TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:47 Teletubbies
Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po proberen zo stil mogelijk te zijn, maar maken daarna veel geluid voor de Tubbie Telefoon-dans.
«
»
06:00 Clangers
De Clangers helpen oma door de ruimte waar ze meestal aan het breien is gezelliger te maken. Ze krijgt een ventilator en een paarse plant uit haar tuin.
«
»
06:12 Woezel & Pip Overal Vriendjes!
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Samen beleven de vriendjes allerlei avonturen.
«
»
06:28 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje is de winter zat. Hij vindt de andere seizoenen veel leuker. Grote Haas maakt met hem een rondje door de wei om hem ervan te overtuigen dat ook de winter erg mooi kan zijn.
«
»
06:38 Sesamstraat
In de bekendste straat van Nederland heeft Ieniemienie het lievelingskopje van Lot laten vallen. Ze weet niet wat ze moet doen.
«
»
06:54 Koekiemonsters eetkar
Koekiemonster heeft een eigen foodtruck en gaat voor zijn kijkers koken. Koekjes zijn zijn favoriete eten, maar kan hij ook iets anders bereiden?
«
»
07:00 Peppa Pig
Er komt een carnavalsoptocht, waarbij allerlei spannende mensen en praalwagens te zien zijn.
«
»
07:05 Peppa Pig
Peppa gaat met Goudje de vis voor controle naar de dierenarts en komt erachter dat er een nieuwe weg over het gebouw wordt aangelegd.
«
»
07:10 Knofje
Knofje en mama spelen verstoppertje. Samen met Knofjes knuffels. Mama moet zoeken. Maar waar zit Flut verstopt?
«
»
07:17 Pieter Konijn
Wanneer de plannen van Heer Vos om de konijnen te vangen belemmerd worden door een luidruchtige vogel, vangt hij het beest zodat hij Pieter en zijn vrienden kan proberen te vangen zonder dat ze een waarschuwing krijgen.
«
»
07:29 Het feest van Zappelin
Deze keer over water. Dans en zing mee met de winterse liedjes van Fenna, Steven laat op magische wijze water verdwijnen en boswachter Tim gaat op zoek naar een waterdiertje in het bos.
«
»
07:44 Kindertijd
In deze serie laten kinderen zien wat zij doen tijdens hun vakantie: logeren in een raket, kamperen in de stad of een paar dagen naar een speciaal vakantiepark waar kinderen een rolstoel ook overal aan mee kunnen doen.
«
»
07:53 Waffel de wonderhond
Opa, Evie en Waffel gaan op stap met Ruby en Jelly. Waffel wil mevrouw Hobbs graag helpen als zij per ongeluk duizend toiletrollen ontvangt.
«
»
08:04 Puppy Patrol
De Puppy Patrol jaagt op een wolf in het bos, maar in plaats daarvan blijkt het een hond met puppy's te zijn.
«
»
08:29 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over de middeleeuwen? Tijd om jouw kennis te testen. Bereid je voor op de grote test vol spannende vragen en grappige weetjes en kom erachter hoeveel jij nou Úcht weet over de middeleeuwen.
«
»
08:31 Zappsport Battle
Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in Hellup.
«
»
08:48 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over de middeleeuwen? Tijd om jouw kennis te testen. DIt is de eerste ronde. Bereid je voor op de grote test vol spannende vragen en grappige weetjes en kom erachter hoeveel jij nou Úcht weet over de middeleeuwen.
«
»
08:51 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Wat zou jij doen als jij thuis ÚÚn dag de baas was? Voor het nummer De baas werd de hulp ingeroepen van een aantal kinderen tijdens een writerscamp van Kinderen voor Kinderen. Maar hoe leuk is het nou echt om thuis de baas te zijn?
«
»
09:02 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over de middeleeuwen? Tijd om jouw kennis te testen. Dit is de tweede ronde. Bereid je voor op de grote test vol spannende vragen en grappige weetjes en kom erachter hoeveel jij nou Úcht weet over de middeleeuwen.
«
»
09:05 Jill
Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. Haar tekeningen en illustraties in geheel eigen stijl en kleuren zijn inmiddels razend populair. Jill geeft alle tips en tricks om zelf aan de slag te gaan.
«
»
09:22 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over de middeleeuwen? Tijd om jouw kennis te testen. DIt is de derde ronde. Bereid je voor op de grote test vol spannende vragen en grappige weetjes en kom erachter hoeveel jij nou Úcht weet over de middeleeuwen.
«
»
09:26 Steven en Jamie KazÓn - Road to Vegas
De dag van de grote show is aangebroken. Steven en Jamie KazÓn maken zich op voor de kans van hun leven. Lukt het ze om de mysterieuze Amerikaanse talentscout te overtuigen hen mee te nemen naar Las Vegas?
«
»
09:41 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over de middeleeuwen? Tijd om jouw kennis te testen. DIt is de vierde ronde. Bereid je voor op de grote test vol spannende vragen en grappige weetjes en kom erachter hoeveel jij nou Úcht weet over de middeleeuwen.
«
»
09:45 Freeks wilde wereld
Als Freek verkoeling zoekt, duikt hij plots het water in en vangt een pantsermeerval. Hij komt ook een reuzenteju tegen, een grote vleesetende hagedis met een prachtige gevorkte tong.
«
»
09:55 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over de middeleeuwen? Tijd om jouw kennis te testen. DIt is de vijfde ronde. Bereid je voor op de grote test vol spannende vragen en grappige weetjes en kom erachter hoeveel jij nou Úcht weet over de middeleeuwen.
«
»
10:00 Zapp Kids Top 20
Junior Songfestival-winnares Luna treedt op. Vlins en Laura Yasmin treden op met 'Stemgeluid'.
«
»
10:28 Mees Kees
De pony van Manon loopt een beetje mank en daardoor is ze bang dat haar pony weg moet. Gelukkig heeft Mees Kees kennis van EHBO.
«
»
10:53 Zappsport Kantine
Ron Boszhard voetbalt met twee spelers van het Nederlands Zaalvoetbalelftal tegen twintig kinderen. In de kantine hangt liefde in de frituurlucht. Het is Valentijnsdag en daarom hebben kinderen een blinddate georganiseerd voor Gerda.
«
»
11:13 Koen Kampioen
Het leven van Koen en Niels staat in het teken van voetbal en ze trainen elke dag. Samen doen er alles voor om samen met hun teamgenoten te promoveren naar een hogere klasse en gescout te worden voor de profclub.
«
»
12:50 Enkeltje Verweggistan
Kyra en Esmee verhuizen met hun drie zusjes en ouders naar een knus, knalrood huis in Zweden. In hun nieuwe thuisland is het nog een flinke klus, want de vorige bewoners hebben echt alles achtergelaten.
«
»
13:16 Enkeltje Verweggistan
De supersportieve Sven verhuist samen met zijn vrolijke zusje Nina en ouders Petra en Maarten naar Kaapstad in Zuid-Afrika. In Nederland wordt er groots afscheid genomen van alle vriendjes en vriendinnetjes met een speciale surpriseparty.
«
»
13:41 Enkeltje Verweggistan
Sophie verhuist met haar ouders naar ItaliŰ waar ze een camping gaan beginnen. Tot haar grote verdriet blijven grote zussen Daphne en Charlotte in Nederland voor de liefde en studie. Ondanks wat tranen laat de stoere Sophie zich niet kennen.
«
»
14:07 De Faker
De familie Meyboom woont in Dedemsvaart en Numidia gaat bij hen langs. Wie neemt haar in de maling: ÚÚn van de twee moeders of toch ÚÚn van de drie kinderen?
«
»
14:24 De Faker
In Made woont de familie Pols en SERA gaat bij hen langs. Ze gaat schminken en leert van alles over 3D-printen, maar vindt ze ook de Faker?
«
»
15:04 Dance Academy
De grote dag is aangebroken voor de derdejaars en hun lot wordt aan hen onthuld. Wie krijgt er een professioneel contract aangeboden van de National Ballet Company en wie zal een nieuwe droom moeten najagen.
«
»
15:28 De Boskampi's
Rik zorgt ervoor dat iedereen gelooft dat zijn vader een maffiabaas is, om het pesten te stoppen. Maar dan duikt er een pestkop uit zijn verleden op die hem kan ontmaskeren. Kan Rik zijn leugen nu nog volhouden?
«
»
17:07 Klaas kan alles: het duel
Klaas gaat het duel aan met zangeres Stefania Liberakakis. Wie van de twee heeft stalen zenuwen en kan een hijskraan onder controle krijgen?
«
»
17:17 Silverpoint
Vier kinderen stuiten tijdens een zomerkamp op een voorwerp dat begraven ligt in het bos. Het onbekende object blijkt magische krachten te bevatten en brengt ze naar een geheel andere wereld.
«
»
17:40 Checkpoint Basecamp
Een piraat moet kunnen varen, enteren en zwaardvechten. Maar wie van het team is de beste piraat?
«
»
18:06 Hands Up
Er zijn nog drie duo's over. De kandidaten worden gedropt en moeten op aanwijzingen van hun expert de weg zien te vinden en inkopen doen voor een surpriseparty. Welke twee duo's gaan door naar de grote finale en van wie nemen we afscheid?
«
»
18:33 Voor het blok
Een wedstrijd waarin een familie zich opsplitst in twee teams. Met kennis, behendigheid en snelheid moeten ze ervoor zorgen dat ze niet door een muur van blokken de afgrond in worden geduwd.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Voor kinderen van negen tot twaalf. Dagelijkse uitzendingen.
«
»
19:21 Nikkie's make-up mansion
Speciaal voor tien jonge talentvolle creatievelingen opent Nikkie de Jager haar mansion waar zij kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Nikkie wordt door verschillende bekende gasten geholpen met de beoordeling van de looks.
«
»
19:46 Steven en Jamie KazÓn - Road to Vegas
Steven KazÓn werkt aan zijn perfecte goochelshow om de Amerikaanse talentenscout te overtuigen hem mee te nemen naar Las Vegas. Hiervoor heeft hij een nieuwe truc nodig. Voor wat inspiratie vertrekt hij naar de bouwmarkt.
«
»
20:01 Ghost Host
Nietsvermoedend worden Sem van Dijk en Stephanie van Eer in het spel van de mysterieuze Ghost Host getrokken. Ze krijgen drie opdrachten die ze op afstand met elkaar moeten uitvoeren.
«
»
20:18 Vlogmania kort
Ans en Johan doen een wedstrijd in tandpasta spuiten. Juf Harda maakt niet alleen een vlog over afval, maar grijpt ook in wanneer ze iemand betrapt op het dumpen van afval. Vlogpeuter Jason mag mee naar een restaurant.
«
»
20:36 Socutera
Er zijn ruim 650 erkende goede doelen in Nederland. Zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, getoetst door toezichthouder CBF. Aan een erkend goed doel kan je gerust geven. Kijk op: geefgerust.nl.
«
»
20:38 Blinded
Bea probeert Thulin op te sporen wanneer haar hoofdredacteur een hartaanval krijgt. Susanne wordt beetgenomen door Eckervik en Peder wordt gedwongen informatie door te spelen aan China. Bea confronteert Peder met de feiten.
«
»
21:29 Moltalk
Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken (oud-)kandidaten en andere gasten de afleveringen van 'Wie is de Mol?' en wordt er gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorieŰn.
«
»
22:09 Strandgasten
Kraantje Pappie, S10 en Roxeanne Hazes komen langs. Kraan is er al vroeg, hij sport met Nick en gaat op pad met Simon, Kees en een metaaldetector. Ook wordt hij verrast door een nieuwe versie van een van zijn eigen nummers.
«
»
23:04 Smeris
Theo en Willem ontdekken dat Maartje de mol is en dat Leon Duinkerk erbij betrokken is. Kunnen ze Leon in de val lokken?
«
»
00:04 De luizenmoeder
Het is 1 april en directeur Anton heeft zoals elk jaar grappen voorbereid. De kinderen in de klas van juf Ank worden onderverdeeld in zonnen, manen, sterren en raketten. Vader Karel komt verhaal halen bij juf Ank omdat zijn dochter een maan is.
«
»
00:34 Alles voor de bruiloft
Het Amerikaanse koppel Emma en Conor geeft elkaar een emotioneel jawoord en we maken kennis met de zuidelijke charme van het koppel Vaenice en EtiŔnne.
«
»
01:06 All Stars & Zonen
Aisha heeft de Swift Boys aangemeld voor een tv-show: hoe een armetierig voetbalclubje tot een duurzame vereniging omgetoverd is. Johnny denkt de presentator al te kennen. Ondertussen kijkt Munir met grote belangstelling naar zijn moeder en Johnny.
«
»
01:44 Feuten
Het is vader-kinddag op het corps; Bram probeert er onderuit te komen, dit lukt hem echter niet. Verder komt het tijdens het grote feest op de sociŰteit tot een confrontatie tot de eens beste vrienden Joep en Bram.
«
»
02:17 Hollands Hoop
Fokke heeft het weer onder controle. De gemeenschap bloeit weer op. Hij hoeft alleen zelf nog maar het goede voorbeeld te geven: normaal doen.
«
»
03:10 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:30 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:31 Bumba
Arro en Bumba gaan samen muziek maken in de ruimte. Ze leren het woordje trommel.
«
»
05:36 Sarah en Eend
Sarah en Eend willen naar het park gaan, maar dat blijkt gesloten te zijn. Ze zoeken op de computer een ander park, maar als ze daarheen gaan, is het toch niet helemaal wat ze hadden gehoopt. Het andere park is heel mooi, maar het is wel erg netjes.
«
»
05:43 Pipi, Pupu & Rosemarie
Een wasbeer, een vogel en een konijn zijn op zoek naar Mapa, een half-mama en half-papa, maar de drie vriendjes, Pipi, Pupu en Rosemarie, kunnen hem niet vinden.
«
»
05:50 Teletubbies
Tinky Winky, Dipsy en Laa-Laa volgen een spoor van modderige voetafdrukken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers