TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:30 Geen uitzending
«
»
16:25 Dennis
Dennis is dokter maar het is zijn droom om een carrière uit te bouwen als auteur. Hij krijgt het manuscript van zijn erotische roman echter aan de straatstenen niet kwijt.
«
»
17:00 Bompa
Achmed is door zijn vrouw aan de deur gezet en zoekt tijdelijk onderdak. Josée is bezorgd om Astrid en haalt de dokter erbij. Zij wil dat de arts ook Roger onderzoekt.
«
»
17:35 Bompa
Sonja en Leo hebben een rustig avondje gepland, maar dat duurt niet lang. André komt langs om gereedschap te lenen en stoot de vaas van tante Del om.
«
»
18:05 Bompa
André heeft de vaas van tante Del gebroken. Gelukkig is Bompa niet boos, maar hij wil wel de vaas houden, gebroken of niet. Het huwelijk van Roger en Josée staat voor de deur.
«
»
18:40 Bompa
Bompa gaat naar New York voor zaken. Roger is er niet gerust in, hij vindt Bompa te oud en wil het idee zo snel mogelijk uit zijn hoofd praten. Leo en Sonja gaan ook naar Amerika.
«
»
19:15 Bompa
Bompa's typische aanpak om contracten in de wacht te slepen maakt Astrid nerveus. Hij belooft een mogelijke klant heel wat, maar moet daarna zijn woorden intrekken.
«
»
19:50 Keeping Up Appearances
Hyacinth is in shock wanneer ze uit het huis van buurvrouw Elizabeth een schaars geklede man ziet wegrennen.
«
»
20:20 Keeping Up Appearances
Hyacinth is ontzettend opgewonden wanneer de rijke mevrouw Fortescue haar en Richard vraagt haar een lift naar de stad te geven. Zij behoort immers bijna tot de adel.
«
»
20:55 Keeping Up Appearances
Hyacinth heeft plannen gemaakt om één van haar befaamde avondmalen-bij-kaarslicht te houden. Ze hoopt hierbij indruk te maken op Emmet met haar talent om dingen duidelijk te definiëren.
«
»
21:30 Keeping Up Appearances
Hyacinth en Richard brengen een weekend door in een hotel-annex golfterrein.
«
»
22:05 Keeping Up Appearances
Hyacinth wordt met het ene probleem na het andere geconfronteerd en allemaal hebben ze te maken met de capriolen van enkele van haar familieleden.
«
»
22:40 De Pfaffs
Lyndsey en Dave zijn één jaar getrouwd en vieren dat op het zonnige Cuba. In Brasschaat maakt de rest van de familie zich klaar voor een trip naar Disneyland Parijs.
«
»
23:20 NYPD Blue
Peter Schelzo, de 27-jarige co-eigenaar van een homobar, wordt vermoord in zijn kantoor teruggevonden. Hij werd eerst met nylonkousen vastgebonden en kreeg daarna een kogel door het hoofd.
«
»
00:15 Zeg 'ns Aaa
Lydie gaat met Mien een middag op pad om een trouwjurk uit te zoeken.
«
»
00:45 Zeg 'ns Aaa
Het is de trouwdag van Lydie en Hans. Gert-Jan en Pien zijn echter ook stiekem getrouwd.
«
»
01:10 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers