TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:05 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:20 Okavango: river of dreams
In het water van de Okavango komen olifanten zwemmen en drijven vogels langs nijlpaarden en krokodillen. Maak kennis met Fekeetsa, een leeuwin die aangevallen werd door een buffel.
«
»
19:10 The Who - Sell Out
Met hun album 'The Who Sell Out' uit 1967 wilde de Britse rockband The Who voet aan de grond zetten in Amerika, op een belangrijk moment in de muziekgeschiedenis.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Nergens anders in Europa zijn er zoveel schietincidenten in verhouding tot het aantal inwoners als in Zweden. Drugs- en bendegeweld zit in de lift.
«
»
20:40 Black sands
Het verleden van Salómon en Aníta is veel belangrijker dan eender wie had kunnen vermoeden. Aníta bereidt zich voor op het afscheid van haar grootmoeder..
«
»
21:35 Black sands
Aníta en Gusti vechten tegen de klok in hun zoektocht naar de twee mannen. Ze vrezen het ergste.
«
»
22:20 Alleen Elvis blijft bestaan
Marie Vinck speelde op haar tiende haar eerste rol in 'Moeder, waarom leven wij?' Bijna 30 jaar later is ze een gelauwerde actrice en theatermaakster.
«
»
23:50 Rosemary's baby
Na hun huwelijk besluiten Rosemary en Guy om in een groot appartement in New York te gaan wonen. Na de zelfmoord van een buurvrouw begint Rosemary vreemde dromen te krijgen en hoort ze rare geluiden.
«
»
02:00 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers