TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Proefknuffels
Professor ‹fknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je iemand kan laten stoppen met snurken.
«
»
06:05 Maya!
De insecten van de weide hebben genoeg van alle vergaderingen. Daarom houden ze verkiezingen om een burgemeester aan te stellen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus vindt dat hij te dik is en hij gaat op dieet. Minder eten is echter makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus heeft zin om te gaan kamperen, maar het regent. Hij besluit dan maar om zich in de melkherberg te installeren. Plop is daar niet zo blij mee.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:50 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:15 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
Hanne en Marthe vinden allebei dezelfde sneakers leuk. Maar er is maar ťťn paar meer. Hanne koopt de sneakers achter de rug van Marthe en moet er dan alles aan doen om de aankoop geheim te houden.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:35 Lang Leve Koning Julien
Koning Julien en Maurice komen aan op een eiland vol vrouwelijke wasberen. Sage en Clover gaan op zoek naar emotionele steun. Mort komt meer te weten over Koto.
«
»
08:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man treft zijn vrouw levenloos aan op de zolder. Het lijkt erop dat ze zelfmoord gepleegd heeft. De echtgenoot vertelt de rechercheurs dat ze heel gelukkig waren.
«
»
12:25 Lisa
Lisa kan zich niet meer herinneren wat er is gebeurd. Katja wordt naar het ziekenhuis gebracht. Iedereen is aangedaan van het nieuws. Lisa kampt met een groot schuldgevoel.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Bij Fashion treffen de hulpdiensten het lijk aan van June, die in koelen bloede werd neergeschoten in haar kantoor. Het nieuws sijpelt langzaam door in de familie.
«
»
14:50 Wittekerke
Jean-Paul en Frank zijn niet te spreken over het interview van Moesj in Close. De verpleegster neemt geen blad voor de mond en onthult dat een patiente getroffen werd door de ziekenhuisbacterie MRSA.
«
»
16:00 Cougar Town
Grayson stelt zijn nieuwe vriendin Sara voor aan Jules. Jules waarschuwt Grayson om het iets rustiger aan te doen met Sara, opdat hij haar niet zou afschrikken.
«
»
16:35 Spoed
De patiŽnte van Iris Van De Vijver is een tienjarig meisje met kapotte knieŽn. Haar schichtige reacties op aanrakingen en haar hardnekkig stilzwijgen doen vermoeden dat er meer aan de hand is.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke worden opgeroepen: er kronkelt een gigantische slang over de parking van een appartementsgebouw.
«
»
18:20 Lisa
Jonas is niet opgezet met de leugens van Katja en zet haar aan de deur. Katja is woedend op Gert, die haar geheim zomaar verklapt. Lisa en Nathan werken verder aan de campagne voor GoodFood.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
De songtekst die Zjef heeft geschreven slaat aan bij Vanessa. Mathias kan Peter nog niet meteen overtuigen om JVH Mode over te nemen. Bij Wolff & Bos ontdekken ze dat er nog een bieder is.
«
»
20:40 Eenmaal andermaal
Jacques Vermeire en Axel Daeseleire slaan hun slag in Tongeren, de oudste stad van BelgiŽ, maar ze pikken eerst Leen Dendievel en Niels Albert op
«
»
21:50 Axel gaat binnen
Axel Daeseleire verblijft vijf dagen in het revalidatiecentrum van het UZ Gent en leeft er mee op het ritme van de patiŽnten.
«
»
23:05 Telefacts
Hoe kon een echte kogel op een filmset terechtkomen? Dat is de vraag die Alec Baldwin bezighoudt sinds het dodelijke schietincident. Hij geeft voor het eerst een uitgebreid en emotioneel interview.
«
»
23:55 Benidorm Bastards
Bejaarden zijn helemaal mee met de socialenetwerksites. Op de Facebookpagina van zuster Germaine staan heel wat pikante foto's en die heeft een bejaarde snoeper meteen naar een vriend getwitterd.
«
»
00:20 Private Practice
Addison kan Pete maar niet uit haar hoofd krijgen, ondanks de aanmoedigingen van haar vrienden om haar energie anders te besteden. Allan, de ex-vriend van Violet, brengt een bezoekje aan de kliniek.
«
»
01:25 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor ‹fknuffel en Gnurf onderzoeken of er een manier bestaat om je droom die je 's nachts had achteraf te herbekijken.
«
»
05:55 Maya!
Tijdens de les van juf Cassandra leren de kleine bijen over de tekortkomingen van Tekla. Wanneer Theo deze verklapt aan Tekla zelf, komt Willy in groot gevaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers