TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
13:55 Sporza: Knokke Hippique
Nations Cup (Landenprijs). Commentaar: Gert Gommé.
«
»
17:30 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Groepsfase - speeldag 1: Spanje - Finland (groep B). Commentaar: Geert Heremans. Presentatie omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Beeldgeheimen
De oorlog in Vietnam woedt volop wanneer Jane Fonda en Joan Baez, twee zeer geëngageerde Amerikaanse beroemdheden, achtereenvolgens naar Hanoi gaan.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Groepsfase - speeldag 1: Duitsland - Denemarken (groep B). Commentaar: Aster Nzeyimana. Presentatie omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
23:00 Ófærd
De oorzaak van de vervuiling op de berg is gevonden: giftig afval is in het water gelekt. Andri en Hinrika proberen te achterhalen of er een verband bestaat met de moorden.
«
»
23:50 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers