TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:50 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:50 Dennis
Dennis Denissen, een goedbedoelende Antwerpse arts, behandelt een keur aan markante patiënten in zijn praktijk. Ook zijn liefdes- en privéleven zit vol enigszins gestoorde personages, waaronder zijn bedpartner, zijn vrienden, buren en psychiater.
«
»
17:15 Nonkel Jef
Nonkel Jef heeft één van zijn varkens geslacht om bloedworsten van te maken. Intussen heeft Sander een boer toestemming gegeven om zijn schapen op de weide van nonkel Jef te laten grazen.
«
»
17:50 Nonkel Jef
Jef verkoopt zijn pompoenenoogst. Enkele wandelaars vragen tot zijn verbazing de verkoopprijs van de boerderij. Later blijkt dat, buiten het weten van iedereen om, een 'te koop'-bordje is geplaatst.
«
»
18:20 Nonkel Jef
Nonkel Jef krijgt een medaille. Buiten zijn weten om wordt een dorpsfeest georganiseerd.
«
»
18:50 Nonkel Jef
Odette en Izzi willen hun verloving bekend maken, maar maken zich zorgen over de reactie van Jef.
«
»
19:20 Nonkel Jef
Odette en Sander zijn het beu zo hard te moeten werken. Odette stelt Jef voor een ultimatum.
«
»
19:50 'Allo 'Allo!
René en zijn maten weten door middel van dans uit het gevangenkamp te ontsnappen. Michelle ontdekt dat Hitler van plan is Engeland binnen te vallen.
«
»
20:20 'Allo 'Allo!
René en Edith interviewen de mensen die solliciteren voor Maria's oude baan. De Italiaanse liaison moet van Von Klinkerhoffen nu de kolonel gehoorzamen.
«
»
20:45 'Allo 'Allo!
Flick plaatst een microfoontje in het kantoor van de kolonel, omdat hij vermoedt dat de kolonel en Von Klinkerhoffen Hitler willen vermoorden. De mannen maken een vlieger.
«
»
21:15 'Allo 'Allo!
Flick wordt gearresteerd. Gruber verstopt de afgemaakte schilderijen in de worsten.
«
»
21:45 'Allo 'Allo!
Er worden plannen gemaakt om herr Flick uit Von Klinkerhoffens kerker te krijgen. Von Klinkerhoffen bezoekt ondertussen de plaatselijke wijngaarden.
«
»
22:20 De Pfaffs
In het huis van Lyndsey en Dave blijft het werken geblazen, want de geplande verhuizing komt dichterbij. Ze willen dan ook een beetje vaart maken. Daarom hebben ze de hulp ingeroepen van Jean-Marie.
«
»
23:05 Danni Lowinski
Tegen de zin van haar vader opent Danni een advocatenkantoor in het winkelcentrum om er gewone mensen juridische bijstand te geven. Haar eerste klant is een poetsvrouw die op straat is gezet.
«
»
23:55 Zeg 'ns Aaa
Mien heeft de waterpokken, dus haar zus Annie wordt gevraagd om een paar weken in te vallen en het huishouden van dokter Lydie te doen. Gert-Jan slaat het aanbod van Koos & Jopie om zich bij hen aan te sluiten in hun videobedrijf af.
«
»
00:25 Zeg 'ns Aaa
Lydie is er niet bepaald blij mee dat Gert-Jan is aangenomen bij een medisch lab. Ze biedt hem nogmaals aan om een deel van haar praktijk over te nemen. Jopie en Annie voelen zich tot elkaar aangetrokken.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers