TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen Uitzending
«
»
06:00 Geen Uitzending
«
»
06:30 Maya!
Maya en Willy ontdekken dat Barry een kikker grootbracht: Rosita. Willy praat zijn mond voorbij en vertelt dit aan Juf Cassandra, met alle gevolgen van dien.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 1 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:05 K3 Roller Disco
Marthe heeft één van de bekendste youtubers van het moment uitgenodigd. Als hij een filmpje maakt over de Roller Disco kan dat voor meer succes zorgen.
«
»
07:30 VLOGLAB #Stories
Armin kijkt samen met Anneleen terug naar enkele belangrijke momenten. Kim en Chloé besluiten te spijbelen en Simon een bezoekje te brengen op school. Cédric wordt geopereerd.
«
»
07:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:20 Hallo K3
Karen en Kristel nemen deel aan het celebrity golftoernooi. Ze besluiten alvast wat te oefenen, maar het gaat helemaal mis wanneer ze Marcel op het hoofd raken met een golfbal.
«
»
08:45 Draken: Race naar de rand
Een onverwachte bondgenoot laat Hikkie zien hoe het gedrag van Schroeistaarten kan helpen om de Vliegers te verslaan. Een overmoedige Krogan maakt een strategische fout.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Wanneer Evox het plan opvat om Steel, de Beast Bot van Nate, te pakken te krijgen, werken de Power Rangers samen om hem te beschermen.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Op het erf van nonkel Jef zit een tamme, vreemde duif waar Jef soep van wil maken. Odette wil ervoor zorgen dat het beestje niet in de pot belandt.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen een chauffeur die beschuldigd wordt van het stelen van spullen van zijn beroemde passagiers. Een oude vete dreigt roet in het eten te gooien van Infelds terugkeer.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:15 De Rodenburgs
Karel reist naar NY en heeft een emotioneel weerzien met zijn kleindochter. Na lang aandringen vertelt Marie-Claire hem eindelijk het grote geheim dat Bénédicte zo lang voor iedereen verborgen hield.
«
»
15:15 Private Practice
Cooper behandelt een patiënt die aan lupus lijdt. Pete heeft vertrouwen in de toekomst van Sam en Violet. Ondertussen stemt Amelia ermee in om zich te laten opnemen in een afkickkliniek.
«
»
16:35 The Voice van Vlaanderen
De vijftien resterende talenten van de coaches staan te trappelen om de laatste fase van hun muzikale avontuur in te gaan. Wie stoot door naar de volgende liveshow en wie moet het podium verlaten?
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 K3, één jaar later
K3 heeft een ontzettend drukke zomer voor de boeg boordevol optredens: kleine festivals, '10 om te Zien'-optredens én de foute party in een tjokvol Sportpaleis.
«
»
21:00 De zonen van Van As
Er is minder en minder werk bij Van As. Herman en Eddie beseffen dat ze iets moeten ondernemen om het tij te doen keren.
«
»
21:35 Wat als? - Eindejaarsspecial
Wat als Jezus een lastige puber was? Wat als kerstfeesten een ziekte waren? En wat als de Sint écht van Spanje was?
«
»
21:55 My Spy
CIA-agent JJ wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. Hij wordt echter al gauw ontmaskerd door de moedige negenjarige Sophie.
«
»
23:55 Jojo Rabbit
Duitsland, de Tweede Wereldoorlog. Jojo is een rare jongen die wordt opgevoed door zijn alleenstaande moeder Rosie en maar één bondgenoot heeft: zijn denkbeeldige vriend Adolf Hitler.
«
»
02:05 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers