TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Cťline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Open Vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah beginnen hun weekje back to nature goed met spitroasted porchetta, ťclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus. Jord en Sarah plukken ook verse kruiden.
«
»
09:35 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Vandaag komt actrice Veerle Dobbelaere naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten.
«
»
09:50 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
13:45 Hollyfood
Eddy maakt spaghetti met kaviaar.
«
»
14:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Roger. Hij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad. Roger sluit af met een zomers dessertje van aardbeien en een bolleke ijs.
«
»
14:30 Peppe's SiciliŽ
In Siculiana maken de gebroeders Santaluccia semola rimacinata, een type bloem waar bijna alle Sicilianen bij zweren. Peppe maakt daar deze keer verse pasta mee en draait ze in de vorm van casarecce, kleine pastakrullen, en serveert ze met gamba's.
«
»
14:55 The Simpsons
Lisa krijgt een nieuwe denkbeeldige vriend, een depressieve Britse zangeres uit de jaren tachtig. Zij zorgt ervoor dat ze zich beter voelt over haar echte vriend. Ondertussen krijgt Homer een voertuig met een enorme aandrijfkracht.
«
»
15:15 The Simpsons
Werner Herzog neemt Marge mee naar een verrassende toekomst waarin zij en Lisa ruzie hebben over Lisa's schokkende keuze om niet naar de universiteit te gaan.
«
»
15:40 The Nanny
Sylvia geeft haar dochter Fran een lapje grond op het kerkhof cadeau voor haar verjaardag. Daar heeft ze zo haar eigen redenen voor, want Sylvia wil Fran koppelen aan Steve, een knappe begrafenisondernemer.
«
»
16:10 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat de school van Grace een toneelstuk gepland heeft, wil ze Maxwell overhalen de regie voor zijn rekening te nemen. Maxwell bedankt vriendelijk, maar hij pleit er bij de directrice voor om de baan aan Fran toe te vertrouwen.
«
»
16:35 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
17:40 The Sky is the Limit
Yves Maes heeft als jonge Limburger al de titel van ondernemer van het jaar gewonnen. Alles is begonnen met de aankoop van ťťn eigen tractor nu twintig jaar geleden. Inmiddels leidt Yves een afvalverwerking- en containerbedrijf.
«
»
18:55 Friends
Monica geeft Paolo een van de twaalf schalen lasagne die ze gemaakt heeft voor haar tante. Die wil ze niet meer omdat er vlees in zit.
«
»
19:25 Friends
Monica geeft Paolo een van de twaalf schalen lasagne die ze gemaakt heeft voor haar tante. Die wil ze niet meer omdat er vlees in zit.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 De Spor
Sam en Rik nemen hun vriendinnen Sophie en Manon mee naar het hart van de club: de kleedkamers. Zijn zij al fan van de Spor? Hoe staan zij tegenover de ontspoorde jongensdroom van hun partner?
«
»
22:15 De Verkiezingstafel
Vandaag: Melissa Depraetere (Vooruit).
«
»
23:25 Het Perfecte Plaatje
De laatste drie kandidaten strijden voor een plekje in de finale. De jury verwacht eerst een perfecte reclamefoto en vervolgens een mooi drieluik van een pasgeboren baby. Welke twee fotografen kunnen de jury overtuigen?
«
»
00:35 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers