TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Air America
In 1969 is de oorlog in Vietnam in volle gang. In buurland Laos zijn er officieel geen Amerikaanse troepen gelegerd, maar er opereert wel een burgerluchtvaartmaatschappij: Air America.
«
»
15:15 Magnum
Tenniskampioene Carrie Reardon krijgt doodsbedreigingen tijdens haar bezoek aan het eiland. Haar moeder Phyllis en haar trainer nemen de bedreigingen zeer ernstig.
«
»
16:15 Relic Hunter
Nigel onderhoudt een correspondentie met broeder Elgin, een Hongaarse monnik, die overtuigd is van het waarheidsgehalte van de legende van Sint-Gabriël.
«
»
17:10 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle reizen naar het Centaurendorp, waar een vredesakkoord zal ondertekend worden. Ze zoeken Xena's zoon, Solan, op. Hij wordt er opgevoed door Kaleipus.
«
»
18:10 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Mike Clark houdt het voertuig van een vermoedelijke drugsdealer tegen. Bij een huiszoeking bij de man thuis doet de politie een verrassende vondst.
«
»
19:00 All New Traffic Cops
Wanneer drie mannen een winkel overvallen zetten agent Andy Ingram en zijn team de achtervolging in. Een ander team staat reeds verderop klaar om de vluchtauto te stoppen met een spijkermat.
«
»
20:00 De Raf & Ronny Show
St. Rudolf gooit het op een akkoordje met Petrick. In ruil voor een fles whisky, sigaren en een Playboy zal hij ervoor zorgen dat een twintigtal helbewoners voor twee weken in de hemel kunnen logeren.
«
»
20:35 Neighbors 2: Sorority Rising
Mac en Kelly krijgen opnieuw te maken met een luidruchtige studentenbende. Om hen weg te jagen besluiten ze een beroep te doen op hun voormalige aartsvijand: Teddy Sanders.
«
»
22:20 Marathon man
In New York ziet student en getalenteerd loper Babe hoe zijn broer Doc vermoord wordt. Doc was als lid van een geheime overheidsdienst de voormalige nazidokter Christian Szell op het spoor.
«
»
00:40 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle reizen naar het Centaurendorp, waar een vredesakkoord zal ondertekend worden. Ze zoeken Xena's zoon, Solan, op. Hij wordt er opgevoed door Kaleipus.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers