TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een textiele westerse wereld, een puzzel van een schoolbank e n Boekenjongen maakt een watermolen.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is boos. Viktor probeert haar blij te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken.
«
»
06:20 Ollie
Ollie en Charles maken echo's in een holle boomstam. Daar vindt niet iedereen even leuk.
«
»
06:25 Tee & Mo
Na een super wipsessie met Tee in het park, pauzeert Mo om een praatje te maken met Heidi.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Gaspard plezier met zijn kleine zweefvliegtuig in het park. Wanneer deze kapot gaat, herstellen de meisjes het. Gaspard is te verlegen om ze aan te spreken, dus vraagt hij Simon het voor hem te doen.
«
»
06:45 Simon
Simon pronkt tegen Ferdinand en Lou dat hij veel dingen helemaal alleen doet, als een grote jongen. Hij wordt echter betrapt op een leugentje door Gaspard. Zijn vrienden zijn vertrokken om zijn broer te bewijzen dat hij het echt alleen kan redden.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
Er verschijnt een regenboog in het magische bos. Aan het einde van de regenboog blijken een paar schattige mini-olifanten hun weg naar huis niet te kunnen vinden. Emmy en Kuru schieten de kleine dieren te hulp.
«
»
07:10 Sarah: Sokpop telt tot tien
Sokpop, het grappige vriendje van Sarah, telt tot tien en zingt met elk cijfer een liedje. De kinderen kunnen meezingen en meetellen met Sarah en Sokpop.
«
»
07:13 Sarah: Sokpop telt tot tien
Sokpop, het grappige vriendje van Sarah, telt tot tien en zingt met elk cijfer een liedje. De kinderen kunnen meezingen en meetellen met Sarah en Sokpop.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft Tanguy leren kennen. Ze is dol op hem. Tanguy is schatrijk en heeft een welopgevoede poedel. Marie wil nu van Samson ook een chique hond maken om zo indruk te maken op Tanguy.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de Middeleeuwen beland en ontmoeten een koning die verdrietig is. Gelukkig weten de twee vrienden precies wat ze moeten doen om iemand op te vrolijken, zelfs de koning.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Bettina komt erachter dat de heks een Heksenkring organiseert en daar wil ze maar wat graag bij zijn. Ze besluit er samen met Pinokkio stiekem naartoe te gaan maar het stel raakt behoorlijk in de problemen.
«
»
07:45 Interstellar Ella
Animatiereeks over de avonturen van het zevenjarige meisje Ella en haar vrienden in het universum.
«
»
07:55 De Hoppers
Wanneer de jaarlijkse Hopper Survival niet kan doorgaan omdat er stormweer is, besluiten de Hoppers de survival thuis te doen. Ook al blijven ze thuis, toch wil Jackie de survival zo echt mogelijk maken.
«
»
08:15 STIP IT
In jeugdbeweging 't Klontje in Tienen gaan ze voor de heldhaftigste stippenlijn. Lisa vertelt hoe ze steeds uitgesloten werd en Francisco verrast haar met een ontroerend lied. Loena Hendrickx en Wannes Lacroix komen een plaatje aanvragen.
«
»
08:30 Robinson Crusoe
De papegaai Dinsdag woont met een groepje dieren op een paradijselijk eiland. Hij droomt ervan om de wereld te ontdekken. Na een woeste storm spoelt een vreemd wezen aan op het strand, Robinson Crusoe. De dieren zien hoe de nieuwkomer dingen bouwt.
«
»
10:00 Gamekeepers
De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf één kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als het gas hen bereikt, stikken ze.
«
»
10:26 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
10:30 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:45 De Blacklist
Rica en Evi zijn de beste vriendinnen willen absoluut een levensgroot huis van peperkoek bouwen. Een gigantische missie voor Tom. Er moeten 12.000 peperkoeken bakstenen worden gemaakt en een eetbaar dak. Een behoorlijke uitdaging.
«
»
11:25 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
11:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
11:40 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
11:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Na het zien van een advertentie in een tijdschrift, vraagt Grizzy zich af of zijn favoriete berin meer in hem geïnteresseerd zou zijn als hij een mooie auto had.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Centraal staan de dolfijn uit Spanje, de buffel uit Zuid-Afrika en de vleermuis uit België.
«
»
12:25 De regels van Floor
Margreet heeft een te gek keyboard met alles erop en eraan. Floor wil er ook een, maar het keyboard is veel te duur, dus moet ze zelf sparen.
«
»
12:35 Goed gezien!
Charlotte, Jelle, Sarah en Maureen reizen de wereld rond op zoek naar de gekste uitvindingen in verre landen.
«
»
13:00 Helden
Vandaag: petflessenboot en mentos afvuren.
«
»
13:10 Galactic Agency
Het is tijd voor de voorjaarsschoonmaak. K krijgt de sleutels van het schip, maar een Zizanian, een buitenaards wezen, steelt ze. Hij geeft ze alleen terug als K ruzie veroorzaakt onder de bemanning om de alien te voeden.
«
»
13:30 The greatest dancer van Vlaanderen
Showprogramma dat op zoek gaat naar het beste, het mooiste en het meest virtuoze danstalent in Vlaanderen. Het is een ode aan de dans in al zijn stijlen: van hiphop, popping en hedendaagse dans tot Afrikaanse dans, ballet en ballroom.
«
»
14:50 De Smurfen
Als Gargamel per ongeluk het stuifmeel van een zeldzame bloem inademt, verliest hij zijn geheugen.
«
»
15:00 Mega Mindy
Een crimineel verkoopt iedereen zonnebrandcrème die groen wordt als het nat wordt. Dat doet hij om vervolgens een duur bacterie-tegengif te kunnen verkopen.
«
»
15:25 Samson en Marie
Samson heeft de hik. Marie probeert een paar trucjes uit om hem van zijn vervelende hik af te helpen. Maar wanneer Marie Samson ontzettend hard laat schrikken, wordt hij boos op haar.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de prehistorische tijd beland en ontmoeten een buitenaards wezen dat hen komt observeren, maar de meest ontwikkelde is niet degene die iemand denkt.
«
»
15:35 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf worden getransporteerd naar een parallel universum. In deze wereld zijn alle Smurfen grijs en gemeen. Verrassend genoeg zijn Gargamel en Azraël hier de goeieriken.
«
»
15:50 Presto's magische school
Ter ere van Houdini organiseert Lorenzo een groepsontsnappingsuitdaging, waarbij ze uit het landhuis moeten ontsnappen. Kamer voor kamer moeten de kinderen een reeks steeds moeilijkere mentale en fysieke uitdagingen overwinnen.
«
»
16:00 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
16:05 Galactic Agency
Oma Kroki's elektronische receptenboek werkt niet meer en de oude dame is verloren zonder. Net als Apple, die niet aan haar favoriete schroevendraaier kan komen en denkt dat ze haar mojo kwijt is.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
Er is een nieuwe zonnecabine in de hut van de boswachter geïnstalleerd. Grizzy denkt dat hij met een kleurtje wel indruk zal kunnen maken op de berin.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hele hut omgegooid om er middeleeuwse gevechten te houden. Grizzy doet ondertussen zijn best om zijn bank terug te krijgen.
«
»
16:30 Rox
Een rockzanger deelt een groot deel van zijn opbrengst uit aan arme mensen in de wereld. Er is echter een vermoeden dat de zanger zijn geld gebruikt om wapens te kopen.
«
»
16:55 Helden
kettingreactie en reuzenkatapult.
«
»
17:10 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:20 Nachtwacht
De meeste monsters worden plotseling geconfronteerd met de Nachtwacht, maar de gorgo gaat echter op zoek naar de helden. Ze is van plan de Nachtwacht uit te schakelen door hen in steen te veranderen.
«
»
17:45 STIP IT
De boegbeelden trekken voor de laatste keer met hun STIP IT-busje naar een plaats waar een stippenlijn gemaakt wordt. Deze keer is dat in Aarschot waar ze voor de Langste Stippenlijn gaan. Ze ontmoeten er veel geëngageerde mensen.
«
»
18:00 De Hoppers
Geert is in shock wanneer hij ontdekt dat zijn jeugdheld en fishstickicoon, Kapitein Frigo, vervangen is door een nieuwe, jongere kapitein. Hij hoopt samen met Daria en Jackie handtekeningen te verzamelen om de oude kapitein Frigo terug te krijgen.
«
»
18:15 Gamekeepers
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen raakt GM voor het eerst in Villa Forrêt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
18:40 Wannabe's
Voor een nieuwe vlog doet Shoana de 'waarheid, durven of doen'-challenge. Alle vrienden van Video King doen mee. Said wordt uitgedaagd om een hartje te sturen naar de laatste persoon met wie hij sms'te. Toevallig is dat een meisje met wie hij gamet.
«
»
18:55 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:00 Grizzy & the Lemmings
De hut van de boswachter is uitgerust met een detector die indringers kan spotten.
«
»
19:05 #LikeMe
Caro heeft haar vrienden uitgenodigd in de Ardennen voor een vriendenweekend. Yemi heeft een goedkoop hotel gevonden dat er op de foto's gezellig uitzag. Daar aangekomen, ontdekken ze het tegenovergestelde. Ze proberen er het beste van te maken.
«
»
19:30 STIP IT
De boegbeelden trekken voor de laatste keer met hun STIP IT-busje naar een plaats waar een stippenlijn gemaakt wordt. Deze keer is dat in Aarschot waar ze voor de Langste Stippenlijn gaan. Ze ontmoeten er veel geëngageerde mensen.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

De jonge getalenteerde cartracer Jimmy Bly laat het de laatste tijd wat afweten. Er wordt dan ook enorm veel druk op hem uitgeoefend door zijn manager, die tevens zijn broer is. Carl Henry, de eigenaar van de autorenstal, doet een beroep op ex-piloot Joe Tanto om Jimmy te helpen in het vooruitzicht van het nakende wereldkampioenschap. De opdracht is niet gemakkelijk aangezien de concurrentie met tegenstander Beau Brandenburg zich niet alleen op sportief vlak afspeelt. De twee jonge piloten zijn immers verliefd op hetzelfde meisje.

'Driven', film uit 2001 met oa. Sylvester Stallone, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers