TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Onderbreking
«
»
11:25 The Bold Type
Nu het einde van haar behandeling in zicht is, kijken Jane en haar vriend ernaar uit om terug seks te kunnen hebben. En Jane is vastbesloten om wat meer rock-'n-roll in de slaapkamer te brengen.
«
»
12:15 Onderbreking
«
»
14:45 Angel of Christmas
Journaliste Susan krijgt de kans om haar eerste artikel te publiceren. Als onderwerp kiest ze de handgemaakte engel van haar grootmoeder, die de kracht zou bezitten om mensen samen te brengen.
«
»
16:30 Parks and Recreation
Leslie probeert te voorkomen dat er in het budget van de afdeling gesnoeid wordt, maar dat blijft niet zonder gevolgen voor haar politieke carrière. Chris overweegt om Ron te promoveren.
«
»
16:55 Parks and Recreation
Leslie en de andere kandidaten nemen deel aan een debat op televisie. Ron, April, Donna en Andy organiseren ondertussen een feestje voor de achterban van Leslie.
«
»
17:20 Parks and Recreation
Het hoogtepunt van de campagne van Leslie wordt overschaduwd door het overlijden van de vader van Bobby Newport. Andy gaat op zoek naar de identiteit van de taartengooier.
«
»
17:50 9-1-1
Het is alle hens aan dek bij de 118 wanneer een trein ontspoort. Iedereen gaat tot het uiterste om zo veel mogelijk levens te redden.
«
»
18:50 A Veteran's Christmas
Na een eervol ontslag uit het leger keert marinier Grace Garland huiswaarts richting Cincinnati. Ze krijgt echter af te rekenen met autopech en strandt hierdoor in het plaatsje River Crossing.
«
»
20:35 Save the Last Dance
De 17-jarige Sara droomt van een professionele danscarrière. Maar wanneer haar moeder verongelukt, moet ze haar toekomstdroom opbergen.
«
»
22:45 Man on a Ledge
Ex-politieagent Nick Cassidy zit onschuldig in de cel. Zodra hij zijn kans ziet, ontsnapt hij. Enkele uren later staat hij op een vensterbank hoog boven New York en dreigt hij te springen.
«
»
00:40 Bridge and Tunnel
Na zijn breuk met Jill vindt Jimmy inspiratie bij een andere fotografiestijl. Artie ziet op tegen het vertrek van Jimmy naar Alaska. Stacey vermoedt intussen dat Mikey een oogje heeft op Tammy.
«
»
01:10 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers