TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Wars
Jarrod en Brandi hopen op een ander resultaat wanneer de bieders terugkeren naar Montebello, CaliforniŽ. De vondst van Darrell zou de grootste in de geschiedenis van de groep kunnen zijn.
«
»
06:00 black-ish
Wanneer Dre erachter komt dat Lynette ook gek is op kunst, groeien de twee snel naar elkaar toe. Hij begint zich echter schuldig te voelen als hij meer tijd met haar doorbrengt dan met Ruby. Junior laat Bow ondertussen zien hoe virtual reality werkt.
«
»
06:20 black-ish
Dre en Bow maken zich zorgen over de carriŤre van Junior, vooral als ze horen dat hij een komedieshow voor onbekend talent wil gaan opstarten. Rainbow moedigt Diane aan om een slaapfeestje te organiseren bij hen thuis.
«
»
06:40 black-ish
Dre raakt van de leg als zijn vader langskomt in opperste kerststemming, maar al snel komt het hele gezin in de stemming voor de feestdagen. Dit verandert echter als er een oude bekende van Lynette opduikt.
«
»
07:00 black-ish
Bow neemt Diane mee naar de kapper zodat ze samen meer tijd kunnen doorbrengen. Diana twijfelt of ze haar haar weer stijl wil laten maken. Ondertussen strijden Dre en Junior om wie het beste kan barbecueŽn.
«
»
07:20 black-ish
Dre wordt op kantoor geconfronteerd met het dilemma of hij voor Junior moet zorgen, of dat hij hem zijn eigen fouten moet laten maken. Jack raakt een vriend kwijt wanneer hij indruk probeert te maken op het basketbalteam.
«
»
07:45 Sell This House: Extreme
Het team helpt Liz en Jason Broekman, die negen jaar met plezier in New Orleans hebben gewoond, maar nu op zoek zijn naar een grotere ruimte voor hun kippen. De kopers staan echter niet voor hun huis in de rij, wat een renovatie noodzakelijk maakt.
«
»
08:25 Sell This House: Extreme
Het team renoveert de grote woning van Greg en Carol Brain, die in de jaren tachtig voor hun kinderen naar Seattle zijn verhuisd. Inmiddels zijn de kinderen het huis uit, en is een renovatie nodig om te kunnen verhuizen, zeker nu Carol MS heeft.
«
»
09:10 Sell This House: Extreme
Het team helpt Paul en Carolyn, die voor vijf ton een blokhut aan het meer hebben gekocht om daar hun drie kinderen groot te brengen. Twee jaar en nog een kind later is het huis te klein. Het heeft tal van renovaties nodig om het gezin te huisvesten.
«
»
10:00 Sell This House: Extreme
Het team helpt Troy en Kim, die drie jaar geleden in Seattle hun eerste huis hebben gekocht. Het was perfect, maar nu ze een kind hebben, is het te klein. Ze kunnen het zich niet veroorloven om groter te wonen, dus creŽert het team extra woonruimte.
«
»
10:45 Shark Tank
Een bodybuilder uit Nevada demonstreert een koeler voor meerdere drankjes. Twee surfers hebben een draagbare douche. Een ondernemer zoekt een investeerder voor zijn opvouwbare karretje.
«
»
11:40 Shark Tank
Ondernemers uit Massachusetts verhuren tiny houses in het bos. Ex-studenten maken chips van sprinkhanenmeel. Een stel uit Texas heeft een moderne versie van een favoriet stuk speelgoed.
«
»
12:30 Shark Tank
Een brandweerman maakt tassen die brandweermannen beschermen tegen vuur. Een verpleegster toont een trillende mat die huilende baby's kalmeert. Een legerofficier presenteert een zalf om wonden te genezen.
«
»
13:25 Shark Tank
Twee ex-werknemers van Google leren kinderen coderen. Een vrouw presenteert een app voor kinderen om voicemails te ontvangen via een knuffeldier, en software waarmee je planten water en licht geeft.
«
»
14:20 Shark Tank
Millennial-ondernemers pitchen zakelijke ideeŽn, waaronder voedingssuplementen, een training voor dronepiloten, en een kledinglijn die erop gericht is olifanten te beschermen. Er wordt een grote deal gesloten.
