TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Gunfight at the O.K. Corral
Na een lange carrière als handhaver van de wet besluit Wyatt Earp met pensioen te gaan.
«
»
14:50 The Graham Norton Show
Gasten: Melissa McCarthy, Octavia Spencer, David Schwimmer, Nick Mohammed, Frank Skinner en Michelle Visage. Muzikale gast: Steps.
«
»
15:50 Police Interceptors
Tom spot een vermoedelijke drugsdeal in een stilstaande auto. Wayne verliest zijn geduld met een bestuurder die beweert dat hij om twee uur 's nachts een auto aan het verkopen is.
«
»
16:50 Police Interceptors
Op de M62 helpt Adie Fickling een Mercedes klem te rijden die gestolen werd in Cambridgeshire. In het centrum van Leeds maken Tom en Wayne jacht op gemaskerde motorrijders die chaos veroorzaken.
«
»
17:45 Border Security USA
In Blaine wordt een Canadees ondervraagd, nadat de douanebeveiliging op zijn telefoon foto's van wietplanten ontdekte.
«
»
18:15 All New Traffic Cops
Sergeant James Duffy en zijn team worden opgeroepen voor een man die een café kort en klein aan het slaan is. Hij zou ook al iemand bedreigd hebben met een mes.
«
»
19:10 Top Gear: Nepal Special
Paddy, Freddie en Chris wagen zich aan een vijf dagen durende expeditie doorheen Nepal. Vanuit hoofdstad Kathmandu zetten ze koers richting Lo Manthang.
«
»
20:35 The Shallows
De Amerikaanse Nancy reist naar een verlaten strand om te surfen. In het water wordt ze echter opgejaagd door een witte haai.
«
»
22:10 Indecent Proposal
David Murphy en zijn vrouw Diana raken in geldnood en dreigen hun droomvilla kwijt te spelen. Ze trekken naar Las Vegas in de hoop in de goktempels een smak geld te winnen.
«
»
00:20 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers