TVgids - Play 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
08:30 Blind gekocht NL
Roy en Deveny zijn drie jaar samen, maar wonen allebei nog wel bij hun ouders. En dat levert vele uitdagingen op. Daarom willen ze graag gaan samenwonen in hun eerste eigen koophuis.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Young Sheldon
Mary krijgt ruzie met Sheldons toneelleraar, Mr. Lundy. En Georgie valt voor een rebels tienermeisje dat bijles heeft van Sheldon.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
15:45 De Wereld op je Bord
Chef Enis Gney brengt een verfijnd gerecht uit de Ottomaanse keuken: Kagitta pastrami en kizir. Dat is een pittige groententuiltje met gerookt en gepekeld rundvlees en bulgur.
«
»
16:10 Puur oosters
Chef Quyn laat vandaag zien hoe je een van haar favoriete gerechten maakt: het stoofpotje van kip met gember.
«
»
16:25 Stukken van mensen
Passeren de revue: een Louis Vuitton, een Patek Philippe en een Serge Vandercam. Maar ook Luc Appermont komt langs met een bijzonder item: een Russiche icoon uit de 19e eeuw.
«
»
17:40 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Jan Verheyen de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Jani Kazaltzis en Margriet Hermans.
«
»
18:50 Dag dokter
De camera's gaan op bezoek bij dokter Mandungu, dokter Van Breusegem en dokter Campens.
«
»
19:30 Stukken van mensen
De experten krijgen een achttiende-eeuws kamerscherm, een lamp van het befaamde Parijse designhuis Maison Jansen en een propeller uit WO II van Peter Van Asbroeck voorgeschoteld.
«
»
20:35 Bake Off Vlaanderen
De eerste horde in deze halve finale is een charlotte-russe. Een lepelbiscuit is daarbij een must, alsook een vulling op basis van crme chiboust.
«
»
21:45 De slimste mens ter wereld
Vanavond is Tom Vermeir de nieuwe kandidaat. Juryleden zijn Jan Jaap van der Wal en Stefaan Degand.
«
»
22:55 Klopjacht
De voortvluchtigen zetten alles op alles om in de anonimiteit te verdwijnen, terwijl het speciaal opgerichte opsporingsteam er alles aan doet om hen zo snel mogelijk te vinden en op te pakken.
«
»
00:05 Dag dokter
De camera's gaan op bezoek bij dokter Mandungu, dokter Van Breusegem en dokter Campens.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Greatest Dancer van Vlaanderen' (Eén)

'The Greatest Dancer van Vlaanderen' is een ode aan de dans in al zijn stijlen: van hiphop en hedendaagse dans over vogueing, popping en Afrikaanse dans tot ballet en ballroom. Jong, oud, solo's, duo's en groepen, iedereen kan auditie doen en meedingen naar de prijs 'The Greatest Dancer van Vlaanderen'. Alle dansers komen terecht in de dansstudio en dat is niet zomaar een dansstudio: achter de spiegel kijkt namelijk een publiek van 700 mensen mee naar de auditie en zij beslissen of ze de auditie leuk vinden of niet. Pas als 75 procent 'ja' stemt gaat de spiegel open. Wie krijgt zijn energie door de spiegel tot bij het publiek? De kandidaten die de spiegel open krijgen, maken kans om door de coaches gekozen te worden om mee te gaan naar de grote shows.

'The Greatest Dancer van Vlaanderen', om 20.20 uur op En.

Dossiers