«
»
15:20 Below Deck Sailing Yacht
In de nasleep van de aanvaring probeert de bemanning de boot weer gereed te krijgen, maar een groep veeleisende vrouwelijke gasten gooit roet in het eten. Ondertussen dreigt onweer het eerste diner van de gasten te verpesten.
«
»
16:15 Below Deck Sailing Yacht
Daisy organiseert een diner met een zeemeermin-thema. Alli neemt een moeilijke beslissing. Sydney krijgt de opdracht om een lied over vrouwenemancipatie te schrijven. Jean-Luc trekt een glitterlegging aan en serveert zichzelf als toetje.
«
»
17:10 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn is de fouten van zijn bemanning beu. Tijdens een diner voor vrouwenemancipatie kraken de vrouwen elkaar steeds af. Sydney en Colin brengen de stemming er weer in met een origineel lied. Dani en Jean-Luc maken serieuze relatieplannen.
«
»
18:00 Below Deck Sailing Yacht
Een ongemakkelijk feestje in de jacuzzi eindigt in een scheldpartij. Jean-Luc plant een romantisch afspraakje voor Dani. Kapitein Glenn kondigt aan dat er nog een groep gasten aan boord komt, tot grote onvrede van de bemanning.
«
»
18:55 Below Deck Sailing Yacht
Een groep superrijke jachtbezitters komt aan boord en dat maakt de bemanning van de Parsifal onzeker. Daisy onthult een verpletterend geheim terwijl de bemanning zijn laatste avond doorbrengt in een beeldschoon kasteel.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Pride beschermt een geliefde familie tegen de hoofdverdachte in de doorlopende NCIS- en FBI-kartelzaak.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Sebastian gaat undercover en Patton test hoe goed hij nog kan gokken. Pride en het team voeren een gevaarlijke operatie uit om Garcia in de val te lokken.
«
»
21:50 Nancy Drew
Nancy's hoop om haar geboorteplaats te verlaten om te gaan studeren, zal worden ontspoord door deze nieuwkomer, en haar lot zal verstrengeld raken met dat van haar grootste vijand tot nu toe.
«
»
22:45 Nancy Drew
Nancy's hoop om haar geboorteplaats te verlaten om te gaan studeren, zal worden ontspoord door deze nieuwkomer, en haar lot zal verstrengeld raken met dat van haar grootste vijand tot nu toe.
«
»
23:40 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
00:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
01:15 For the People
Sandra en de nieuwe onderzoeker Ted verdedigen een gamende tiener, wiens uit de hand gelopen online ruzie leidt tot de dood van een Amerikaanse senator. Een millennial bezorgt zowel haar ouders als de openbare verdediging hoofdpijn.
«
»
02:00 For the People
Tina staat erop een jonge jongen te beschermen nadat zijn vader, een getuige in de zaak van Leonard, een confrontatie heeft met twee agenten. Kate is vastbesloten om zich te bewijzen aan Roger, en neemt een belangrijke moordzaak aan.
«
»
02:45 For the People
Seth zet zich in om een onschendbare internationale diplomaat voor de rechter te brengen. Sandra werkt aan een ontvoeringszaak. Jay is ervan overtuigd dat een andere route naar zijn werk zijn succes zal bepalen.
«
»
03:25 For the People
Het team neemt de zaak aan van een jonge man die ervan wordt beschuldigd een vrouw te hebben gewurgd. De openbare verdediging is vastbesloten om zijn onschuld te bewijzen.
«
»
04:10 For the People
Sandra en Kate nemen het op voor een twaalfjarig meisje dat ten onrechte een gevangenisstraf uitzit in een privť-detentiecentrum dat smeergeld ontvangt. Seth trekt tijdelijk bij Jay in totdat een lek in zijn appartement is verholpen.
«
»
04:50 American Pickers
Frank en Mike, twee van de vaardigste 'pickers' van Amerika, reizen van Florida naar Iowa en Frank komt een paar verborgen schatten en objecten met historische en verzamelwaarde tegen, waar hij niet buiten kan.
«
»
05:35 Storage Wars
De kopers zijn in Santa Ana. Barry Weiss doet een aankoop, maar Dave Hester lijkt te aarzelen. Ondertussen probeert Brandi Jarrod tegen te houden.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers