TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:55 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade geproefd hebben. En voor de ongelovigen onder ons heeft hij ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
14:35 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw roept elke weekdag uit tot 'vrijdag visdag'. Hij vult zijn open ravioli met pulled rog en een friszuur botersausje. Ongezien snel, makkelijk en lekker op tafel gezet.
«
»
15:05 Loïc: Zot van Koken
Loïc Van impe maakt op zijn eigen nonchalante manier makkelijke en gulzige gerechten, die vaak gebasserd zijn op Belgische klassiekers. Maar Loïc laat zich ook inspireren door de hele wereldkeuken en komt daarom vaak verrassend uit de hoek.
«
»
15:25 Sarah's Sweet Table
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
16:05 De Zomertafel
Bart bereidt een salade van geitenkaas met perzik, een licht gerookte zeebaars met rabarber en een gepaneerde kalfskotelet. Jeroen grillt groenten op de BBQ, maakt een varkensribstuk klaar en een kruidenbrood.
«
»
16:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vanja van der Leeden zet vandaag haar wereldkeuken op het weekmenu. Ze maakt tahu telor klaar, een typisch Indonesische tofu-omelet met ketjap-notensaus. En dat doet ze uiteraard volgens de regels van de kunst: Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
17:10 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
17:30 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
18:15 Vlaamse Klassiekers
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
19:05 De Smaaktoerist
Onze garnaalkroket verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
19:45 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
20:10 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
De frontman van Zornik Koen Buyse zit naast Hanne Troonbeeckx aan de toog. Koens liefde voor muzíek is bekend, maar zijn liefde voor gín is dat minder. Meestermixoloog Manuel gaat voor hem een nieuwe favoriete smaak vinden.
«
»
20:40 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
21:25 Vlaamse Klassiekers
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
22:15 Panklaar
Chef Jan Buytaert toont hoe je in een mum van tijd en met maar één pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Vandaag bereidt hij een gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»
22:35 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
23:00 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
23:45 Toasted on wheels!
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Vandaag staan bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels op het menu.
«
»
00:15 Sarah's Sweet Table
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
00:50 Puur Oosters - Japans
Ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediënten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren. Vandaag laat chef Ivan Verhelle samen met zijn tempura-specialist Yoko zien hoe je de perfecte knapperige tempura moet bakken.
«
»
01:15 Veldvers
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts. De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is. Vandaag poft hij hem en maakt hij er zalige yoghurtcrème bij en gemarineerde tempeh.
«
»
01:35 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag heeft Jelle Beeckman zin in een snel, makkelijk en lekker vleesgerecht. Hij maakt spaghetti met malse kip in tandoorisaus klaar. Een aanrader voor op je weekmenu.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Wanneer een dode Mexicaan hangend van een viaduct wordt aangetroffen, lijkt het duidelijk dat het Mexicaanse kartel zijn intrede gedaan heeft op de Nederlandse drugsmarkt. Zelfs de oude Nederlandse criminelen vinden het te ver gaan en bundelen hun krachten met Eva en Wolfs. Maar zijn ze wel zo bezorgd als ze zeggen te zijn? Romeo en Marion hebben te maken met inbraken in aanleunwoningen. Zijn de gestolen spullen echt weg, of zijn de bewoners zo in de war dat er iets anders speelt?

'Flikken Maastricht', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers