TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Your Home Made Perfect
Verkoper Mike en designer Lisa wonen in een Victoriaans huis met drie slaapkamers in Shrewsbury dat Mike twintig jaar geleden heeft gekocht. Twee architecten concurreren om hun tuin opnieuw in te richten zodat er meer plaats is voor activiteiten.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Bride & Prejudice - The Forbidden Weddings
De bruiloft van het paar vindt over minder dan twee weken plaats, maar hun ouders zijn niet van mening veranderd. De leugendetectortest van de ouders heeft de situatie er niet beter op gemaakt.
«
»
13:20 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
13:55 Seven Year Switch: blijven of scheiden?
Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan.
«
»
14:45 Doe Maar Duurzaam
Christophe Haddad gaat in gesprek met verschillende Vlamingen om te zien wat zij aan duurzaamheid doen en vraagt hen om tips, zodat iedereen bij kan dragen aan een duurzame toekomst.
«
»
15:20 Love in the Flesh
De vijf overblijvende koppels krijgen een laatste kans om aan hun relatie te werken. Tijdens een proef op het strand moeten de koppels geblinddoekt zo eerlijk mogelijk antwoorden op enkele vragen.
«
»
16:15 Familie Gillis: massa is kassa
Het hoogseizoen is in volle gang en tijd voor een beetje romantiek is er amper. Voor Peter Gillis tijd voor een mini-break samen met zijn jonge liefje Nicol. Hij heeft nog wat vastgoed aan de Spaanse Costa waar ze kunnen vertoeven.
«
»
17:05 Kitchen Nightmares
Ramsay brengt een bezoek aan het restaurant Sushi Ko in Californië. Eigenaar Akira was ooit een succesvolle sushi chef, maar is niet meer zo gepassioneerd.
«
»
18:00 American Ninja Warrior
Deelnemers rennen, springen, kruipen en slingeren langs een uitdagende baan met obstakels om tot de nieuwe 'American Ninja Warrior' bekroond te worden. De winnaar wint een half miljoen dollar.
«
»
20:25 Infinite
The Infinite is een groep van mensen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd. Om een schurk uit te schakelen, hebben ze hulp nodig van een schizofrene man die erachter komt dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen van vorige levens zijn.
«
»
22:25 Déjà Vu
Een zeer geheime groep werkt samen met ATF agent Doug Carlin om een terrorist op te pakken die een veerpont heeft gebombardeerd met honderden doden tot gevolg. Het team kan de tijd terugdraaien waardoor Carlin een slachtoffer nog zou kunnen redden.
«
»
00:40 Extreme Love Stories
Een avontuurlijk stel brengt nieuwe vrienden naar een feest dat een wilde en onverwachte wending neemt. Een innovatief stel mixt zaken met plezier. Een 21-jarige vrouw leeft haar unieke fantasie uit met de hulp van haar vriend.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers