
TVgids - njam!
Andere zender »
02:10 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
02:40 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
03:20 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
04:00 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert toont hoe je in een mum van tijd en met maar één pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Vandaag bereidt hij een gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»
04:10 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
04:35 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
05:20 | Toasted on wheels! |
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Vandaag staan bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels op het menu.
«
»
05:40 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
06:05 | Puur Oosters - Japans |
Ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediënten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren. Vandaag laat chef Ivan Verhelle samen met zijn tempura-specialist Yoko zien hoe je de perfecte knapperige tempura moet bakken.
«
»
06:25 | Veldvers |
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts. De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is. Vandaag poft hij hem en maakt hij er zalige yoghurtcrème bij en gemarineerde tempeh.
«
»
06:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag heeft Jelle Beeckman zin in een snel, makkelijk en lekker vleesgerecht. Hij maakt spaghetti met malse kip in tandoorisaus klaar. Een aanrader voor op je weekmenu.
«
»
07:05 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
07:30 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw roept elke weekdag uit tot 'vrijdag visdag'. Hij vult zijn open ravioli met pulled rog en een friszuur botersausje. Ongezien snel, makkelijk en lekker op tafel gezet.
«
»
08:30 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
09:05 | Sarah's Sweet Table |
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
09:40 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is. Hij vindt geurige gesmoorde vis en chilivarkensroerbakgerechten en kookt Taiwanese garnalen met knoflook en chili.
«
»
10:35 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
11:00 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
11:45 | Het Weekmenu |
Piet Huysentruyt bereidt kalfslende met grootmoeders groentjes, pasta met gerookte zalm, 'mac and cheese' met gehaktballetjes en een vegetarisch slaatje met geitenkaas.
«
»
12:35 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
12:45 | De Dagschotel |
Bart Desmidt serveert een trio van witloof, ham en truffel. Hij heeft een voorkeur voor de pure smaak van witloof en kiest er dan ook voor om deze groente enkel een beetje aan te bakken. Als kers op de taart wordt het geheel afgewerkt met truffel.
«
»
13:25 | Piet Patron |
Dries is de piepjonge nieuwe chef amuses van Likoké. Hij verwent de smaakpapillen van de klanten vandaag met een calderade-gerecht afgewerkt met verse bloemen en kruiden uit de moestuin van de patron himself.
«
»
13:55 | Open Vuur |
Dit keer maken de grillmasters een 'kapsalon' Open Vuur Style klaar. Ook de visliefhebber komt aan zijn trekken met een portie zeeduivel. Tot slot wordt een kwartel met veel liefde op de barbecue gezwierd.
«
»
14:50 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
15:35 | Op de Rooster |
Op zijn barbecue bereidt chef Johan Segers samen met Tom Waes onder andere kalfsniertjes, kalfslever, kalfshersenen, kalfsmergpijpjes en kalfsonglet.
«
»
16:10 | Streetfood |
Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. Of dat zeggen ze toch zelf, volgens Lynn. Én ze hebben er ook ontzettend lekker streetfood. Ze gaat op ontdekking bij De Foodhallen en vindt er zelfs een portie authentiek Hollands streetfood.
«
»
16:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jelle Beeckman zet vandaag een vegetarisch gerecht op het weekmenu. Hij maakt een klassieke penne met arrabiatasaus, maar geeft er z'n eigen draai aan door Marokkaans kruiden toe te voegen.
«
»
17:25 | De Zomertafel |
Jan Buytaert en Johan Segers maken samen allerlei zomerse gerechten. Op het menu staat onder andere varkensspiering met gegrilde ananas, een stoofpotje met makreel, papillot van kabeljauw en een salade met doperwtjes en croutons.
«
»
18:00 | Sarah's Sweet Table |
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
18:40 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Bart. Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato en hij begint met pizza met een lekkere brok Stilton kaas. Ideaal om te delen, want 'sharing is caring'.
«
»
18:50 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Bart. Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato en hij begint met pizza met een lekkere brok Stilton kaas. Ideaal om te delen, want 'sharing is caring'.
«
»
19:10 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt kip in sinaasappelsaus met quinoawok, zalm in rode curry met limoengras, een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel en quinoa met pesto en een eitje.
«
»
19:20 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt kip in sinaasappelsaus met quinoawok, zalm in rode curry met limoengras, een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel en quinoa met pesto en een eitje.
«
»
19:55 | Open Vuur |
Pitmaster Jord blijft een hele nacht op voor een slow, smoked varkentje in een zelfgebouwde brick pit. Tom en Dominique maken ondertussen een schnitzel klaar en knutselen met krab en klei. Sarah daagt Jord uit voor een spelletje petanque.
«
»
20:00 | Open Vuur |
Pitmaster Jord blijft een hele nacht op voor een slow, smoked varkentje in een zelfgebouwde brick pit. Tom en Dominique maken ondertussen een schnitzel klaar en knutselen met krab en klei. Sarah daagt Jord uit voor een spelletje petanque.
«
»
20:40 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
21:30 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
22:15 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de IJsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt. Ze vormen de perfecte ingrediënten voor een BBQ.
«
»
22:20 | De Smaaktoerist |
Onze garnaalkroket verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
23:00 | De Zomertafel |
Bart bereidt een salade van geitenkaas met perzik, een licht gerookte zeebaars met rabarber en een gepaneerde kalfskotelet. Jeroen grillt groenten op de BBQ, maakt een varkensribstuk klaar en een kruidenbrood.
«
»
23:30 | Bal National |
Spinazie-kaasbal met pasta verde en een vogelnestje met tomatensaus en dikke frietjes.
«
»
00:10 | Steffi's healthy pleasures |
Warme hapjes uit de oven of de friteuse. Deze guilty pleasures komen vaak op tafel tijdens een avondje bingewatching. Daarom maakt Steffi vandaag een gezond borrelhapje, namelijk kabeljauwcakes, en ze zorgt ook voor een heuse wafelenbak.
«
»
00:35 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
01:25 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»