
TVgids - njam!
Andere zender »
02:00 | De Gastentafel |
Peppe Giacomazza bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
02:45 | Lekker Messy |
Jelle en Hans maken als lunch een romige spaghetti met gerookte paling klaar. 's Avonds probeert Jelle Hans te verleiden met kip, rijst, paprika en z'n geheime wapen: een abrikozenmosterdsausje.
«
»
03:10 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
03:50 | Loïc: Zot van Koken |
Als apetizer serveert Loïc onze Belgische trots; de garnaal kroket, maar dan anders! Loïc maakt als basis een oosterse bisque met gember en citroengras. Dit aperitiefhapje is met zijn pittige dip om vingers van af te likken.
«
»
04:05 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
04:25 | De Dagschotel |
Italië zit nu eenmaal in zijn bloed, dus zijn dagschotels krijgen hoe dan ook een smaakvol Italiaans sausje. Vandaag maakt Peppe zijn versie van 'ballekes in tomatensau', beter bekend als polpette.
«
»
04:35 | Lekker Messy |
Jelle en Hans maken als lunch een romige spaghetti met gerookte paling klaar. 's Avonds probeert Jelle Hans te verleiden met kip, rijst, paprika en z'n geheime wapen: een abrikozenmosterdsausje.
«
»
04:55 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
05:40 | Peppe's Toscane |
Peppe kookt met de baccala die hij op de ochtendmarkten van Mercato Centrale gevonden heeft.
«
»
05:45 | De Garde van Gert |
«
»
06:00 | Hidden Gems |
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
06:40 | Lekker Messy |
Jelle en Hans maken als lunch een romige spaghetti met gerookte paling klaar. 's Avonds probeert Jelle Hans te verleiden met kip, rijst, paprika en z'n geheime wapen: een abrikozenmosterdsausje.
«
»
07:05 | De Gastentafel |
Peppe Giacomazza bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag op het weekmenu: een stevige portie girlpower en een heerlijk visgerecht van chef Francesca Sterckx. Ze maakt een gerecht klaar van puree met venkel, gerookte paling en sla.
«
»
08:35 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc maakt een lekker koffiekoekje: een sandwich van heerlijk luchtige koekjes met koffiesmaak onthullen een zachte koffiecrème. Als dessert of als verwennerij voor elk moment van de dag!
«
»
08:50 | Lekker Messy |
Jelle en Hans maken als lunch een romige spaghetti met gerookte paling klaar. 's Avonds probeert Jelle Hans te verleiden met kip, rijst, paprika en z'n geheime wapen: een abrikozenmosterdsausje.
«
»
09:20 | Hidden Gems |
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
10:10 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
10:40 | Lekker Messy |
Jelle en Hans maken als lunch een romige spaghetti met gerookte paling klaar. 's Avonds probeert Jelle Hans te verleiden met kip, rijst, paprika en z'n geheime wapen: een abrikozenmosterdsausje.
«
»
11:10 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
12:00 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes. Ze maken een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito.
«
»
12:20 | Het Weekmenu |
«
»
12:25 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc maakt een lekker koffiekoekje: een sandwich van heerlijk luchtige koekjes met koffiesmaak onthullen een zachte koffiecrème. Als dessert of als verwennerij voor elk moment van de dag!
«
»
12:45 | De Sterrenkaart - Nederland |
In 1982 begon chef Danny samen met zijn vrouw Helena een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant dat in 2018 een Michelinster kreeg.
«
»
13:20 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt visballetjes met een frisse salade, gevuld gehaktbrood met aubergines, gnudi van ricotta met groene groentjes en pasta met ribbetjes en tomatensaus.
«
»
14:05 | Lekker Messy |
Jelle en Hans maken als lunch een romige spaghetti met gerookte paling klaar. 's Avonds probeert Jelle Hans te verleiden met kip, rijst, paprika en z'n geheime wapen: een abrikozenmosterdsausje.
«
»
14:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Jeroen De Pauw een vegetarisch gerecht op het weekmenu. Hij mixt een hummus van witte bonen voor bij zijn zuiderse groentestoverij. Met een stukje brood om zalig mee te dippen. Veggie, Snel, Makkelijk & Lekker!
«
»
15:05 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc maakt een lekker koffiekoekje: een sandwich van heerlijk luchtige koekjes met koffiesmaak onthullen een zachte koffiecrème. Als dessert of als verwennerij voor elk moment van de dag!
«
»
15:25 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
15:55 | De Zomertafel |
Dagny Ros en Peppe maken zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere blini's met gerookte zalm, gevulde kipfiletrolletjes, pastasalade, een focaccia op de BBQ en een salade van calamares.
«
»
16:30 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
17:30 | Lekker Messy - Weekmenu |
Kookprogramma met Jelle en Hans Beeckman.
«
»
18:15 | Foodies & The City |
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»
18:55 | De Smaaktoerist |
De Belgische wijnen zijn in opmars en smaaktoerist Jeroen de Pauw vindt dat helemaal terecht. Hij bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
19:30 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
19:55 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
20:40 | Lekker Messy - Weekmenu |
Kookprogramma met Jelle en Hans Beeckman.
«
»
21:25 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
22:15 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
23:00 | Lekker Messy - Weekmenu |
Kookprogramma met Jelle en Hans Beeckman.
«
»
23:45 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
00:15 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
00:45 | Puur Oosters - Japans |
Chef Ivan Verhelle achter de teppanyaki, wat meteen zijn absolute specialiteit is in de Japanse keuken. En hoewel wij in het westen denken dat deze bakplaat in Japan gebruikt wordt voor indrukwekkende showcooking, blijkt dat helemaal niet te kloppen.
«
»
01:00 | Veldvers |
Nicolas Decloedt maakt een frisse gazpacho van wortel en een heerlijke carrotcake.
«
»
01:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Francesca Sterckx een vleesgerecht op het weekmenu. En dat neemt ze au sérieux. Ze bakt een mals stuk spiering met een sausje van champignon, spek én Gandaham. Veel vlees dus, maar vooral ook snel, makkelijk en lekker.
«
»
01:55 | Foodies & The City |
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»