TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Extreme Cake Makers
Eloise bakt een aardbol die ophangt aan een 90 centimeter hoge boog. Molly moet een drakencake maken ter gelegenheid van St George's day. Karisha creëert een guirlande cake.
«
»
12:50 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:20 Love Your Home and Garden
Realityreeks.
«
»
14:25 Echte Verhalen: Dokters
Een 38-jarige vrouw komt bij de dokter omdat ze graag zwanger wil worden, maar het lukt niet. De vrouw blijkt na onderzoek kanker te hebben.
«
»
15:00 Echte Verhalen: Dokters
Kirsten voelt zich vaak benauwd. De diagnose astma wordt gesteld en ze krijgt medicijnen mee. Het volgende bezoek komt ze weer kortademig binnen en vertelt dat de medicijnen niet werken.
«
»
15:35 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Aaron denkt na over het voorstel van Claudia, maar besluit dan toch om Susan, Bea, David en Chloe in te lichten over haar voorstel. Toadie wacht vol spanning op nieuws over Elly's zaak.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Lucy ziet hoe Ariane Steffen onder druk zet en ze denkt dat Steffen een geheim heeft voor Franzi. Als ze hem hiermee confronteert en hij geschrokken reageert, twijfelt Lucy niet meer.
«
»
19:00 Home and Away
Kieran is woest nadat hij Martha en Roo op heterdaad betrapte. Hij dreigt ermee Summer Bay te verlaten. Ari wil van Mia weten waarom ze gelogen heeft tegen Chloe over zijn afwezigheid.
«
»
19:30 Ambulance Australia
Het belang van eerste hulp wordt duidelijk tijdens een reddingsoperatie. En de paramedici rukken ook uit voor een man met een speer in zijn edele delen.
«
»
20:35 UEFA Champions League
Verslag van Bayern München - FC Barcelona, wedstrijd van speeldag 6 in groep E van de Champions League, live vanuit de Allianz Arena in München.
«
»
23:55 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
00:30 Helicopter ER
Realityreeks.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers