TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Gastentafel
Roger van Damme bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
09:40 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
De frontman van Zornik Koen Buyse zit naast Hanne Troonbeeckx aan de toog. Koens liefde voor muzíek is bekend, maar zijn liefde voor gín is dat minder. Meestermixoloog Manuel gaat voor hem een nieuwe favoriete smaak vinden.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
13:30 Hollyfood
Eddie maakt een salade met gebakken kippenlevertjes.
«
»
13:50 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Bart. Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato en hij begint met pizza met een lekkere brok Stilton kaas. Ideaal om te delen, want 'sharing is caring'.
«
»
14:15 Peppe's Sicilië
Op Siculiana is iedere zaak een familiezaak. Peppe brengt alle families samen in zijn keuken.
«
»
14:40 Man With a Plan
Adam probeert zijn broer te behoeden voor een pijnlijke realisatie wanneer een cliënt hem niet op een vergadering wil zien. Andi probeert zichzelf ervan te verzekeren dat Emme de beste docent krijgt.
«
»
15:05 Man With a Plan
Adam en Andi lenen geld van Joe om hun financiële problemen tijdelijk op te lossen. Hier krijgen ze echter al snel spijt van.
«
»
15:30 Two and a Half Men
Walden en Alan vliegen naar New York, waar ze de modeshow van Kate willen bijwonen. Hier hoopt Walden eindelijk zijn ware identiteit te tonen, de manier waarop loopt echter niet helemaal soepel.
«
»
15:50 Two and a Half Men
Alan, Walden, Billy en Herb brengen de nacht samen door, klagend over liefde, relaties en hun exen. Lyndsey heeft Alan namelijk voor de zoveelste keer gedumpt nadat hij haar geen sleutel wilde geven van het Beach House.
«
»
16:15 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
17:35 De Mol
Een spel waarbij verschillende kandidaten samen moeten werken om geld voor een pot te verdienen. Echter is één van hen 'de Mol', degene die het spel in het geheim probeert te saboteren. De rest moet erachter komen wie deze saboteur is.
«
»
18:55 Friends
Rachel heeft een gesprek in een restaurant met een potentiële nieuwe werkgever, maar merkt dan dat ze aan het tafeltje naast haar huidige baas zit. Intussen overweegt Phoebe nu ze getrouwd is om een exotischere achternaam te nemen.
«
»
19:25 Friends
Als Rachel een verrassende mededeling doet, probeert Ross haar oude baan voor haar terug te krijgen.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Bompa Bockie
Bockie De Repper worstelt hard met de angst voor de dood. Daarom vraagt hij zich af: hoe is het om oud te zijn? Nieuwsgierig naar de ups en downs van het ouder worden duikt Bompa Bockie als bewoner een woonzorgcentrum in.
«
»
22:10 De Spor
Acteur en televisiemaker Rik Verheye en ondernemer Sam Kerkhofs hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalcub gekocht: Sporting Hasselt, bij de Limburgse fans beter bekend als 'De Spor'.
«
»
23:10 Het Perfecte Plaatje
Voor de opdracht dierenfotografie krijgt elke fotograaf een schattige viervoeter voor zijn/haar lens. Ook krijgen ze de opdracht om een zelfportret te maken in de stijl van de jaren 50, en daar gaan sommige kandidaten wel héél erg ver voor.
«
»
00:25 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers