TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
06:25 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
06:50 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
07:10 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
07:35 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
08:05 Will & Grace
Wanneer Will een fotosessie bij een bekende fotografe wint, besluit hij de prijs met Grace te delen. Wanneer ze een afdruk van de foto krijgen, zijn ze niet tevreden met het resultaat.
«
»
08:35 Will & Grace
Will, Grace, Jack en Karen besluiten hun dromen in daden om te zetten. Jack legt een auditie af op Broadway, Karen bezoekt haar man en Grace begint te trainen voor een marathon.
«
»
09:00 Below Deck Mediterranean
De bemanning frustreert kapitein Sandy. Bobby komt in actie en maakt gebruik van zijn vaardigheden als brandweerman en medisch hulpverlener. Lauren twijfelt over haar toekomst op de boot.
«
»
09:55 Tiny House Hunting
Jeff heeft veel gereisd en zowel in Nashville als in Manhattan gewoond, maar in Asheville in North Carolina voelt hij zich echt thuis. Huizen zijn er duur en dus zoekt Jeff zijn heil bij tiny wonen.
«
»
10:15 Tiny House Hunting
Marinepiloot Matt is met zijn vrouw Chanell en dochter Harper gestationeerd in Pensacola in Florida. Ze zijn veel tijd kwijt aan het onderhoud van hun 19e-eeuwse huis, en daarom kiezen ze voor tiny.
«
»
10:45 Storage Wars
Een van de grootste spelers van dit spel is terug. Ze is bekend vanwege de aanschaf van een van de beroemdste items ooit en gaat de strijd aan met haar oude rivaal Dave.
«
»
11:10 Storage Wars
Darrell heeft z'n zinnen gezet op een kist vol bouwbenodigdheden. Barry brengt een geheim wapen naar de veiling. Is dit handig of juist onhandig?
«
»
11:35 Below Deck Mediterranean
De bemanning frustreert kapitein Sandy. Bobby komt in actie en maakt gebruik van zijn vaardigheden als brandweerman en medisch hulpverlener. Lauren twijfelt over haar toekomst op de boot.
«
»
12:30 The Real Housewives of NYC
De dames gaan naar de Hamptons. Carole logeert bij Bethenny en kan alleen maar over de verkiezingen praten.
«
»
13:25 Grown-ish
Ana en Aaron bespreken wat ze zoeken in hun relatie, Doug en Vivek zijn ervan overtuigd dat Aaron verkering heeft en Zoey gaat veel te ver als ze besluit wiet te roken.
«
»
13:55 Grown-ish
Zoey gaat een weekendje naar haar ouderlijk huis met haar vriendinnen om tot rust te komen, maar niet iedereen heeft hetzelfde in gedachten. Aaron zet een benefiet voor zijn gemeenschap op poten.
«
»
14:20 Superstore
Bij Amy en Dina zijn de weeën begonnen. Terwijl Dina dankzij Glenn in een duur ziekenhuis als een vorstin wordt behandeld, is dat voor Amy en Jonah in een goedkoop ziekenhuis allesbehalve het geval.
«
»
14:50 Superstore
Amy vreest dat ze een rotdag op het werk tegemoetgaat als ze hoort dat ze geen zwangerschapsverlof krijgt. Intussen zijn Jonah en Garrett druk met het werven van seizoenspersoneel.
«
»
15:15 Tiny House Nation
Een vrijgezel uit Massachusetts bouwt een mobile tiny house van 14 m2. John en Zack stellen hem op de proef door de jongeman in een huisje van 9 m2 te stoppen. Intussen slaat Zack aan het bouwen.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Joe Bayen is 37 en groeide op in Parijs. Hij is multimiljonair, maar heeft de grootste moeite om de liefde van zijn leven te vinden. Patti Stanger helpt hem een handje.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Malia, Wes en Adam komen op onbekend emotioneel terrein als het nieuws over hun ménage à trois zich verspreidt. De gasten uit Oklahoma komen voor een tweede keer. Max mist zijn vriendin.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Dorinda confronteert Sonja met haar zwartmakerij. Carole nodigt Ramona niet uit voor haar feestje op de verkiezingsavond omdat ze vindt dat Ramona de presidentsverkiezingen niet serieus genoeg neemt.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Nu ze haar man Orson én haar bedrijf heeft verloren, probeert Bree haar leven opnieuw op te bouwen. Paul Young, de weduwnaar van Mary Alice, keert terug naar Wisteria Lane.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Renee brengt steeds meer tijd door met Tom en dat zint Lynette helemaal niet. Bree ontslaat Keith omdat ze gevoelens voor hem heeft.
«
»
20:35 Code Black
Mario krijgt ruzie met een patiënt omdat hij een diagnose stelde die de hockeycarrière van de man in gevaar brengt.
«
»
21:30 Code Black
De dokters krijgen te maken met Margaret O'Brien, een radeloze moeder van twee zonen die betrokken waren in een ernstig auto-ongeval. Mario overtuigt Angus om een onnodige operatie uit te voeren.
«
»
22:25 Transplant
Bash heeft een klik met een onwaarschijnlijke patiënt. Mags zoekt de balans in haar leven. Theo heeft een lastig gesprek met z'n vrouw Melissa. June probeert contact te maken met een gesloten tiener.
«
»
23:20 Transplant
Een jonge moeder overlijdt bijna. Bash zoekt uit of ze weer opioïden gebruikt of dat er iets anders is. Mags helpt een patiënt die niet goed geneest. June wordt onaangenaam verrast door haar vader.
«
»
00:10 Law and Order
Een man beschuldigt zichzelf van de moord op een agent, die neergeschoten werd toen hij een restaurant verliet. Zijn advocaat kan aantonen dat hij onmogelijk de dader kan zijn.
«
»
00:55 Law and Order
Het lijk van een neergestoken man wordt onder een taxi aangetroffen. Uit een snel onderzoek blijkt dat het slachtoffer lid was van de Ku Klux Klan. De man leefde in New York onder een valse naam.
«
»
01:40 BoJack Horseman
Diane blijft bij BoJack slapen nadat ze ontslag heeft genomen, wat tot spanningen leidt in BoJacks relatie met Wanda. Todd sluit zich aan bij een improvisatiegroep die een sekte blijkt te zijn.
«
»
02:05 BoJack Horseman
BoJack gaat naar New Mexico om het contact met een oude vriendin te herstellen, maar zij geniet inmiddels van het gezinsleven. Nadat hij langer gebleven is dan de bedoeling was, maakt BoJack een fout.
«
»
02:30 Storage Hunters
Een groep bieders, waaronder ex-bokser Bernier en zijn vrouw Lori, jagen op de beste opslagruimtes in de VS. Winst maken is het enige wat telt!
«
»
02:50 Storage Hunters
De Alvarado broers bieden hoge bedragen op verzamelobjecten. T-Money rijdt weg met grote winst.
«
»
03:10 Storage Hunters
Scott en Chrissy juichen nog een laatste keer. Brandon en Lori winnen de grote pot.
«
»
03:30 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
03:55 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
04:15 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»
04:35 Storage Hunters
Groot geld zorgt voor stevige concurentie op een RV-veiling. De inhoud van een box valt neer voor de voeten van de bieders.
«
»
04:55 Storage Hunters
Er hangt een donkere schaduw over deze dag. Brandon en Lori nemen het op in een zware bieding tegen Scott en Chrissy.
«
»
05:15 Storage Hunters
Iedereen doet er alles aan om een bankautomaat winnen, maar zit er geld in?
«
»
05:40 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers