TVgids - KanaalZ

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
20:40 Herhalingslus
«
»
08:00 Herhalingslus
«
»
15:00 Herhalingslus
«
»
20:00 Z-Nieuws
Magazine.
«
»
20:25 Z-Extra Waregem Koerse
In de laatste aflevering van deze Z-EXTRA reeks over 175 jaar Waregem Koerse is Bram Vandewalle, general manager van de Koninklijke Waregemse Koersvereniging, te gast. Hij geeft toelichting bij de feestelijke editie van dit jaar en de plannen voor de toekomst.
«
»
20:35 Business Branding Stad Nieuwpoort
«
»
20:40 Z-Sustainable Finance
Maatschappelijk verantwoord ondernemen, als bedrijf een duurzame strategie uittekenen en ook de nodige investeringen kunnen doen, dat is waar het over gaat in de reeks Z-Sustainable Finance.
«
»
20:50 Z-Industry Factory of the future
Stas Waregem is de hoofdzetel van de gelijknamige groep, die kippers en zelflossers ontwerpt en produceert. In deze fabriek werd een digitaliserings- en automatiseringstraject opgezet waarbij onder meer nieuwe lasrobots werden geïnstalleerd.
«
»
21:00 Herhalingslus
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

1966. Autobouwer Carroll Shelby en racepiloot Ken Miles krijgen de opdracht een raceauto te bouwen voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24 uur van Le Mans.

'Ford v Ferrari', film uit 2019 met oa. Matt Damon en Christian Bale, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers