TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Smal, Kwebbel en Plop willen een stuk taart eten wanneer Klus, gewapend met een weegschaal, zijn opwachting maakt. Hij beweert dat gebak eten ongezond is, vooral als je veel weegt.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Net als alle kaboutermeisjes speelt Kwebbel graag met poppen. Dit brengt Klus op het idee om haar voor de gek te houden. Maar hij vergeet dat Kwebbel niet het enige kaboutermeisje in het bos is.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus en Plop plukken in het bos bessen voor Smal. Ze kunnen niet bij de bessen die aan de bovenste takken hangen. Het ligt voor de hand dat ze het met een ladder proberen, maar zoals altijd zoekt Klus de oplossing heel ergens anders.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus beweert dé manier te hebben gevonden om de taartendief een lesje te leren. Er is wel een voorwaarde: hij moet ervoor zorgen dat de juiste kabouter het 'lesje' te leren krijgt.
«
»
06:20 Heidi
Heidi en Rico achtervolgen meneer Mason als hij de berg opklimt.
«
»
06:45 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot maar zachtaardig en vriendelijk.
«
»
07:00 K3 Kan Het!
Josje geeft rolstoeldansles aan Merel en haar vriendinnetjes, waarna een heus optreden volgt. Ondertussen neemt Karen Xanthe mee naar de politieschool, want zij wil agente worden. En Kristel vervult de droom van Manon: leren autorijden.
«
»
07:20 Hallo K3
Als Karen ontdekt dat ze niet uitgenodigd is op haar klasreünie, denkt Kristel dat het komt omdat Karen zo betweterig is. Karen wil het niet geloven, maar Kristel daagt haar uit: de komende vierentwintig uren mag Karen niet kritisch of grof zijn.
«
»
07:50 K3 Kan Het!
Voor Josje is het een spannende dag, want zij gaat samen met Tirsa parachutespringen. Kristel heeft dan weer een hele relaxte dag, omdat ze met Maxine een pizza gaat eten. En Karen en Marie worden kinderverzorgster en openen een kinderdagverblijf.
«
»
08:10 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Volgens tante Maria is er een piepjonge drugsdealer aan het werk op het pleintje in haar straat. Koen en Tineke vatten post in haar woonkamer in de hoop de dealer te kunnen betrappen.
«
»
08:40 Code van Coppens
Het VTM-duo Andy Peelman en Dina Tersago worden astronauten voor één dag en gaan op een ruimtemissie. Het ISCC, het International Space Center Coppens, is besmet door aliens en moet zo snel mogelijk tot ontploffing gebracht worden.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Nonkel Jef komt terug van het ziekenhuis. Sander gaat voor hem werken in ruil voor kost en inwoon.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Timeless
Lucy, Wyatt en Rufus reizen af naar nazi-Duitsland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Daar moeten ze Flynn tegen zien te houden en daarbij krijgen ze hulp van auteur Ian Fleming.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Veldrijden
Verslag van de achtste manche van de Exact Cross, die wordt gereden in het Sint-Niklaas.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:00 The Masked Singer
Beroemde Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een zangwedstrijd. Hun identiteit blijft verborgen door ingewikkelde kostuums met volledige gezichtsmaskers. Het is aan de jury en het publiek om erachter te komen wie wie is.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Comedy Toppers
Gaston Berghmans en Leo Martin vormen een van de bekendste en populairste komische duo's die ooit op de Vlaamse televisie te zien zijn geweest. In Comedy Toppers zijn de beste sketches, typetjes en stand-ups van de grootmeesters van de lach te zien.
«
»
20:20 De Vermeires
Jacques Vermeire zet de deuren van zijn villa in Keerbergen open. Samen met zijn zoon Maxime, zijn dochter Julie en Julie's vriend Laurins biedt hij een unieke inkijk in hun leven.
«
»
21:30 Jacques Vermeire: Compilatie Zaalshow III
Compilatie van de derde zaalshow van comedian Jacques Vermeire waarin verschillende legendarische typetjes de revue passeren.
«
»
23:20 Wonder
Door een aangeboren afwijking aan zijn gezicht, heeft August Pullman nooit naar school kunnen gaan. Nu gaat hij naar groep zeven en met de hulp van zijn ouders probeert hij zijn draai te vinden in een nieuwe omgeving.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers