijn het oneens met elkaar.
«
»
13:55 Man With a Plan
Adam belooft niet meer tegen Andi te liegen, maar krijgt het moeilijk als hij Joe moet dekken.
«
»
14:15 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
14:35 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland. In Diest ruikt hij zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden. Ideale ingrediënten voor een krokant dessertje.
«
»
15:10 Peppe's Sicilië
De Siciliaanse keuken is vooral vis, maar ze houden er ook van een goed stuk vlees en dan staat het lam op nummer één. Peppe maakt een lamsstoofpotje met aardappelen klaar. De lever bakt hij op en serveert hij als aperitiefhapje.
«
»
15:30 Young Sheldon
Sheldon krijgt opeens de zenuwen van de wetenschap. Hij zal moeten leren om niet teveel na te denken, wat voor Sheldon natuurlijk niet gemakkelijk is. George Sr. knapt klusjes op in het huis van Brenda Sparks.
«
»
15:55 Young Sheldon
Sheldon heeft een nieuw rooster met veel vrije tijd. Als hij klaagt, krijgt hij toegang tot een grote ruimte. Om zich populair te maken, nodigt hij andere studenten uit. Ondertussen heeft Meemaw een nieuwe zakenpartner.
«
»
16:15 The Nanny
Maxwell werkt samen met de eigenzinnige musicalregisseur Phillipe Cohen aan een herwerkte versie van Romeo en Julia. Vervolgens staat hij voor de grootste uitdaging in zijn carrière wanneer Phillipe Fran uitkiest om de rol van Julia te spelen.
«
»
16:45 The Nanny
Sylvia en haar vriendinnen zijn in de wolken wanneer ze acteur Ben Vereen ontmoeten bij de Sheffields. Maxwell vertelt de dames dat de acteur de hoofdrol in zijn nieuwste musical zal spelen, maar dat het financiële plaatje nog niet rond is.
«
»
17:15 Friends
Phoebe is met een homoseksuele man uit Canada getrouwd om hem aan een verblijfsvergunning te helpen.
«
»
17:50 Friends
De groep wil een feest geven voor de verjaardag van Ross, maar geld blijkt een issue te zijn. Chandler wordt per ongeluk gebeld door een sexy vrouw en probeert een date met haar te regelen.
«
»
18:20 The Sky is the Limit
Voor Yves geen omzetcijfers of afval vandaag. Hij heeft één van zijn heteluchtballons van stal gehaald. Hij verrast zijn vriendin Jullie en hun hondje stip met een luchtdoop. Frederik krijgt bezoek van zijn personal en mental coach.
«
»
19:25 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:10 Stukken van mensen
In de eerste aflevering zijn er al meteen twee items die de show stelen: een zwart-witfoto van een luipaard gemaakt door Tom Waes himself en een handgemaakte Colt-revolver van oud-president John F. Kennedy.
«
»
21:15 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over het Belg zijn. Wat verbindt ons met onze landgenoten? Slechte wegen natuurlijk, maar ook onze minachting voor het dorp naast ons, onze afkeer van reglementair verbouwen en onze gezamenlijke vakantiebestemmingen.
«
»
21:55 Gent West
Sarah heeft dromen over Sam die haar volledig in de war brengen. Ze begint langzaamaan twijfels te krijgen over haar verloofde, Mark. Van Den Broecke stelt zich tot doel om van Sam een modelgevangene te maken.
«
»
22:55 Replay
Jeff en Pieterjan van het Youtube-kanaal Supercontent gaan op zoek naar de allerleukste fragmenten uit het rijke tv-archief van de Play-zenders. Samen ontdekken ze legendarische momenten uit de talloze programma's van VT4, VIER en Play4.
«
»
23:15 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:25 Stukken van mensen
In de eerste aflevering zijn er al meteen twee items die de show stelen: een zwart-witfoto van een luipaard gemaakt door Tom Waes himself en een handgemaakte Colt-revolver van oud-president John F. Kennedy.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers