TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Fingerfood
Deze keer laat chef Nicolas Nuyens zien hoe je pizza met spinazie en blauwe kaas, en gemarineerde gamba's maakt.
«
»
09:20 De Smaaktoerist
De grijze garnaal verdient een ereplaats. Jeroen de Pauw bezoekt West-Vlaanderen en vindt er karnemelk en echte Belgische mosterd. Hij eindigt in schoonheid en maakt met z'n buit een heerlijk soepje.
«
»
09:45 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle neemt ons mee naar Berlijn, voor een gesofisticeerde Nespresso Martini, op basis van koffie en oude jenever. Daarna shaket ze haar signature cocktail Sea of Heartbreak, met maar liefst twee whisky's.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
14:15 Open Vuur
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah. West-Vlaamse boys Tom en Dominique proberen ondertussen hun schaapjes op een rij te houden in de schaapskooi en bereiden nog een lam Asado style op Open Vuur.
«
»
14:55 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
15:10 Veggie!
Philippe van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groenten.
«
»
15:25 Friends
Rachel solliciteert naar een baan als assistant-inkoper bij Saks Fifth Avenue. De vrouwen binden de strijd aan met de mannen in een weinig vriendschappelijk potje pokeren.
«
»
15:50 Friends
De groep gaat op zoek naar Marcel, die uit het appartement is ontsnapt toen Rachel voor hem zorgde. Net als er eindelijk een romantisch avondje lijkt te komen voor Rachel en Ross, komt haar ex-verloofde binnenvallen om haar zijn liefde te verklaren.
«
»
16:15 The Nanny
Fran ontdekt dat Maggie smoesjes verzint om haar gymles over te slaan en ze denkt met afgrijzen terug aan haar eigen schooltijd en haar vreselijke gymleraar. Fran besluit Maggie te helpen met het overwinnen van haar angsten voor de gymles.
«
»
16:45 The Nanny
Fran overtuigt C.C. om haar vader Stewart uit te nodigen voor een diner bij de Sheffields. Ondanks C.C.'s pogingen om het haar vader gedurende de avond naar zijn zin te maken, kan de man veel beter opschieten met Fran en Maxwell.
«
»
17:15 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
19:20 Auwch_
Ben en Axel hebben een belangrijke meeting met van Studio 100-bazen Gert Verhulst en Hans Bourlon.
«
»
19:55 Auwch_
Ben en -vooral- Elke willen een kindje. Nu wil Elke enkel nog vrijen wanneer ze ovuleert.
«
»
20:35 Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Sherlock Holmes en Watson nemen het op tegen Professor Moriarty nadat de kroonprins van Oostenrijk wordt vermoord.
«
»
23:00 Don't Worry, Be Happy
Vandaag leert Miel zijn eerste stappen te zetten met zijn prothese, Steve en Karin vieren hun huwelijksverjaardag en Louis en Hubert genieten van hun oude dag.
«
»
00:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers