TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Modern Family
Claire is er voor Luke als zijn vriend en hun oude buurjongen Walt overlijdt. Phil gaat met Alex op pad om hun band sterker te maken en Haley geeft stiekem een feest.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 A Bone to Pick: An Aurora Teagarden Mystery
Bibliothecaris Aurora Teagarden stuit op een schedel in een huis. Ze start een onderzoek en gaat op zoek naar wie het slachtoffer was en hoe zijn of haar schedel in de vensterbank is terechtgekomen.
«
»
16:10 Modern Family
Phil gaat naar de dokter en mist daarna het telefoontje met de uitslag en gaat daarom wat voorbarig al afscheid nemen. Javier komt weer eens onverwacht langs en neemt Manny mee naar de paardenraces als verlaat verjaardagscadeau.
«
»
16:40 Modern Family
Luke en Manny moeten voor school een capsule ontwerpen waarin een ei heel blijft als het twee verdiepingen naar beneden zou vallen. Als Claire en Jay hier lucht van krijgen, komen de fanatiekelingen in hen naar boven.
«
»
17:15 Modern Family
De familie helpt Claire met haar voorbereidingen op het televisiedebat voor de gemeenteraad. Lily wordt voor het eerst bloemenmeisje, maar heeft net haar eerste vloekwoord ontdekt en Mitch en Cam weten niet wat ze hiermee moeten.
«
»
17:40 Modern Family
Phil is zo druk met het imponeren van een potentiŽle nieuwe klant dat hij geen oog heeft voor Claire die vindt dat Tad haar ongepast behandelt. Jay en Gloria bieden Mitchell en Cameron onderdak terwijl hun huis ontsmet wordt.
«
»
18:15 Modern Family
Het is de dag van de schokkende ontdekkingen. Mitchell weet een van Jay's mooiste golfmomenten te verpesten, Phil hoort iets waardoor z'n kijk op z'n kleine meid voorgoed kan veranderen en Gloria ontdekt Claire's gevaarlijke geheimpje.
«
»
18:50 Confessions of a Teenage Drama Queen
Op haar nieuwe school beseft de eens populaire Lola al gauw dat zij in tegenstelling tot vroeger niet meer alle aandacht krijgt. Als nieuwkomer staat ze in de schaduw van de populaire Carla.
«
»
20:35 The Horse Whisperer
De dertienjarige Grace krijgt een zwaar ongeval met haar paard Pilgrim. Omdat het paard getraumatiseerd is en onhandelbaar is geworden, reist Grace samen met haar moeder Annie naar Montana om er Pilgrim te laten verzorgen door een paardenfluisteraar.
«
»
23:45 The Favourite
Aan het begin van de achttiende eeuw bezet een kwetsbare koningin Anne de Engelse troon. Haar goede vriendin Lady Sarah regeert het land in feite in haar plaats. Wanneer de nieuwe bediende Abigail arriveert, maakt haar charme haar geliefd bij Sarah.
«
»
01:45 Mr. Robot
Het beslissende moment is aangebroken. 'Fsociety' strijdt tegen de 'Deus' groep. Ondertussen blijft Elliot onstabiel en Mr. Robot niet weet hoe hij hem moet helpen. Price gaat de confrontatie aan met Whiterose.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers