TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 SAS UK
De beroemdheden worden getest op samenwerken en twee deelnemers worstelen om met elkaar om te gaan en besteden meer tijd aan ruzie dan aan het daadwerkelijk voltooien van hun taak.
«
»
15:10 SAS UK
De rekruten worden 48 uur lang klaargestoomd om de zwakste leden bloot te leggen, waaronder een uitdaging op het strand in ijskoud water en een slopende race over bergachtig terrein.
«
»
16:10 The Island with Bear Grylls
Bear Grylls beoordeelt de overlevingsmethoden van de twee groepen overlevers. Hij wil zo beslissen of de wijsheid van de ene groep het wint van de jeugdige energie van de andere. Wat is het meest waardevol?
«
»
17:10 The World's Deadliest Weather
Persoonlijke verhalen van mensen die het slachtoffer zijn geworden van extreme weersomstandigheden. Ze vertellen hoe ze dodelijke weersverschijnselen zoals tornado's, tsunami's, aardverschuivingen of lawines ternauwernood hebben overleefd.
«
»
18:15 9-1-1: Lone Star
Owen helpt Michelle nieuwe informatie te vinden over de verdwijning van haar zus. De reddingsvideo van Marjan gaat viral.
«
»
19:05 9-1-1: Lone Star
Een enorme tornado raast door Austin. Owen, Michelle en hun teams racen om mensen te redden.
«
»
20:00 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Inspecteur Sullivan spot een bestuurder die zich nogal vreemd gedraagt en weigert te stoppen. Agent Reed haast zich naar een bestuurder die vermoedelijk een hartaanval heeft om reddingsmiddelen te brengen.
«
»
20:55 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
De agenten worden opgeroepen voor een frontale botsing tussen twee auto's waarbij een van de bestuurders het ongeval is ontvlucht. De man liet zijn dochter en haar vriend achter in het wrak.
«
»
21:55 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agente Amy is op zoek naar een dronken bestuurder die 's avonds laat vernielingen aanricht in de straten van Chester en een spoor van vernielingen achterlaat op geparkeerde auto's.
«
»
22:50 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Er zijn nu drie miljoen dashcams in auto's: een blik op enkele van de ergste Britse overtreders.
«
»
23:45 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Er zijn nu drie miljoen dashcams in auto's: een blik op enkele van de ergste Britse overtreders.
«
»
00:45 Dave
Dave ontmoet GaTa voor de eerste keer en leert de sociale dynamiek van de rapperswereld. Onder haar begeleiding, krijgt hij de kans om mee te werken in de studio aan een lied van YG.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers