TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Getting the Builders In
Vrije tijdsmagazine.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Bride & Prejudice
Realityreeks.
«
»
12:10 Hotel Inspector Returns
Realityreeks.
«
»
13:10 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
14:05 Rich Holiday, Poor Holiday
De welgestelde familie Cisse brengt de vakantie door in een caravan op een camping in Devon, terwijl de McQueens in Marokko geniet van een verblijf in een villa met zwembad en een eigen chef-kok.
«
»
15:05 US Kitchen Nightmares
De eerste maanden na de opening van 'El Greco' stroomden de klanten binnen. Tot Jake en zijn moeder Anthina beslisten om hun maaltijden voortaan in de microgolfoven op te warmen.
«
»
16:00 10 Years Younger in 10 Days
De Hairy Biker-look van Tom zorgt ervoor dat hij moeilijk aan een baan geraakt. Cherry toont hem hoe een make-over van zijn kleerkast wonderen kan doen.
«
»
17:00 In mijn caravan
Reporter Kristof Dewamme poot zijn caravan neer op enkele campings en gaat er op zoek naar de levensverhalen van enkele vaste campingbewoners.
«
»
18:00 Pech Onderweg
Realityreeks waarin het reilen en zeilen van Vlaamse wegenwachters wordt gevolgd.
«
»
19:00 Latem Leven
Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen.
«
»
20:25 Kingsman: The Secret Service
Straatboef Gary vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. De doorgewinterde geheim agent Harry Hart van de geheime organisatie Kingsman neemt hem onder zijn vleugels.
«
»
22:45 Jason Bourne
Voormalig CIA-agent Jason Bourne leeft al jaren ondergedoken sinds hij zijn identiteit wist te achterhalen. Wanneer hij ontdekt dat hij nog niet alles over zijn vader weet, komt hij opnieuw in actie.
«
»
01:00 Krow's TRANSformation
Nadat hij eerder schitterde als vrouw op de catwalk van Parijs neemt Krow nu de modewereld in als mannelijk model. We volgen hem tijdens zijn transitie naar zijn ware ik.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers